Първо в ПИК! Бащата на Станишев в контакт с терористи! Ето как и с чия помощ Сергей яхна БСП! (документ)

ЧАС ПИК

Първо в ПИК! Бащата на Станишев в контакт с терористи! Ето как и с чия помощ Сергей яхна БСП! (документ)

143130
на 14.05.2014
Първо в ПИК! Бащата на Станишев в контакт с терористи! Ето как и с чия помощ Сергей яхна БСП! (документ)
Автор:   Антон Тодоров

Последвайте ни в Google News Showcase

Сензационни тайни за Станишев, Първанов, бизнеса на Моника Йосифова и върхушката сред червения елит излизат на бял свят в книгата на Антон Тодоров "Шайка 2. Сергей, Гоце и другите". Сензационното четиво залива вестникарските павилиони и книжарниците този петък, издадено от "Милениум".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Издателите предупреждават, че количествата са ограничени. Ако искате да резервирате бройка отсега, можете да позвъните на тел. 9443318.

Днес в аванс ви предлагаме откъс от разследването на Антон Тодоров, визиращ израстването на Станишев в БСП и тайните контакти на неговия баща Димитър Станишев.

 

Достъпът на Димитър Станишев до най-поверителните тайни на отношенията между Съветите и най-близкия им сателит, какъвто беше България, има основание да се смята за най-голямото кон­курентно предимство на неговия син Сергей Станишев в атаката му към най-висшия пост в БСП, след като Георги Първанов беше избран за президент 2001 година.

Нека припомня, че до 1995 година Сергей Станишев е практически никой в БСПи само след шест години той оглавява тази партия. Какво е онова, което не знаем?

Има една версия, която се разказва под сурдинка сред информи­рани източници в левите среди. Историята е следната: в края на 90-те години БСПсе намира в тежка опозиция след правителството на Жан Виденов. Делегация на соцпартията е на посещение при немския канцлер Герхард Шрьодер. Води се от тогавашния лидер Георги Първанов, а с него са Васил Калинов, червеният социолог Юрий Асланов, младият Станишев и още няколко социалистически функционери.

При представянето на гостите немският канцлер ди­ректно пита Сергей дали има връзка с Димитър Станишев и разказ­ва с умиление как през далечната 1968 година като ляв функционер участва на младежки форум в Прага. Но се забърква в някаква демонстрация и е арестуван от властите. От ареста на милицията ги измъква Димитър Станишев, който се застъпва за тях. Станишев тогава е представител на ЦК на БКПв редакционната колегия на сп. „Проблеми на мира и социализма“ в Прага. Няколко години след това Първанов е президент и няма никакво съмнение кого ще предложи за свой наследник начело на БСП. Колкото и днес да казва, че това е най-голямата му грешка.

През 2002 година Герхард Шрьодер мобилизира цялото си влияние, за да вкара БСП, наслед­ник на терористичната и престъпна БКП в Социнтерна, с което на практика издаде индулгенция на тази партия за всички престъпле­ния, които е вършила срещу България и българите.

Шрьодер обаче едва ли ще понесе някакви пасиви от кадровата си политика. След като загуби изборите през 2005 година, Шрьодер беше нает от бан­ковата група „Ротшилд“ да движи нейните нови проекти в бившата Източна Европа, Русия, Турция и Китай. А вие си говорете за „кон­спиративни теории“. Няма такива.

Има конспиративни практики и тяхното солидно изучаване е в основата на разбирането на много от процесите в света на политиката, международните отношения, биз­неса, финансите и банковите дела, военната сфера и разузнавател­ната дейност. Защото Шрьодер скоро след това назначение оглави „Северен поток“ и влезе в борда на „Газпром“….

 ...Привидно благ и разсъдителен човек, Димитър Станишев се е занимавал и с неща, които не съвпадат с този изграден за него образ на порядъчен и интелектуално поставен висш комунистически функ­ционер. Едни от най-фрапантните примери в тази посока са свързани с „износа на революция“, в който комунистическа България участва много активно, и нелегалните контакти и поддръжка на някои от

най-безмилостните терористични организации по онова време. Открих документ, който описва срещата на другаря Димитър Станишев с Абу Айяд, може да го срещнете и като Ияд или Аяд (прилагаме документа отделно).

Абу Айяд идва за пръв път в България през юли 1983 година. Забележете, по официална покана на Държавна сигурност. Теро­ристичната група „Черен септември“ години наред се разхожда в България като у дома си. Имат си даже свой представител тук, Та­рик Шакир Махди (Абу Дауд), който е представян в справки на ДС като „виден палестински деец, отговарящ за терористичните акции в окупираните от Израел територии”.

Безсърдечен и много жесток терорист, оперативен главатар на палестинската терористична група „Черен септември“ след създава­нето є през септември 1971 година. Сетихте ли се вече?

Да, това е същата група, която извършва убийството на единадесет израелски спортисти по време на Олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година. Абу Айяд (истинското му име е Салах Кхалаф), бивш учител, се прочува със своя екстремизъм и подбира за свой първи помощник Абу Юсеф – краен терорист и главорез като шефа си. Мохамед Наджар е шеф по терористичните операции, дясна ръка на Абу Айяд. Остава такъв до април 1973 година, когато израелски­те служби го убиват. Али Хасан Саламех, прекият водач и участник в акцията в Мюнхен, е заместник на Абу Айяд. Абу Айяд никога не признава публично факта, че оглавява една от най-зловещите и безпощадни терористични организации през 70-те години.

Веднага след основаването си през септември 1971 година (на 28 ноември с.г.) организацията извършва терористичен акт в Кайро, целта на който е да бъде убит Васфи ат Тал, министър-председател на Йордания. Само за периода от есента на 1972 година до лятото на 1973 година „Черен септември“ извършва повече от двадесет (20!!!) смъртоносни терористични акта – похищение на пътнически самолети, завземане на посолства, убийства на дипломати и поли­тици, вземане на заложници:

Начело на тази организация е шефът на охраната на Ясер Ара­фат, Абу Айяд, а в същото време Арафат с непостижимо лицеме­рие осъжда тези терористични актове пред световните медии.

Най-скандалното е, че оръжията, с които е извършена мюнхенската касапница, са български, най-вероятно доставени от „Кинтекс“. Ето какво пише в своята книга „Един септемврийски ден: пълната исто­рия на касапницата по време на Олимпиадата в Мюнхен през 1972 година и израелската операция за възмездие „Гняв Божи“ авторът Саймън Рийв:

„Абу Дауд отиде до София, за да се опита и да получи някол­ко автомата със заглушител за организацията „Фатах“, след което реши, че би могъл да пристигне в Мюнхен и да подготви плановете за атаката. Една сутрин в средата на юли 1972 година Абу Дауд пристигна в Мюнхен, купи си детайлна карта на града и започна да разглежда хотели и възможни изходи за бягство... След кратко пребиваване в Мюнхен, Абу Дауд отлетя същия ден и пристигна в България, за да купи оръжията за „Фатах“. Абу Айяд междувремен­но вече беше организирал групата от нападатели…“

Същата ин­формация съобщава и професор Даниел Баракский от университета в гр. Валдоста, Джорджия:

„Клането в Мюнхен е планирано от Абу Айяд, Али Хасан Сала­мех, Юсеф ал Наджар, Абу Мохамед, Кемал Адуан и Кемал Насър и е било осигурявано и подкрепяно от разузнавателните служби на България, част от КГБ, отговорни за подкрепата на множество терористични актове”.

В архива на ЦК на БКП открих документи, които доказват, че няколко години преди атентата в Мюнхен предшественикът на Ди­митър Станишев като завеждащ-отдел „Външна политика и меж­дународни връзки“ на ЦК на БКП Константин Теллалов е разпо­реждал както снабдяване от „Кинтекс“ (през сирийската армия) на палестинските терористи от ООП, така и обучението им в България за различни срокове – от пет-шест месеца до пълен курс във воен­ните училища.

Димитър Станишев е приел щафетата…

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК