ПЪЛЕН ШАШ! Социалист прокламира: Докато сме били на власт, доходите растяха! Няма чистка в БСП

Само в ПИК
ПЪЛЕН ШАШ! Социалист прокламира: Докато сме били на власт, доходите растяха! Няма чистка в БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
11632
Коментари
20
ПЪЛЕН ШАШ! Социалист прокламира: Докато сме били на власт, доходите растяха! Няма чистка в БСП

Промените в устава на БСП не са чистка, просто се развиваме и вървим напред. Нашата паритя не е кратък времеви проект, така че всеки, който има качества, ще бъде използван. Онези, които сега няма да могат да влязат в парламента, ще бъдат използвани на 100% при поемане управлението на страната след изборите. Това каза в студиото на Би Ти Ви Красимир Янков.

„Категорични сме, че поетите сега от нас ангажименти ще бъдат изпълнявани след изборите. Проблемите на страната и вижданията за тяхното решаване ще са в основата на преговорите с различни политически сили”, каза още членът на ВС на БСП.

Според него, хората трябва да преценят за кого да гласуват не по това, което се говори, а по това, което се прави от съответната политическа сила. „Шест години Борисов управлява и едва сега започна да говори за демографска криза, за повишаване на доходите на хората. Числата показват, че при правителството на Серегй Станишев имаше реално увеличанате на доходите и подобряване на жизнения им стандарт”, допълни Янков.

Той бе категоричен, че сега трябва да се направят първите стъпки в посока към намаляване на разликата между бедни и богати, към увеличаване на населението на България и да се постигне това в обозрим период.

 

 

 

Още по темата
Красимир Янков: Искаме оставката на Бъчварова заради несправяне с престъпността
Часовник
13:20
„Искаме оставката на Бъчварова и на цялото професионално и политическо ръководство на МВР заради несправяне с битовата и организирана престъпност, както и опазване на държавната...
Напиши коментар »
(20)
1
"намаляване на разликата между бедни и богати " - типично по ленински. Да няма богати и всички да са ЕДНАКВО БЕДНИ ! Мечтата на необразованите, некадърните , мързеливите и завистниците .
2
ДОКАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ САМО КРАДЯХТЕ. АМАН ОТ ВЛАСТОЛЮБЦИ.....И ВНИМАВАЙТЕ С БАНКИТЕ, ЧЕ ТОГАВА СТАВА СТРАШНО.......
3
Ами то трябва да почнат от самите себе си.Червената олигархия начело със собственика на БСП - другаря Гергов говорят за равноправие !!!!!!!
4
Как така растяха, а пенсията ми при ГЕРБ стана 150лв. а минималната сега стана пак при ГЕРБ 460лв. ................................................................................................................................................................ Омръзна ми от червените крадци, които вече 130 години обещават на матриала, реки от мед и масло, без да работи! Резултата е виден, 5 пъти официално фалирала държава и още 10 направен мини опит за това. Ликвидиране на българското село, и българската природа. Облъчена с Чернобилска радиация нация! Насилствено изселване на милиони българи и турци, и ударното им заместване с най бързата циганизация на държавата, без аналог в света! Но може би най големият им грях е, ликвидирането на българската църква и вярата на българите в Бог, когото те замениха с мангала Живков и сифилистика Ленин. За концлагерите, липса на свобода и достойнство, както и празните магазини, ергенския данък, за жителството и мракобесието на комунягите, да не говорим..
5
СлаНинова обещава, че и останалия матриал, щял да стане милионери като тяхното политбюро, и щели да върнат откраднатото от тях, с което щели да направят, пенсиите по 2000лв!!
6
във......ФОРУМИТЕ . А на жълтите павета НИКОЙ НЕМА ,ако не се брои понякога Николай Колев-БОСИЯ. ХАЙТОВ ни каза : " ЕДНО Е ДА ИСКАШ , ВТОРО Е ДА МОЖЕШ , ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО.....НАПРАВИШ€ Чукайте буквички......" ХЕРОИ " !!!
7
"...Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на света, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се Богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен...."
8
ПРИ БСП ДОХОДИТЕ И СТАНДАРТА НА БЪЛГАРИТЕ РАСТЯЛ!!!! ЧЕ АЗ КЪДЕ СЪМ БИЛ? ПРЕДИ 17 ГОДИНИ ПРИ ТРОЙНАТА НИ ПРИЕХА В ЕС И ПОРАДИ БЕЗЦЕНИЦАТА НА ИМОТИТЕ И БУМА В СТРОИТЕЛСТВОТО И ПРОДАЖБАТА НА ИМОТИ, БРИТАНЦИ И РУСНАЦИ ВКАРАХА МИЛИАРДИ . БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОПА /КОЯТО ИНВЕСТИРАШЕ И В РУСИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ/ И РАСТЕЖА В РУСИЯ ПРИ ЕЛЦИН . РЕАЛИЗИРАХМЕ ИЗЛИШЪЦИ ОТ ВИСОКИТЕ ПРИХОДИ. И КАТО ПОЧНА ЕДНО РАЗХИЩЕНИЕ... И ДОЙДЕ СВЕТОВНАТА КРИЗА.
9
Вярно е, че растяха! Днес 1 долар беше 1500 лева, а утре - 2000 лева!! Тия социалисти са пълни дебили!! Или ние сме дебили, че не помним какво се случи при Луканов, Виденов, големия шлем на Първанов, Станишев, Орешарски!! Ако тия ни управляват _ жална ни майка!!
10
Дори Беларус се отказват от Русия. По нашите медии не казват нито дума. Защо ли ?
11
По времето на герб доходите са под румънски и много близко до албанските. Хайде сега тролчета на герб цъкайте минуси! :)
12
А ние? Някога П.Р. Славейков написа: „Не сме народ, а мърша!“. Нищо не се е променило.
13
които взривяват църкви , фалират банки, заграждат се с метални заграждения от народната любов и влизат в коалиция с етнически партия за да са на власт аз казвам едно голямо НЕ.
14
Стратег - Александър Лилов ( съветски възпитаник ) и след това както си му е реда : Петър Младенов , Андрей Луканов ( съветски възпитаник ) , Нора Ананиева , Жан Виденов - протеже на стратега , Митьо -геастапото ( прякор ) , Васил и Георги Илиеви - ВИС > ВИС 2 , Маджо ( прякор )- Маргините ( прякор ) > СИК , Илия Павлов > МУЛТИГРУП , Георги Гергов , Ковачки ( съветски възпитаник - ако не се лъжа ) , Р. Овчаров ( съветски възпитаник ) , Първанов , Станишев ( съветски възпитаник и май бивш гражданин - съветски и не само той ) , Орешарски , Нинова и много други знайни и незнайни герои . Въпрос : Кой от тях иска България да е член на ЕС и Защо ?
15
мечката у комшиите...
16
БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?
17
Дали някой си дава сметка,че двете водещи партии са от една майка - БКП ?
18
Комунистите не са българи, а проруски подлоги!Те са безродници и предатели!Народът помни злините и престъпленията им! Забрана и на спартана, управляван от чорапа и деса стюардеса към рус и путин!
19
маслорова ни увеличаваше пенсиите по 2 пьти в годината по 10 процента по швеиц правило за 4 години 80 процента които не вярва да разгледа документите на баба си и дядо си ние си сьбираме стриктно документите и тогава да пишете простотии
20
Пълния ШАШ в главите на журналята от ПИК ли е? Гадая!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.