Вход
София
Времето в София 21 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов удари звучен шамар на Корнелия! Лидерът на ГЕРБ безкомпромисен: Щеше да наложи вето върху санкциите срещу Русия, ама то свърши (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК! Борисов удари звучен шамар на Корнелия! Лидерът на ГЕРБ безкомпромисен: Щеше да наложи вето върху санкциите срещу Русия, ама то свърши (ОБНОВЕНА)

на 15.03.2017
3057
55
ПЪРВО В ПИК! Борисов удари звучен шамар на Корнелия! Лидерът на ГЕРБ безкомпромисен: Щеше да наложи вето върху санкциите срещу Русия, ама то свърши (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
15.03.2017
55
3057

Лидерът на ГЕРБ и водач на листата в Пловдив Бойко Борисов участва в кръгла маса по транспорт и регионално развитие и благоустройство.

На форума присъстват бившият министър на транспорта Ивайло Московски, министърът на регионалното развитие и благоустройството в кабинета „Борисов“ Лиляна Павлова и бившият финансов министър Владислав Горанов. 

"От доста години работим заедно и знаете какво можем да направим. Бих искал да кажа какво може да надградим и как според мен ще се развива регионът, какот и моито опасения, като визирам Балканите. Целево по много теми, като се започне от реконструкцията на магистрала "Тракия", предполагам много хора са пътували и знаете в какво състояние беше магистралата, а като разкривахме мостовете и виадуктите, цяло чудо е че не бяха паднали. Това което се направи за театри, зоопарк, това което съм обещал и на ген. Попов за преместването на военния музей, както и изгорелия театър, счупените фонтани и т. н.", заяви Борисов.

"Като основен проблем идентифицирахме бюрюкрацията. Оказа се че милиони пъти се ходи за свидетелство за съдимост, дза удоствоерение за данък, за строителството куп документи. За това решихме да обърнем обратно тежестта сега и сме разработили стегнат план, в който администратора да може да събере всички документи. Като си дадеш молбата и съответния служител спокойно да може да си провери дали си съден или имаш платени данъци. Така служителя ще бъде длжен да провери и окомплектова. В противен случай се приема мълчаливото съгласие", коментира бившият премиер.

"Направихме закон за електронно управление, сега най-важното е данъците се плащат по електронен път. Там сме се доверили, защо и другите неща да не се правят по този начин. Вече няма служители, които да не боравят без проблем с техниката. Ние сега осъзнахме, че това създава напраежение и ще го направим .Всички приказки за това как ще се обложат богатите не говори добре за бизнеса. При нас е ясно - 10 процента плосък данък, 20 процента ДДС, дори и при него обмисляме намаляване. Когато тол системите станат факт, може да видим, защото 5 млрд. трябват за пенсии, военните са се наточили за самолети, пехотата иска милиони за техника. За това при ГЕРБ данъкът е 10 процента. Всички приказки за безлихвени кредити са опасни за банковата система и не случайно няколко пъти фалираха банки. Много са приятни за слушане, но няма как да стане, никъде не са станали. Безплатен обяд няма, това са лъжи. И те всеки ден облъчват хората с лъжи. Виждате как само преди няколко дни уважаемата ми колежка от БСП казва, че ще наложи вето върху санкциите срещу Русия, а такова няма. И днес, ако прочетете, ЕС е удължил санкциите до 15 септември и това означава, че всички държави, сред които и Румен Радев, са се съгласили. Сиреч тя не може да наложи вето, то свърши", обясни Бойко Борисов.

"И позицията за СЕТА си промениха. На кое от всичко казано може да им повярваме. Ние може да сме вехти, да сме омръзнали, но когато дойде време да се направи нещо, ние го правим. Може да видите и какво е направено през последните години от нас и от тях, освен пълна приватизация. Ако бяхме още в управления и пътят Пловдив-Асеновград щеше да е готов, но и той ще стане. Жизнено важно за града е да се направи околовръстното шосе", продължи Борисов.

"Магистрала "Струма" вече е на чакъл и за това мога тук да поема ангажимент, че околвръстното също ще е факт. Всички останали проекти също ще са факт, а ние само може да ви помогнем.  Тревогите са ни какво става след 26-ти. Тогава трябва да се положи изключителна воля от победителите, надявам се да сме ние. Никога ситуацията на Балканите не е била толкова силно предвоенна. За съжаление, че всичко което съм предвидил", коментира лидерът на ГЕРБ.

"Тревогите ми идват от Македония, не могат да съставят правителство. За кредитните рейтинги на Сърбия дадоха "боклук". В Турция толкова се радикализираха нещата, да се говори за фашизъм към Германия, Австрия, Дания, държавите донори в ЕС, да се плаши със заливане на мигрантска страна. България с дипломатичност и такт, ние си знаем какво ни струва, но имаме нулев наплив. Семейство от двама души са ни проблем, а я си представете оттатък границата чакат 3 млн. Турция е южният ни фланг на НАТО. За Косово знаете. След мощното ангажиране в лицето на нейните дипломати с партия ДОСТ България е изправена пред възможността да се явят две партии ДПС и ДОСТ, а в Македония като се явиха так асе прокара албанският език. И в същото време съществува пълен антагонизъм и не се отбелязват тези неща. Ако така се влошат отношенията на Турция и Европа, ще има отражение върху бизнеса. Чувам че се обсъждат икономически санкции. Холандия е 7-ма икономика в света, а ние сме до границата. 

"За това ние трябва да се държим здраво за Европа, на първа скорост. Видяхте вчера как ЕК отстоя договорите за "Газпром" и "Южен поток", това което ние нямаше да можем да направим сами. Решихме си въпроса за европейския газов хъб "Балкан" и виждате, че цената на газа е 50 процента по-ниска. И това благодарение на добрия тон с Путин и Ердоган. Знаете как от Истанбул казах в Берлин, защото сме малки и крехки. Знаете какво става в Крим. Ами ако се обособи една общност и сложи знаме в Кърджали и ние няма да можем да попречим. Вместо да отчитаме тези рискове, аз трябва да отговарям защо някой е уволнил Гарелов, жълта работа, без никакво значение за вас.

Говорим за саниране, а парите за това отиват при кметовете, които не са само наши. Ако не го направи държавата, а задължим гражданите да го направят те няма да могат. В същото време панелните блокове имат срок на годност, 50 години. Може би повечето са с 15 години след крайния срок и ще дойде някой да ги изкара тези хора от домовете им, а земята под блока не е тяхна. За това ние решихме да им гарантираме още 30-40 години, там живеят хора от всички партии.

Аз какво да направя че два мандата БСП не пожела да строи белене и се наложи ние да го спрем и да платим всичко. Общо за 2 години сме изплатили над 6 млрд., а оставихме държавата в ръст на икономиката и с 3 млрд. излишък. За това си позволихме да дадем пари за много неща, от тези пари излиза Нинова и казва, че ние сме разрушили държавата Аз не знам през последните години да се е построило толкова, като не смятам църквите. Не само че сме строили, но и сме разплатили всички.

И благодаря на Радев, че отиде в Германия срещна с немския бизнес и каза за стабилността на страната. С кое сме разсипали държавата и трябва всеки ден да се обясняваме по жълтениите които пускат. Не се ли направи правителство, продължи ли да работи служебно правителство ще тръгнем след останалите нестабилни държави. Ние бяхме оазис сред всички тези държави", каза още Борисов.

„Партия ГЕРБ застава пред поредното предизвикателство, изборите на 26-ти март. Първия упрек който срещаме е „защо подадохте оставка”, това е морален жест. В програмата която успяхме да направим са прагматични и не сме си позволили дори със сантиметър да излезем от рамките на това което е постижимо”, това заяви бившият транспортен министър Ивайло Московски. 

На първо място от ГЕРБ считат, че трябва да продължат и надграждат политиката по отношение на инфраструктурата. Там където пък са сбъркали са готови да се коригират, подчерта Московски. 

„За темата сив сектор през последните месеци имахме частичен успех, но вярвам, че има още какво да се направи”, допълни Московски. Той заяви още, че има възможност да се направи по-добро разпределение на субсидиите за общините и ще се въведе по-справедлива методика.

Лиляна Павлова заяви, че конкретните проекти и направления за които ще се работи е програмата за „Региони в растеж”, санирането, тол системите и ВИК инфраструктурата. В новата програма се предвиждат още 100 млн. инвестиции, като основен фокус ще има върху професионалните гимназии и професионалното образование. „Ще се вложат средства в 8-професионални гимназии в Пловдив, като се наблегне на кабинетите по практика”, уточни Павлова.

Втората много важна тема, която отбеляза тя е да се подмени подземната инфраструктура, за да не се налага разкопаване след като вече веднъж е асфалтирано. 

Сподели:
Напиши коментар »
(55)
1
Debelogazia vav vihara si..BOKLUK
2
Значи, днес ще очакваме голямата новина - че поема хвърлената ръкавица от Елена Йончева, че ако не докаже твърденията си, че изчезне от публичното пространство.... Това чака целокупният Български Народ вече ЧЕТЕРИ дни....
3
Ще гласувам за боко с голем Х У. Й
4
ОТ КРЪГЪЛ МОЗЪК-КРЪГЛА МАСА Познайте какво ще се получи?
5
Браво на Бойку!Як е като бик,и почти толкова умен!
6
Мълчаливо съгласие за свидетелство за съдимост? Е край няма ли тая простотия?
7
Спомням си един отрязък от филма Двойника, когато фалшивият Денев седеше в президиума на научния съвет и си се представяше като статуя, като фигура с ореол, като легенда. Стойката която е заел Тиквеника на кръглата маса навява на мисълта, че и той се вижда в подобна светлина.
8
На меките китки от пик всичко Бойково им се струва тежко!
9
ЗА ДЕБЕЛИЯ ДИРНИК СЛАНИНОВА С N:11
10
А да хвърляш безпочвени клевети по опонентите си дали е безопасно?! На 26-ти ще видиш, мутро, колко е било безопасно. Няма да минеш даже 4 процентната бариера.
11
Сигурно темата на кръглата маса е какво е щяла да направи и какво е направила КурНела! А може би и нещо за Йончева!
12
КОЛЕГИ СПАСЕТЕ МЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВОТО МИ И МЕ ПОДСЕТЕТЕ КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ СЕДЕМ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ? АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ СА ОПг гЕРП, А СЕГА УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ИЛИ НЕ СА БИЛИ ТЕ И СЕГА ЩЕ НАМАЛЯВАТ БЮРОКРАЦИЯТА, ИЛИ СА БИЛИ ДРУГИ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ ТАЗИ БЮРОКРАЦИЯ. ТЕ СИГУРНО ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ЩЕ СЕ БОРЯТ И С КОРУПЦИЯТА, ЗАЩОТО СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-ВИСОКАТА КОРУПЦИЯ В ЕВРОПА И ПАК ЩЕ МЕ ХВЪРЛЯТ В РАЗМИСЪЛ ЗА ПРОИЗХОДА НА ТОКУ-ЩО ПОДАЛОТО ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВО.МОЖЕ И ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ДА КАЖАТ НЯКОЯ И ДРУГА ДОБРА НОВИНА, НО ТЕЗИ ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАХА ДОСЕГА ЗАЛОЖИХА В ТРИГОДИШНАТА СИ БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА НЕ МЪРДА ОТ 460 ЛВ. ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ ГОДИНИ. ПАК СЕ ШОКИРАМ ОТ ЛИПСАТА МИ НА ПАМЕТ, АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ТЕ УПРАВЛЯВАХА, А СИГУРНО Е БИЛ НЯКОЙ ИЗВЪНЗЕМЕН.
13
Евала на Ердоган, не лиже задниците на европидирастите като нас
14
Добре де,ама сега се изправите и си вдигнете гащите,да не гледаме рунтавия ви и лайнен г ъз.
15
Простотията масово се изсипа в Пловдив!А Дебелия Страхлив Лъжец пак говори глупости....той друго не може де....
16
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
17
Разговор между кандидат депутати от БСП: -Ти купуваш ли гласове? -Не,аз съм честен с изберателите ,разчитам на голи обещания!
18
червените кхмери от позитано 20 са в шок и потрес от престоящата загуба на изборите,докато Борисов обикаля страната и говори с хората в препълнени зали бсп разчитат на тролове да им правят предизборната агитация,защото и една каруца с почитатели не могат да докарат до срещите си с хората, загубени сте другари никой не ви иска и паметта българска е жива и помни злодеянията ви през годините когато сте управлявали, за което ще бъдете изритани на 26.03.2017 г.
19
Платенете ТРОЛОВЕ на ГЕРБпиша едни и същи, предварително зададени от Вождовете им тесстове
20
Затова НАРОДЪТ НИ ОТДАВНА КРЕЩИ: БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ХОДИ! Но тези, от които реално зависи да го прокудят от властта – ЦРУ, САЩ и Глобалната олихархия – не щат и да чуят! Skandalno.net
21
тоя го е страх да застане в лице с Нинова, вие пишете за шамари да бие. Я елате малко на себе си, той затова ли 2-3 дена се беше скрил да не му гледат нансинениото око от ответниоя удар на Нинова?
22
Имаше такъв виц по време на перестройката : Отива един при доктора и вика: - Докторе, помагай, излекувай ме! Абе, това, което чувам, не го виждам... А това, което виждам, не го чувам...." Така е и с Боко. Това, което ни говори, не го виждаме. А това, което виждаме, май че не е това, което ни говори...
23
масата не е кръгла, да не става дума за онова нещо с чупката в шията...?
24
Гласувам с номер 10 да удара мутрите в десетката! Навих още 70-80 човека познати за номер 10 ! За номер 11 има само 3-4ма познавам,още вярващи в Тикви!
25
По-отвратителен интригант от Бойко Методиев Борисов историята ни не познава! Когато срещу него застане умен, интелигентен и уважаван човек, който говори с аргументи и изнася неопровержими факти, побеснява. И започва да го напада, да го унижава, да се опитва да го омаскарява и го прави с един уличен, просташки език, какъвто нито един министър-председател досега не е държал. Прави го откакто Симеон Кобурготски го натика във властта, така реши да отмъсти на българския народ за изгубеното царство и за короната си, няма друго обяснение това да сложиш на висока позиция един простак, мутра, който ти е мил колата и ти е отварял вратата. Проектът, чрез който се осъществи превръщането ни в една "мрънкаща територия" на Балканите, в която не остана нищо непродадено, нищо непредадено! При този човек държавата ни достигна най-голямото дъно, хората останаха най-малко, най-бедни, най-болни и най-прости, а най-големи мизерници по света ни се подиграват и говорят, че от нас нищо не става. От 2009 г все му имаше виновни, то не беше Станишев, не беше Орешарски, не беше този, не беше онзи, а след 13 ноември съвсем изтрещя - да сплетничиш, да се подиграваш на лидер на партия, на кандидат-президент, на хора, които са по- умни, по-знаещи и по-можещи от тебе. И стоят и го гледат като малоумни герберасти с напълнени гуши!
26
Браво Бойко . Само по злобата на чичковите ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧИТА -се разбира колко си прав . ТРОЛЧЕТАТА ИМ СЕЯТ ОГЪН И ЖУПЕЛ но едва ли могат да заблудят по голямата част от населението ни . Тези ЖЪЛТОПАВАЖНИЦИ подръжници на една крадлива партия която заедно с ДПС оглозгаха държавата ни - вярвам че няма да успеят да излъжат по голямата част от народът ни . Още веднъж браво Бойко ти хвърли камък в гнездото на ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧКОВЦИТЕ
27
Niki (24), по всичко личи, че си пубер, който не помни "Лукановата зима", не помни Виденовите 3000 лева за един US $. А не ти ли е достатъчна целувката на главния ПЕС (ако не знаеш, ПЕС е Партия на европейските социалисти) с Местан ефенди? Гласувайте с №10, но после ще има ОЛЕ-ЛЕ-Е-Е...Като дойде Курнелината зима, ще плачкате: Що така бе, Курнелче?...
28
Няма по-досаден, прост, алчен и самовлюбен политик от ББ в новата ни история!
29
Реших на 26 март 2017 твърдо гласувам против проклятието на България българоубийците от гроб опс герб за да се насере от яд в гащште Бойко Борисов тиквеника когато загубят изборите след две седмици.
30
Истината за най голямото проклятие на България българоубийците от гроб опс герб плешивия лъжец Цветан Цветанов е платил над 1 милион лева на герберските тролове за да слагат минуси и мнения на всеки които не е съгласен със тях.
31
11 за по добър свят без комунета
32
ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА 5 май 2007, 19:03 След завръщането си от Португалия около полунощ в петък срещу събота, министър-председателят Сергей Станишев е отишъл в Прокуратурата, за да се запознае с материалите по проверката, което пък от своя страна би му помогнало да вземе адекватно решение спрямо министър Румен Овчаров, съобщиха източници от самата прокуратура..... Заедно с обявяването, че Овчаров излиза в отпуск, Станишев уволни и двама заместник-министри - Корнелия Нинова и заместник-министъра на държавната политика при бедствия и аварии, Делян Пеевски. "Министър-председателят на Република България заявява категоричната си позиция, че изпълнителната власт ще окаже пълно и детайлно съдействие на прокуратурата..... Говорителят на БСП и председател на парламентарната комисия по отбрана Ангел Найденов определи скандала като "грозен и породен от сблъсък на големи икономически интереси"........ ..... На връх Гергьовден най-после и държавният глава взе отношение по скандала, като укори Станишев, че действията и решенията му са закъснели. "Цялата разправия от този скандал е доста неприятна и обидна за държавата, а реакцията на министър-председателя е доста закъсняла", заяви още държавният глава. Но и Първанов като лидера на социалистите Станишев се изказа половинчато: той пропусна покрай ушите си изявлението на Румен Овчаров за това, че кръгове в БСП години наред източват държавата. "...........
33
Аз съм пубер на 70 години,и помня всичко,най вече 8 годишното управление на БАЙ ХОЙ, през което, с 42 год стаж, вегетирам с 5 лв и 60 ст на ден, тъпанар такъв
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Аз по тъпи хора, наддъхани, гадни комунисти, мързелив отвратителен народ, които само плюе, иска, но ......нищо не дава. Мързи го да работи, но се интересува, кой колко взима. Няма ли как той да се облажи, да открадне, да сътвори някаква далавера. Вярно трябва да се върне Лукановата зима, гадната 1996 г.- Виденовото време , троха да няма, от глад да умираме, мъка и болка да ни залеят за да спрете да кълнете, да търсите вина в бивши управляващи, да се надявате някой да Ви реши проблемите и за части от седундата- да прозрете, че каквото пожелаваш и каквито клетви даваш, ще те стигнат. Жалко за Вас....... Само немислещите не знаят, че единствените провалили държавата са БСП€
36
мислете, кое е по малкото зло
37
ДО 21 ТАЯ ИМА ЛИ ЛИЦЕ ,АЗ ВИДЯХ КОНСКИ З,,,,,,,,,,,,,,,ИК НА ЕДНА СНИМКА
38
Курнелия от СДС в БКП зам. министър на Овчаров, изгонена от Станищев
39
№ 11 това е спасението ни
40
Така е с всички,чийто по-голям стаж е през т.нар.социализъм.Виновни са ония,които окрадоха златния пенсионен фонд след 1944г.В по-нови времена вина има Иван Костов,орязал пенсиите с 50%.И до ден днешен старото ниво не може да се върне,за да има надграждане.Сивата икономика с пари под масата и неплащане на осигуровки са също виновни.Някои от днешните млади ще са вероятно и с по-ниски пенсии по същите причини.Впрочем аз живея с 9лв.на ден след 33г.трудов стаж.Молете се да сме що-годе здрави,по-дълго да получаваме пенсиите си.
41
Боико освен лъжльо е побоиник!
42
Мазният лъжец изпълзя от хралупката . Слава Господи прибери си недуразумението час по скоро. Този мазен комлексар които продължава да третира държавта и нароръдт като негова соственост ,
43
Що така се пънете ,бе комунета , ще се повредите повече отколкото сте и споко - ГЕРБ ще спечели , каквото и да пишете , каквото и да са ви казали , каквото и да си мислите !
44
хора спрете да се плюете и едните и другите защото отвръщавате още повече народа.народа не трябва да гласува за никой за да ви накаже.
45
БСП чрез лъжата подготвят правителство Орешарски 2. Бог да пази България братя и сестри.
46
не съм гледала елена,не ми харесват нападките,но питайте и този дългият до вас с пари на народа стигна чак до япония,кой търси там и с кого... и каква я свърши?
47
като я задържаха у сомалия спепиа ли й алката ониа черните, и съсела затова ли я зареза
48
ако след завръщането си оператора има купен апартамент или къща ще е сигурно, че ги е изкарал тия пари не с труд а с ..мълчание
49
Ще има такъв звучен шамар на 26-ти,че ще го чуят чак в ЕС. Така ще се тръшне завалията,че не ми се мисли как ще се изправи. А долу,при простосмъртните,ще намери онова,което е направил за тях-"хубавото" и......филии намазани с асфалт......Ех,да дойде пролетта,че да се хванем за киселеца. Втръсна ни този асфалт.
50
Птостак Прстаков
51
БОКИЧА Е ОТЧАЙВАЩО КУХ!!!
52
На нашем кинопортале смотреть онлайн hd 720 вы можете наблюдать онлайн лучшие фильмы в HD качестве, причем абсолютно безмездно и без регистрации! Располагайтесь поудобнее, немедленно мы проведем экскурсию сообразно нашему онлайн кинотеатру. Прежде только, давайте выясним: чего вы желаете, заглянув к нам? Естественно, пропускать необычайный фильм. Для нашем сайте представлена огромная прибор самых лучших фильмов смотреть онлайн hd 720 зарубежного и отечественного кинематографа, c которыми дозволительно ознакомиться в любое удобное чтобы вас время, причем абсолютно бесплатно. Паки маломальски лет тому обратно было немыслимо представить себе, что наступят времена, когда любой фильм дозволено будет коситься онлайн. Однако улучшение не стоит для месте! И сейчас вам дозволительно не жаловать кинотеатры, не тратиться для покупку дорогостоящих DVD-дисков, а простой приходить на наш сайт, выбрать заинтересовавший вас фильм и подобный его неуклонно на сайте. Даже без регистрации! Веселиться просмотром позволительно для уютном диване дома разве же в удобном кресле на работе.
53
Мон=ика Стан=ишева отива в Брюксел с 20 милиона печалба от пиар юни 30, 2014Бив=олъ Фирмата на Мон=ика Йоси=фова – Стан=ишева „Ак=тив Груп“ ЕООД има солидни приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г. Данните от Търговския регистър са следните : 2007 – 3 991 000 лв.; 2008 – 6 039 000 лв.; 2009 – 4 620 000 лв.; 2010 – 2 176 000 лв.; 2011 – 2 141 000 лв.; 2012 – 1 513 000 лв.; Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на „Ак=тив Груп“ са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хох=егер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.
54
Шокиращо е, че БСП, уж национално отговорна БЪЛГАРСКА партия, слага в листите си фанатизирани путинофили като полурускинята Ел..ена Й..он..чева, персона нон грата в Украйна за проруски лъжливи репортажи, българомразецът праф. Иво Хрыстав, "визионерът", лизач на руски задници и син на беленския убиец Тома Томов и т.н,. които ще се кълнат в Българския парламент ,че ще защитават единствено и само интересите на Република България :) КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, КАТО ТЕ ОСВЕН РУСИЯ И ИНТЕРЕСИТЕ Й НИЩО ДРУГО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА БРАНЯТ? ЗА ТЯХ БЪЛГАРИЯ Е САМО РУСКА КОЛОНИЯ, ПРИДАТЪК КЪМ ВЕЛИКАТА ИМ МАТУШКА. Народе????
55
А какво добро сте видели от комунистите,нещастни антигерберисти??Вярно,не е кой знае колко-фалирали банки,изчезнали спестявания,два пъти фалиране на пенсионните фондове,непрекъсната игра с ДПС/впрочем,нали не сте забривили,че те си го създадоха/.Закого ще гтрасувате-за тези ,които пак ще направят фокуса да изчезнат парите ви,да изчезнатпенсиоите ви,??!!Партия,която взема акъл от един свинар с манталитет на олигофрен....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Най-доброто упражнение за ръце е броенето на пари. Облекчава болките в ставите, нормализира кръвното налягане, напълно премахва зъбобола и главоболието, подобрява зрението, апетита, външния вид и условията на живот…

няма нови новини
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
сега
2604
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК! Хороскопът на топ астроложката Алена - какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица
x