БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите
Автор: ПИК
Дата
Дата
19051
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Битката за най-високия стол в БНТ се накървавява. Сегашната шефка на държавната телевизия Вяра Анкова ще се кандидатира отново за него, научи ПИК от отлично информирани източници от медията.

Началничката, която остана на поста свръхмандата си, след като парламентът го удължи за неопределено време, е започнала да събира подписка сред служителите на БНТ срещу ДМС-та, които те получават. До ведомостта, на която хората се подписвали, се мъдрели и листовете, на които да се подпишат, за да издигнат кандидатурата на Вяра Анкова.

За шеф на БНТ се кандидатира и друг началник от държавната медия - сегашната шефка на БНТ 2 Катя Генова. Както и бившият мъж на оскандалената членка на СЕМ Бетина Жотева - спортният жерналист Сашо Йовков.

Както ПИК първи съобщи, началническото място ще щурмува и програмният директор на BIT Сашо Диков. Емил Кошлуков също се стягал за битката, тъй като той пък имал подкрепата на ГЕРБ.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Сашо Диков пред медията ни: Кандидатирам се за шефския пост на БНТ, да видя как ония жени от СЕМ ще кажат, че не ставам
Часовник
11:17
Новият изпълнителен директор на протестърската телевизия BIT Сашо Диков вече се е прицелил в друго началническо място. Това е поста на генерален директор на БНТ, който скоро ще се оваканти, а СЕМ...
Напиши коментар »
(9)
1
Прекрасна снимка на колибарина-дегенерат Сашко сте намерили! Ех,да беше жив Ломброзо ...
2
той къде се бърка след фалита на КТБ и ТВ7, където беше пряко замесен? фОстата
3
Бареков нема ли да се яви и той за да е пълна картината
4
От всички тези другари и другарки, които се цитират никой от тях не е за шеф на БНТ. И не само това. Там има много народ, който трябва да си върви. Например, на първо място престарелата другарка Севда Шишманова.
5
Няма край .... само да е на трапезата ! Дай път на други или си гладна още ? Закон 5 г и друг инак вечни искат да са .....
6
Вяра Янкова, страхотна е, успех! Катето също е добър професионалист... Бетина Жотева е много проста, навремето хънкаше мънкаше , не никога, НО СМЕ ТВЪРДИ ЗА ВЯРА ЯНКОВА !
7
Безконтролната лапаница/усвоявана на общ.средсва за глупости/ е голяма,за това и битката за шеф на БНТ е жестока....Общо взето медийната политика на БНТ е соросоидна т.е. насочена е срущу интересите на държавата и трудовите хора-тези които я издържат...
8
БНТ стана най-тъпата и най-негледаната тв благодарение на Вяра Анкова и на всичко от горе пак иска да е на хранилка, че съвсем да я затрие с алчните си дружки.
9
И как ще се кандидатира г-жа Анкова за трети пореден мандат,като има право максимум на два,които вече изтекоха.Допълнителната и година,не се брои,тя не влиза в двата мандата.Май не сте в час,ПИК,но все пак си пишете,колкото на работа да се намирате.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

Жената към мъжа: 
- Къде беше? 
- На ергенско. 
- Аха, взехте си някоя к*чка и сте я опъвали цяла нощ? 
- Не, що за глупости говориш! 
- Ай не се прай, все едно не съм ходила по ергенски партита...