ПЪРВИ РАЗКРИТИЯ ОТ ЧЕРНАТА КУТИЯ: Лъсна основната причина за падането на фаталния Ту-154 (ВИДЕО)

СВЕТЪТ ДНЕС

ПЪРВИ РАЗКРИТИЯ ОТ ЧЕРНАТА КУТИЯ: Лъсна основната причина за падането на фаталния Ту-154 (ВИДЕО)

343803
на 27.12.2016
ПЪРВИ РАЗКРИТИЯ ОТ ЧЕРНАТА КУТИЯ: Лъсна основната причина за падането на фаталния Ту-154  (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Експерти от руското Министерство на отбраната са успели да разчетат данните от първата извадена от Черно море черна кутия, съобщи „Росбизнесконсултинг”. Без да се разгласяват конкретни данни, става ясно, че версията за грешка на пилотите става основна в разследването причините за катастрофата с Ту-154.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Същото се потвърждава и от разказите на очевидци, които са били на брега по време на излитането и рухването на самолета в морето и бяха разпитани от следователите. Те говорят за маневра, при която опашката на Ту-154 се удря във водата с висока скорост и машината започва да се разпада.

От три черни кутии на самолета, вече са извадени две. Първата вече е анализирана, предстои това да стане и с втората. Третата кутия продължава да се издирва. Проблем за водолазите е липсата на радиомаяк в черните кутии, поради доста старата технология, използвана при строителството на самолета през 1983 година.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК