СПОРТЪТ ДНЕС

Първата национална джаги лига се проведе в София

Само в ПИК
Първата национална джаги лига се проведе в София
Автор: ПИК
Дата
Дата
2604
Коментари
0
Първата национална джаги лига се проведе в София

В столицата се проведе първото национално отборно първенство по футбол на маса. Победителят в междуклубното първенство ще представлява България на Европейската Купа във Виена през юли. Домакин на турнира е спортен клуб "Джагоарс", а всички срещи се състояха в клубната база на отбора – Спортен Бар "Академията". Участие в най-силния турнир взеха над 50 професионални състезатели от спортните клубове към БФ футбол на маса STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA и THE BLACK KNIGHTS.

Подготовката за първата Джаги Лига в България е много голяма. Голямата конкуренция кара отборите да играят допълнителни тренировки и да извършват трансфери. Варненският отбор "JA-RA" имат нов състезател от Австрия, както и трансфер на състезател от най-стария клуб в България – STORM RIDERS. THE BLACK KNIGHTS също имат ново попълнение – един от най-добрите състезатели в България, който играеше досега за STORM RIDERS. Отборите, които се състезаваха, бяха общо пет, тъй като СК "Джагоарс" има право на wild card team, заради броят на членовете и активните му състезатели. Само за половин година JAGOARS станаха най-големият клуб в България.

Всеки отбор разполага с по девет играчи и ще има възможността да премери сили срещу всеки един от останалите четири отбора в квалификационната част. Победителят в турнира може да се състезава за Европейската отборна купа във Виена през месец юли тази година. За първи път България ще има възможността да се представи на това престижно отборно първенство със свой клубен отбор. Турнирът се провежда по правилата на Международната и българската федерации по футбол на маса. 

Още по темата
Първата национална джаги лига ще се проведе този уикенд в София
Часовник
14:57
В неделя 17-ти май ще се проведе първото национално отборно първенство по футбол на маса. Победителят в междуклубното първенство ще представлява България на Европейската Купа във Виена през юли....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Ало, пожарната?
- Да! Какво гори?!
- Не, не... Тук на улицата се сбиха екип на Бърза помощ с ченгетата от патрулката, та се чудя къде да звънна?