ПЪРВО В ПИК! "Атака" със скандално разкритие: Всички терористични удари в Европа са операции на САЩ и специалните им служби!

ЧАС ПИК

ПЪРВО В ПИК! "Атака" със скандално разкритие: Всички терористични удари в Европа са операции на САЩ и специалните им служби!

280159
на 24.03.2016
ПЪРВО В ПИК! Атака със скандално разкритие: Всички терористични удари в Европа са операции на САЩ и специалните им служби!
Автор:   ПИК

Тероризмът е най-голямата заплаха на 21 век!

Последвайте ни в Google News Showcase

Всяка капка невинна кръв в Европа е в жертва на американският сатанизъм и империализъм. Докато на света съществува САЩ в тази му чудовищна форма, никога няма да има мир и спокойствие!

препоръчано

Нужно бе време за да се отърсим от емоциите след поредните нечовешки удари на радикалният ислямски радикализъм в Белгия, заяви народният представител от "Атака" Илиан Тодоров.

Вижте целия текст, публикуван без редакторска намеса:

В крайна сметка никой не е виновен на белгийците, че си избират политическите марионетки на САЩ, които да ги управляват. Искахте повече и нови джамии – имате ги! Искахте ислям – имате го! Поискахте нелегални емигранти, нарекохте ги бежанци – ваши са! Искахте да бъдете толерантни, без да се запитате дали „те“ ще бъдат толерантни с Вас! Искахте да сте човеколюбиви и бяхте такива спрямо уахабитите вместо към българите, и за благодарност получихте нож в гърба! Значи сте глупаци, които си заплатиха за грешките! Живота ви „очука“ чрез кръвта на роднините Ви, и за съжаление няма връщане назад.

И сигурно все още извършвате мислено някаква безумна евроатлантическа сегрегация между „бежанците“ и терористите, но тази тъпотия ще е отново за ваша сметка. Няма да получите моето състрадание заради собствената ви глупост. Защото забравихте, че НЕ всички ислямисти са терористи, но всички терористи са ислямисти! Не заради друго, а защото забравихте, кой създаде Ислямска държава. Забравихте кой ги въоръжаваше, кой ги обучаваше и кой им осигуряваше логистична подкрепа в плана по детронирането на Башар Асад, докато в същото време „уж“ се бореше срещу тях. Защото забравихте признанията на Хилари Клинтън. Защото одобрявахте в амок икономическите санкции срещу Русия, която от своя страна разсипа радикалистите! Защото симпатизирахте на САЩ, която вдъхнови този тумор?

И защо все още не си задавате въпроса защо създадената от Белият Дом – „Ислямска държава“ удари по Белгия, а не по САЩ. Да не би белгийските въоръжени сили да „притиснаха в ъгъла“ на турско-сирийската граница изверзите режещи глави? Защо тази паплач не удари по САЩ, които уж ги бомбардират от години. Защо не удариха Вашингтон или Москва, а избраха Брюксел? Защо ли Ислямска държава не нанасят никакви удари срещу уж изконният им враг в лицето на „ционистите“ в Израел? Няма никаква логика в ударите срещу сърцето на Европа! Нали същата тази стара блудница подкрепяше т.н. умерена опозиция срещу Асад, в услуга на ИД или новото наименование - ДАЕШ? И кой удря идеологическите си съюзници? Никой!

Много хора ще си зададат въпроса защо се случва всичко това. Защо нашите „съюзници“ ни причиняват този ужас. Но тук трябва акъл и познание. И не може да се изрече всичко, защото за съжаление масите в огромната си степен не могат да мислят и анализират адекватно, или просто ги мързи да четат, или са атеисти. В „Откровение на Йоан“ е описано какво ще се случи, а днешните събития са една малка част и прелюдия към пророчеството!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК