ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещ коментар за скандала Нинова-Гергов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

НАЙ-ВАЖНОТО

ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещ коментар за скандала Нинова-Гергов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

112869
на 23.04.2017
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещ коментар за скандала Нинова-Гергов (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен това не е изненада. Знаете огромните пари, които се изсипаха на изборите – и на президентските, и на парламентарните.

Навремето имаше разправии между червените мобифони и червените баби, сега има между червените олигарси кой да надлее в партията. Така Борисов коментира горещия скандал в БСП с оставката на бизснесмена Георги Гергов.  

Виждате как много хора се тресат от нерви след загубата на изборите, защото са поели много ангажименти. Ние сме си спокойни – нашата работа е да правим пътища, зали, неща, които си остават за хората. При нас няма скандали за влияние, допълни Борисов.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той отговори и на журналистически въпрос относно наличието на повишени норми на уран във водата на редица населени места у нас.

Тук пак опитаха да подплашат населението. От 1946 г в България са добити, по времето на управлението на социалистическата партия, над 17 600 тона уран от недрата. Смятайте населението, ако сега е опасно, какво му се е случвало през урановите мини по време на 17, 20,30 конгрес на БСП. Хич не им отива на тези, които употребяват думи като „Чернобил“.

Пак тази партия скри от хората. Тогава аз бях на манифестация и валеше дъжд. Майка беше направила едни марули, си спомням, защото само на 24 май, понеже много се връщат към миналото, майка купуваше една плешка агнешко, защото баща ми Методи имаше имен ден. Това беше за годината. Хубавите времена по време сигурно на 18-ия конгрес, коментира Борисов.

По думите му от 76 кладенци, един има повишено съдържание. „Спомням си, че Световната банка ни даде препоръка от 0,6 да го направим на 0,3. Това 50 години е било така и мога да обещая, че там където възникне проблем, и с уговорката, че направим правителство, веднага да им се дадат пари за нови кладенци, нов водопровод и да се реши въпросът. Всичко друго е политиканстване, което само плаши и притеснява хората. Ще им бъде решен въпросът. Ще направим 5 нови, ако трябва и ще решим въпроса веднага“, подчерта лидерът на ГЕРБ. 

„В Банкя водата, пише на чешмата, че не е хубаво да се пие дълго време. България е на такова място, където съдържанието на уран е най-голямо в Европа. Затова са инвестирани толкова пари в урановите мини до след 1990 г., когато СДС идва и абсолютно правилно ги затваря. Това не е било полезно за хората. Можем да се върнем и ние назад в историята. Да изчакаме да си вървим по пътя“, каза още Бойко Борисов. 

Тихичко, кротичко, направихте я по-голяма от „Арена Армеец” – гледай какъв Мастодонт! Това заяви Борисов при инспекцията на строителството на зала "Арена Бургас".  Съоръжението ще отговаря на изискванията за тренировки и провеждане на международни състезания.

Действайте здраво, но трябва по-малко да говорите затова, защото ще стане гюрултия по градовете – ще кажат защо пак Бургас, допълни Борисов.

Той обаче не пожела да коментира най-горещата политическа тема – дали е готов със състава на новото правителство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК