БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите
Автор: ПИК
Дата
Дата
19685
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК! Битката в БНТ се ожесточава - Вяра Анкова пак иска да е шеф на БНТ, събира подписка сред служителите

Битката за най-високия стол в БНТ се накървавява. Сегашната шефка на държавната телевизия Вяра Анкова ще се кандидатира отново за него, научи ПИК от отлично информирани източници от медията.

Началничката, която остана на поста свръхмандата си, след като парламентът го удължи за неопределено време, е започнала да събира подписка сред служителите на БНТ срещу ДМС-та, които те получават. До ведомостта, на която хората се подписвали, се мъдрели и листовете, на които да се подпишат, за да издигнат кандидатурата на Вяра Анкова.

За шеф на БНТ се кандидатира и друг началник от държавната медия - сегашната шефка на БНТ 2 Катя Генова. Както и бившият мъж на оскандалената членка на СЕМ Бетина Жотева - спортният жерналист Сашо Йовков.

Както ПИК първи съобщи, началническото място ще щурмува и програмният директор на BIT Сашо Диков. Емил Кошлуков също се стягал за битката, тъй като той пък имал подкрепата на ГЕРБ.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Сашо Диков пред медията ни: Кандидатирам се за шефския пост на БНТ, да видя как ония жени от СЕМ ще кажат, че не ставам
Часовник
11:17
Новият изпълнителен директор на протестърската телевизия BIT Сашо Диков вече се е прицелил в друго началническо място. Това е поста на генерален директор на БНТ, който скоро ще се оваканти, а СЕМ...
Напиши коментар »
(9)
1
Прекрасна снимка на колибарина-дегенерат Сашко сте намерили! Ех,да беше жив Ломброзо ...
2
той къде се бърка след фалита на КТБ и ТВ7, където беше пряко замесен? фОстата
3
Бареков нема ли да се яви и той за да е пълна картината
4
От всички тези другари и другарки, които се цитират никой от тях не е за шеф на БНТ. И не само това. Там има много народ, който трябва да си върви. Например, на първо място престарелата другарка Севда Шишманова.
5
Няма край .... само да е на трапезата ! Дай път на други или си гладна още ? Закон 5 г и друг инак вечни искат да са .....
6
Вяра Янкова, страхотна е, успех! Катето също е добър професионалист... Бетина Жотева е много проста, навремето хънкаше мънкаше , не никога, НО СМЕ ТВЪРДИ ЗА ВЯРА ЯНКОВА !
7
Безконтролната лапаница/усвоявана на общ.средсва за глупости/ е голяма,за това и битката за шеф на БНТ е жестока....Общо взето медийната политика на БНТ е соросоидна т.е. насочена е срущу интересите на държавата и трудовите хора-тези които я издържат...
8
БНТ стана най-тъпата и най-негледаната тв благодарение на Вяра Анкова и на всичко от горе пак иска да е на хранилка, че съвсем да я затрие с алчните си дружки.
9
И как ще се кандидатира г-жа Анкова за трети пореден мандат,като има право максимум на два,които вече изтекоха.Допълнителната и година,не се брои,тя не влиза в двата мандата.Май не сте в час,ПИК,но все пак си пишете,колкото на работа да се намирате.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Разговор между двама приятели старшини:

- Защо те уволниха от армията?

- По болест.

- Каква болест?

- Не знам каква, но на целия полк му се повръщаше от мен.