БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите
Автор: ПИК
Дата
Дата
17017
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Битката за най-високия стол в БНТ се накървавява. Сегашната шефка на държавната телевизия Вяра Анкова ще се кандидатира отново за него, научи ПИК от отлично информирани източници от медията.

Началничката, която остана на поста свръхмандата си, след като парламентът го удължи за неопределено време, е започнала да събира подписка сред служителите на БНТ срещу ДМС-та, които те получават. До ведомостта, на която хората се подписвали, се мъдрели и листовете, на които да се подпишат, за да издигнат кандидатурата на Вяра Анкова.

За шеф на БНТ се кандидатира и друг началник от държавната медия - сегашната шефка на БНТ 2 Катя Генова. Както и бившият мъж на оскандалената членка на СЕМ Бетина Жотева - спортният жерналист Сашо Йовков.

Както ПИК първи съобщи, началническото място ще щурмува и програмният директор на BIT Сашо Диков. Емил Кошлуков също се стягал за битката, тъй като той пък имал подкрепата на ГЕРБ.

Още по темата
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Емил Кошлуков щурмува шефския пост в БНТ - имал гръб сред управляващите и мастит медиен бос
Часовник
14:35
Бившият политик и депутат, още по-бивше лице от зората на демокрацията и временно прекратил кариерата си на журналист в закритата ТВ7 и в "Канал 3 Емил" Кошлуков се готви за шефския пост в БНТ....
Напиши коментар »
(9)
1
Прекрасна снимка на колибарина-дегенерат Сашко сте намерили! Ех,да беше жив Ломброзо ...
2
той къде се бърка след фалита на КТБ и ТВ7, където беше пряко замесен? фОстата
3
Бареков нема ли да се яви и той за да е пълна картината
4
От всички тези другари и другарки, които се цитират никой от тях не е за шеф на БНТ. И не само това. Там има много народ, който трябва да си върви. Например, на първо място престарелата другарка Севда Шишманова.
5
Няма край .... само да е на трапезата ! Дай път на други или си гладна още ? Закон 5 г и друг инак вечни искат да са .....
6
Вяра Янкова, страхотна е, успех! Катето също е добър професионалист... Бетина Жотева е много проста, навремето хънкаше мънкаше , не никога, НО СМЕ ТВЪРДИ ЗА ВЯРА ЯНКОВА !
7
Безконтролната лапаница/усвоявана на общ.средсва за глупости/ е голяма,за това и битката за шеф на БНТ е жестока....Общо взето медийната политика на БНТ е соросоидна т.е. насочена е срущу интересите на държавата и трудовите хора-тези които я издържат...
8
БНТ стана най-тъпата и най-негледаната тв благодарение на Вяра Анкова и на всичко от горе пак иска да е на хранилка, че съвсем да я затрие с алчните си дружки.
9
И как ще се кандидатира г-жа Анкова за трети пореден мандат,като има право максимум на два,които вече изтекоха.Допълнителната и година,не се брои,тя не влиза в двата мандата.Май не сте в час,ПИК,но все пак си пишете,колкото на работа да се намирате.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кого подкрепяте в конфликта между Валери Симеонов и Кирил Домусчиев, избухнал заради приватизацията на морския ни флот?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Търпението ви е поставено на изпитания. Искате бързи резултати, а действията на хората ви изнервят, защото са бавни и непродуктивни. В същото време се опитайте да осъзнаете, че не можете да влияете на всичко в този живот. Оставете децата си да следват собствения си път на развитие в първите дни на периода. Не трябва да се страхувате за репутацията си, тя няма да пострада, ако се отклоните малко от пътя и покажете желание за компромиси и отстъпки в понеделник. Не може винаги да става това, което вие сте решили.
ВИП рожденици
Данчо Лазаров
Данчо Лазаров
президент на Българската федерация по волейбол
Става на: 74 години
Илиян Пищиков
Илиян Пищиков
треньор по лека атлетика
Става на: 63 години
проф. Людмил Георгиев
проф. Людмил Георгиев
психолог и политик
Става на: 57 години

Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва: -Ту ти турум ту! -Тарататам та!-ѝ отговарям аз и ме уволниха. Откъде да се сетя, че искала два чая за стая 2!?!