ПЪРВО В ПИК! Бременната Деси Слава представи бащата на детето си на тъща му и обра бакшишите на българите в Лондон (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ПЪРВО В ПИК! Бременната Деси Слава представи бащата на детето си на тъща му и обра бакшишите на българите в Лондон (СНИМКИ)

114485
на 12.07.2017
ПЪРВО В ПИК! Бременната Деси Слава представи бащата на детето си на тъща му и обра бакшишите на българите в Лондон (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Деси Слава зеведе на аудиенция при майка си в Лондон боксьора Благой Найденов, от когото очаква второто си дете. Чалгаджийката използва повода, че тези дни имаше имаше участие пред българската общност в английската столица, за да запознае 21-годишния спортист с родителката си Женя Гайдарова, която от години живее и работи на Острова. 

препоръчано

И Малката Кобра, и мама Женя придружили гласовитата блондинка в ресторант "Уникат". През по-голяма част от времето боксьорът си седял кротко на масата и не му било много до веселие.

За разлика от него тъща му припкала с вирнат нос около известната си дъщеря и видимо се гордеела с факта, че точно тя е родила една от любимките на народа. 

Деси Слава вече е към края на шестия месец, но засега няма намерения да слиза от сцената. Чалга дивата уверила шефа си Митко Пайнера, че е в кондиция и има намерение да пее едва ли не докато влезе в родилното, съобщи светкото предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

Желанието й да поема участие до последно е заради хонорарите, които след раждането за няколко месеца ще секнат. Майката на тийнейджъра Майки искала докато може да поспести възможно повече пачки, с които да изкара периода, в които ще се възстановяна от раждането.

Доволни количество бакшиши певицата изкарала от българите в Лондон. Щедрите нашенци поръчвали песни до сутринта и се отплатили подобаващо на Деси. 

Заедно с микрофона Деси стиска здраво поредния бакшиш

Благо Найденов седи кротко на стола си, докато 18 години по-голямата от него майка на детето му заработка кинти за прехраната

Малката Кобра се запозна с тъща си Женя Гайдарова 

Деси вече е почти в седмия месец, но иска да работи до последно 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК