Първо в ПИК! Бареков показа снимка на Борисов с Големия Маргин (обновена + снимки)

ЧАС ПИК

Първо в ПИК! Бареков показа снимка на Борисов с Големия Маргин (обновена + снимки)

138089
на 19.11.2013
Първо в ПИК! Бареков показа снимка на Борисов с Големия Маргин (обновена + снимки)

Последвайте ни в Google News Showcase

Бареков показа сензационна снимка на Бойко Борисов с Красимир Маринов-Големия Маргин.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

На кадъра, който е от коктейл на застрахователната компания СИК през 1995 година се виждат Бойко Борисов, Венцислав Стефанов, който в момента е президент на "Славия" и Николай Златев, който по онова време се занимава с банкова дейност, а в момента според информация на ПИК е в екзотична държава, в която ръководи приятен и печеливш бизнес.

До момента на снимки от въпросното парти се виждаха само Борисов, Стефанов, Румен Николов Пашата и Златев.

Бареков показа и тази снимка, за да изюстрира, че фотосите са от едно и също събитие.

"Преди време Димитър Джамов си позволяваше да коментира снимка с Бойко Борисов, която показах пред цяла България. Ще видим сега какво ще каже Румен Николов-Пашата. Неговата реакция ще ми бъде интересна", категоричен е новият политик пред ПИК.

"ГЕРБ са мутренска партия. Освен за тях, ще направим операция "Чисти ръце" и за БСП, ДПС и Кунева. Много съм разочарован от Кунева и ще я изкарам от политиката", закани се Бареков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК