Вход
София
Времето в София 19 o C

ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с гореща позиция за оставката на Делян Добрев

ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с гореща позиция за оставката на Делян Добрев

на 01.10.2017
4993
70
ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с гореща позиция за оставката на Делян Добрев
Автор: ПИК
01.10.2017
70
4993

Вицепремиерът Валери Симеонов призова коалиционните партньори от ГЕРБ да отхвърлят оставката на депутата Делян Добрев. Според лидера на НФСБ тя е подадена под огромен медиен натиск и политически обвинения, които към момента лежат единствено върху клевети.

ГЕРБ-София с официална позиция за оставката на Делян Добрев

ГЕРБ-София с официална позиция за оставката на Делян Добрев

Ръководството на партия ГЕРБ в София излезе с официална...

на 01.10.2017

Ето и цялата позиция на Валери Симеонов, която той написа в социалната мрежа Фейсбук:

От свое име и от името на ръководството на Национален Фронт за Спасение на България призовавам коалиционните партньори от ГЕРБ и Народното Събрание да отхвърлят оставката на Делян Добрев. Тя е подадена под огромен медиен натиск и политически обвинения, които към момента лежат единствено върху клевети. Приемането на тази оставка ще легитимира политическите спекулации като норма за саморазправа и лов на вещици.

Работил съм с Делян Добрев в две парламентарни комисии и съм придобил впечатления за него като един морален политик и експерт със задълбочени знания в енергетиката и икономиката. Резултатите от неговата дейност като министър и народен представител също говорят сами за себе си – въвеждане на структурни мерки за висока ефективност на държавните политики в енергетиката и ограничаване на корупцията. Именно той като министър положи основите на енергийните реформи, които днес се прилагат и благодарение на които започна оздравяването на енергетиката. Зад днешната политическа атака стоят вероятно точно засегнатите от тези структурни реформи олигарси.

Това са фактите. Що се отнася до спекулациите и политическите обвинения, които не почиват на факти, а на внушения, то достатъчно поражения бяха нанесени с оставките на обвинените в роднински връзки с Делян Добрев, към чиято работа не бе отправен нито един упрек.

Всичко това ни връща във времената на сталинските чистки, когато цели семейства изчезваха в лагерите, само заради връзките си с някой „неблагонадежден“ или във времената на ранния социализъм в България, когато цели фамилии бяха репресирани, поради връзка с някой „враг на народа“. Как никой не зададе въпроса дали тези хора са професионалисти и са си вършили работата, та чак тогава да им бъде дадена оценка и наложена санкция?

Димитър Главчев посочи защо Делян Добрев трябва да остане в парламента

Димитър Главчев посочи защо Делян Добрев трябва да остане в парламента

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев...

на 01.10.2017

Тази атака бе инициирана от една непривлекателна личност, започнала политическата си кариера от задната седалка на един мотор и влязла в телевизионната журналистика през задната врата на партийната шуробаджанащина. Грешка. Псевдожурналистика, в която винаги има само една „истина“ и никога две страни. Спрямо такива като нея, трябва да се прилага само и единствено законът в цялата му тежест, както постъпих, когато бе разпалена клеветническа кампания по отношение изграждането на защитното преградно съоръжение по границата с Турция. Призовавам Делян Добрев да използва всички законови средства, за да изтрие петното на клеветите и накаже клеветниците.

Неговата политическа кариера не трябва да бъде жертва на клеветническа кампания.

Управляващите днес партии доказахме, че не разпъваме чадър над политически лица при доказани обвинения в неморално или незаконно поведение. И това е един нов модел на политика през последните десетилетия, който не е характерен за БСП.

Казусът „Добрев“, обаче, е коренно различен, тъй като става въпрос за недоказани обвинения. Апелирам към ръководството на ГЕРБ за повече здрав разум, а към Делян Добрев за повече кураж, отговорност и стоицизъм.

Валери Симеонов

Председател на Национален Фронт за Спасение на България

Сподели:
свързани новини
Пламенна защита! Регионалните формации на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев Пламенна защита! Регионалните формации на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев
Регионалните формации на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев....
на 01.10.2017
След оставката на Делян Добрев: Цветанов свиква спешна среща на ГЕРБ в Хасково След оставката на Делян Добрев: Цветанов свиква спешна среща на ГЕРБ в Хасково
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще проведе...
на 01.10.2017
Напиши коментар »
(70)
1
България - разбойници : 1:0
2
Ако има кой да се разрови в мръсотиите на Валчо-Мангала, тогава Делянчо ще е като Света Дева Мария пред него.
3
Оставка да подаде Елена псевдожурналистката,която обслужвайки ан@лно и ор@лно гея открадне няколко милиона и си купи мястото в булшевишката сбирщина.
4
.....ПРАТЕТЕ ДРУГАРА БОРИСОФ СА ПРЕГАРНЕ И ЦАЛУФКИ И СИЦКО ОК !....ЦЕЛА УИРОПЯ Е У КАРАКАТА МУ ТА НЕКВА ИСПАНЯ....СА ШЕИ ФАНЕ А СА ЦАЛУВА И ШЕИ ТУРИ РЕД !....ПРАТЕТЕ МУ И МУШУМАТА АКУ НЕ Я КУПИ НЕКОИ ЗА 5 ЛВА !....Е КВО Е УИРОПЯ....НАЧИ СИЦКО ПАДА !....ДЕДО УНКЕР ШО НЕ Е У ИСПАНЯ ?....МИ ПУТАНА МОГЕРИНИ ?....НЕМА САМУ БАЦО ВИ УПРАА УИРОПЯ !....ОН СА СПИ !...ШО Е ЗАМОРАН !....ИСКАТИ ЦЕЦО А ДОИДИ У КАТАЛУНЯ ВИ НАПРАИ Е КОРИДА ?....БАРСЕЛОНА УТИВА НА КИНО.....ФИЛМА СЕ КАЗВА АНГЕЛА ВАШТА МУТКА !.....ИГРАЕ И МАКРОН !....БАЦО ИМА СУПОРТ РОЛА С РИУТЕ....ФЛИЗАТ У БАРСЕЛОНА ПРЕЗ НОШТА С КОТУ БАТМАНИ !..... преди 18 минути.....СА ПОЧВА ТЕРОРА !....И ОСТАФКИ....И ПРАВИЛАТА НА ДОМИНОТО !....СЛЕДВА ИТАЛИ !....КОИ НЕ ВЕРВА ?....ПИСАМЕ ПИСАМЕ ОШТИ У ЧНГ 2017 ШЕИ 1917 !....ИУГОСЛАВИЯ ШЕИ ВИ ПРЕСЛЕДВА ДОКАТУ СТЕ ЖИВИ !....
5
Клевети.... Йончева затрупа Баджака с договори, заповеди... Клевети... Две години държавни служители без конкурс...шурита и шуренайки! Клевети!
6
Браво на Симеонов.
7
е в пъти по-корумпиран от Делянчо Шуробаджанашки. Сценарият за изплакване суратя на джукльото тече с пълна сила.
8
Айдуците си помагат!
9
Факт: Делян Добрев е назначил над 10 роднини,съученици,бивши бизнес партньори и приятели на работа в община Хасково без конкурс самия кмет Беливанов го потвърди също избран от ГЕРБ! Факт 2: Делян Добрев с майка му и баща му чрез техни фирми усвоява над 100 милиона за саниране в община Хасково! Тука каква атака виждате? Само безпорни факти! Срам ме е Далавери от теб,но ще изчезнете като Реформаторите на нови избори ти си като Москов всезнайко видя какво стана с него! ОСТАВКА!!!
10
Само в тази територия може да има паДреОД черкез, това е безумие.
11
ШИМОНИ А НЕ СЕ ПРАИ НА БЕЛ НЕГАР МИ А ФАНИ МЕТРОТО НА БАЦО ЗА ЛУНАТА !....
12
КВИ ЕНЕРГИЙНИ РЕФОРМИ Е ПРАВИЛ ТОЯ БЕ. ТА ТОЙ КАКТА И ТРАЙЧО,КАКТО И ТАЯ КИФЛА НУШКА СА БОЙКОВИ КАЛИНКИ.ГРАМ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НЯМАТ. ПРОСТИ И КРАДЛИВИ СЪЩЕСГВА.СИМЕОНОООВ, Я ПОПИТАЙ ДОБРЕВ КВО Е ЕЛ. ТОК И ДА ВИДИМ КАКЪВ ОТГОВОР ЩЕ ДАДЕ. МА И ТИ СИ ПРОСТ БЕ СИМОНОВ
13
От сканирането, усвоени от зет му. Даже ти не можеш да му съперничиш с откраднатите милиони от оградата на границата. Но крадците се подържате
14
Един мошеник подкрепя друг по-голям мошеник! По заповед на главния мошеник на Републиката - агент Буда, Тиквоний пожарний генерал!
15
Тази „журналистка” е една руска пачавра, на която българската държава й плащаше руските командировки в уредени от тях военни обекти. Обидно е, за който и да е българин да се занимава с такава злобна, неморална отрепка като нея. Другарката Леначка не си отива в любимата си родина Русия, понеже там няма да има какво да яде, а тук е на топличко, добре й плащат и магазините са пълни със стока. Затова от все сърце се е наела да пропагандира руската политика. в България Такива като нея трябва да бъдат гонени с бодлив прът от България.
17
ВАЛЕРКО КОГАТО МИ КРАДАТ ПАРИТЕ ЩЕ СКАЧАМЕ И ЩЕ ВИ ТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ! А СЕГА МЛЪКНИ ЗА КРАДЛИВИЯ ДЕЛЯНЧО ЩОТО АКО МНОГО ГО ЗАЩИТАВАШ И ОКОЛО ТЕБ ЩЕ СЕ РАЗСМЪРДИ ! НАЛИ НЕ СИ ВЪТРЕ ? НАЛИ СИ ЧИСТ ?
18
За МАЛОУМНИ!!!!!!!!!!
19
Мафията се пази взаимно!!! Щото иначе ...на бесилото!!!
20
Татаро-черкезина Валериан и Малкото Мавърче са роднини РОМИ от ямболската циганска махала ( и двамата са чернилки с обърнати джуки) и затова се подкрепят!!! Освен това в съучастие са откраднали 134 милиона лева от санирането в Хасково и Ямбол!!! ОСТАВКА на ПАТРИДИОТИЧНАТА пачавра - кабеларкаджията неграмотен!!!
21
а ве чугун - ми, вземи си пусни една молба да те премат в ГРОБ, какво се пенгавиш? като АТ - ти си същата к.рва!
22
Никой да не плаче и да жали за изхвърлянето на бонището на един мушморок. Този никаквец е одрискал цялата община с калинки и всички обществени поръчки са минавали през кумове и кумици. Комисионните и те са били пак в затворен кръг роднини. А за пенсиите няма. За вдигане на заплати няма. Патреоте и на теб ти идва времето. И ти си помисли че си голям политик. И ти скоро ще си ходиш и никой няма да си спомня за жалката ти муцуна.
23
ВалЬо, знаеш ли тази народна приказка "всички на помощ - КАКА Е ЧЕСТНА". Друже, не разбираш ли, че по този начин още повече се обезличавате. Вие сте като ония от Мадрид, дето натискат хората да не гласуват на референдума, да ама ЯДЕЦ пич. Ще си отидете като много други преди вас безславно и с нацапани гащи като тези на Дилянчо Добрев тъпака.
24
ГЕРБ, и вие сте маскари, като тези от БСП! Проблемът е, че вие вместо да работите за " благо роду" се опитвате да се съревновавате в кражбите! Няма малка или голяма кражба, има нарушение на принципа и ако щете на библейския закон " Не кради" на което между другото се основава съвременното законодателство! Ушавия Шлифер, нещо да каже за шесте апартамента "подарък" от тъщата , бавно развиващия се и той най-активно атакува ли атакува! Ако бяхте използвали тази енергия за отопление, цяла зима нямаше да плащаме парно!
25
ПОКЛОН НА ВАЛЪО СИМЕОНОВ ЧЕ ЗАЩИТИ ДЕЛЯН ДОБРЕВ. ЗАЩОТО НАЗНАЧЕНИТЕ НЕГОВИ БЛИЗКИ,СУЪЧЕНИЦИ И РОДСВЕНИЦИ В ОБЩИНА ХАСКОВО СА ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. ДЕЛЯН КАКВА ВИНА ИМА ЧЕ КАДЪРНИТЕ ХОРА В ГРАДА СА НЕГОВИ БЛИЗКИ? ЗАТОВА СА НАЗНАЧЕНИ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В ОБЩИНАТА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА И В БОРДОВЕТЕ НА ФИРМИТЕ. НИКАКВА ОСТАВКА Г-Н ДЕЛЯН ДОБРЕВ. БРАВО НА ВАЛЪО! НЕГОВИТЕ РОДНИНИ И БЛИЗКИ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ В РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНАТА ИЗПРАВИХА ХАСКОВО НА КРАКА,МЕСТНИЯ БИЗНЕС ПРОСПЕРИРА,ВСИЧКИ ТРУДОВИ ХОРА РАБОТЯТ И ЗАПЛАТАТА СРЕДНАТА В ГРАДА Е 1390 ЛВ. ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ !!!!
26
Тоя излезе по-голяма ковра от герберастите
27
Само така Симеонов, начукай го на болшевишката сган, и на една корветина която говори лъжи като пияана жена с утката си !
28
ПРИЗИВ ДО ПРЕМИЕРА 3-ТИ МАНДАТ! ВЕЧНИЯ ПОБЕДИТЕЛ - Г-Н ГЕНЕРАЛ - ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО БОРИСОВ. ПРИЗИВ ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ! Г-Н ПРЕМИЕР ПОБЕДИТЕЛЮ- НЕ ПРИЕМАЙ ОСТАВКАТА НА ДЕЛЯН ПОД ОБЩЕСТВЕН И МЕДИЕН НАТИСК. НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ УБЕДИТЕЛНО ОТНОВО ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И НЕ ОБЩЕСТВЕНИЯ,ЕКСПЕРТЕН ИЛИ МЕДИЕН НАТИСК ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА ПОДАВА ОСТАВКА! Г-Н ДЕЛЯН ДОБРЕВ- ОТТЕГЛИ СВОЯТА ОСТАВКА! ТОВА ЧЕ ФИРМИТЕ НА ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ СА СПЕЧЕЛИЛИ САНИРАНЕТО НА БЛОКОВЕТЕ ПРЕДИМНО В РОМСКАТА МАХАЛА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИШ! ТОВА ЧЕ РОМСКАТА МАХАЛА ГЛАСУВА МАСОВО ЗА ПП.ГЕРБ И НАШИЯ КАНДИДАТ БАЙ ДОБРИ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. И ТОВА ЧЕ ФИРМИТЕ НА ТВОИТЕ БЛИЗКИ СПЕЧЕЛИХА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ И САНИРАНЕТО ОТНОВО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛЯШ,ЗАЩОТО ВСЕ НЯКОИ ФИРМИ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ,И НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЧЕ ФИРМИТЕ НА ТВОИТЕ БЛИЗКИ ПОДАДОХА НАЙ ДОБРИТЕ ОФЕРТИ. И ЗА САНИРАНЕТО,И ЗА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ. ОСТАВКА- НИКОГА! ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!
29
Делянчо сега разбра, ли защо С.С. Момата и би шута на тая миризлива дърта курабия! Защото на нашите червени уруспии, им миришат курабиите от лъжи!!
30
Крадците се подкрепят
31
Не мога да разбера каква атака? Назначил ли си е всичката рода до 9-то коляно в Община Хасково? Назначил си я е!!!! Какво повече искат и трябва да стане, за да си подаде оставката? Хората за една платена вечеря в ресторант си дават оставката като ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРМАНИЯ, ония си назначил цялата рода в Община Хасково и нямало нищо неморално..."МЪДЕ ИН БЪГЪ"
32
Братя, талибаните са туууууууук ! да ги хванем вижте само как жалко мяучат за да се защитят ! И сълзиии роняяяят в за да ни смилят ! На едно място саааа всички го знаем ! Часът и мястото на срещата са известни !!!!
33
Валери Симеонов: Призовавам ГЕРБ да отхвърлят оставката на Делян Добрев 01.10.2017 20:32; 24 часа онлайн
34
Валери,защо преди две години по Скат твойте подчинени журналя плюваха Бойко Борисов всяка вечер а сега се гушат като малки прасенца!
35
Какво искаш да ни кажеш Валерка,че Делянчо не е лапал здраво от санирането в Хасково ли ? Папкал е и то здраво ! Нали затова е целият панаир ! Нали затова ги е наслагал цялата рода на определени места. Не ги е назначил чистачки ! И от големите доходи на малките заплати !? Голям смях !!!
36
Чичо Валери ,баба ме моли да те питам какво е това СУЖДУК ГЕЙТ че нещо не схваща!
37
Симеонов толкова се опияни от властта и облагите от нея, че се самозабрави и съвсем е изтрещял. Толкова гафове направи, с толкова далавери се облажи, че съвсем отврати и симпатизанти и врагове. По-добре да се погрижи за своите дела, че нищо добро не го очаква и парламент вече на кукуво лято. Той излъга собствените си избиратели
38
Слави,помитай тази пасмина...
39
ТОЯ С ДВА ГРАМА АКЬЛ И ТОЙ ИЗЯВЛЕНИЕ ДАВА!!!!!!ГЬЗОМИЙНИЦИ!!!!!
40
И двамата сте от един дол дренки-КРАДЦИ!.Голям рев,голямо чудо за едно недоучено,корумпирано момченце.Вместо гербаджиити да сведат глава от срам и да помолят за прошка хасковлии те продължават да мърдат.Само,че не знаят,че колкото повече мърдат по-дъбоко им влиза.
41
А Е ТРЯБВАЛО ДА НАЗНАЧИ ХОРА НА БСП, ЗА ДА НЕ ГО ПЛЮЕ ЗЛОБНОТО ЛЕНЧЕ!
42
Симеонов се превърна в една подлога и домашен любимец на каищка. Като го дръпне стопанина и почва да лае. Да не забравя обаче, че е много наакан и неговото тепърва предстои
43
До колегата "ГЕРБ- ПОБЕДА-ВИНАГИ"...Колега,като гледам тук бедняците и голтаците колко отрицателни оценки (-) ти дават направо ме заболя стомаха от смях. Злобеят и завиждат несретниците че ние сме добре,живеем луксозно,наши народни представители и техните роднини печелят поръчки за стотици милиони,а те нещастничетата блъскат за 700-800 лв. на месец,едвам си плащат битовите и комунални разходи,храната,интернета,дрехи,телефон,вода и теглят заеми...затова злобеят срещу Делян Добрев и нашата партия ГЕРБ....Да не ти пука колега от оценките им,те винаги ще си останат в тинята и калта- бедни,гладни,несретни и блъскащи само за храна ,сега зимата ще студуват...Затова браво на Бойко,Делян Добрев и останалите от нашата партия че ги докараха до това положение....Бойко мачкай ги още повече ,само геноцид ги оправя подобни...Трепи ги още по жестоко мамицата им еничарска...
44
ЗАСЕГНАЛ Е ИНТЕРЕСИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ И СА НАТИСНАЛИ КОПЧЕТО НА КАКА КУРНИ, ОТ ТАМ СЕ АКТИВИРА И ЛЬОНОЧКА. БСП СА СЪЗДАТЕЛИ И ЗАЩИТНИЦИ НА МАФИЯТА И ОЛИГАРСИТЕ.
45
Бойко пудел си намери, кръсти го Далавери!
46
VSEKI PIT, KATO CETA IZYAVLENIYATA NA TOYA SE SMEYA OT SIRCE. GORKIYA, KOLKO E GLAVOZAMAYAN. DAY MU NA PROSTIYA VLAST, (AMA ZA MALKO )EY TAKA ZA SEIR!
47
Валери се е притеснил, че му свършват далаверите през Комисията по енергетика и затова плаче за Д.Добрев! Ако Гамизов си отвори устата, на Симеонов ще му стане тясно, а ако му разровят далаверата със скритите приходи и неплатени данъци в СКАТ? Малииий!
48
Валка! Къде по-надолу можеш да паднеш,бе? Срам нямаш ли? И ти ще отидеш в историята съвсем скоро! То бива падение и лизане,ама твоето е уникално! Впрочем запазена марка за докопалите се до властта.Сбогом!
49
то на цяла България стана ясно, че делянчо добрев е в тежък конфликт на интереси и правилно си е подал оставката. не разбирам защо разни екземпляри, временно силни на деня, все още се пенят и излагат публично.
50
ЕЕЕЕЙ ЧИНГИЗ ХАН ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРАВИ НА ОБЕДИНИТЕЛ. КОГО ЗАЩИТАВА КРАДЕЦА ДОБРЕВ И РЕД ДРУГИ ПОДОБНИ. ТОЗИ МИШОК НАЛИ Е КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА. НА ТЕМА ЕНЕРГЕТИКА. ЗАЩО ОЩЕ Е В ПАРЛАМЕНТА. ЗАЩО НАРОДА МЪЛЧИ. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗА ДА СКОЧИ НАРОДА И ДА ГИ ИЗМЕТЕ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ РАЗНИ НЕДОНОСЛЯЦИ КАТО ГЕОРГ ГЕОРГИЕВ ДЕЛЯН ДОБРЕВ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА И РЕД ДРУГИ ДА НИ ДИКТУВАТ ЖИВОТА. ТОВА ДО КОГА МИСЛИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА
51
Бойко пудел си намери, кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път във власта, на Адолф Сидеров бе сол ташак, докато го натириха в глух сокак! Пудела Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажни , коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги галят и слушат кротко, като малко дете! Цар Тиквоций се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги, като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато се разрази някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, където трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време време мъдър да играе на Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! Валерка, ако си истински патриот а не патриотар, настани военните и полицаите без пара, като дар! Да ама не ти стиска, че душата ти е вързана със сезал и келепиреца ще е от ден до пладне, "скъпи" селски сандал т.е. цървул! Сега и при евреите се появи за да проси той пари, те едва ли ще дадът, но за всеки случай там дали са му грамота, та когато дойде време пред Народен съд да се яви в Израел да духне и се скрие лесно от "народната" любов. Симеонов ли си, Кабелар ли си, вицеппремж
52
НЕКА СЕ РЗСЛЕДВА "ПОДПИСКАТА" ЗА ВЛИЗАНЕ НА СКАТ-АДЖИИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ТАЗИ ЗА АРЕСТУВАНИТЕ МОРЯЦИОТ КОРАБА "ИНА"! И ВСИЧКО ЩЕ ЛЪСНЕ!АПОДПИСКАТА СЕ СЪХРАНЯВА В МИН. НА ПРАВОСЪДИЕТО! ВСИЧКО ЗА ТОВА МЕНТЕ СИМЕОНОВ ЩЕ ЛЪСНЕ! ДОРИ И БАЙРАКТАРОВ ЩЕ СЕ ОПУЛИ!
53
и в Балчик било същото
54
"Tази атака бе инициирана от една непривлекателна личност, започнала политическата си кариера от задната седалка на един мотор и влязла в телевизионната журналистика през задната врата на партийната шуробаджанащина." Mного точна характеристика на лудото ленче, ха-ха-ха!
55
валери симеонов работи да прати бойко зад борда.Пиша го с малки букви малък човек малки букви.бойко огледай се по голям душманин от валери нямаш ,този безкруполен човек ще те изработи. побързай да не стане късно.
56
Не може спекулациите да са норма за края на политическата кариера на депутата Добрев. В момента БСП разтоварва напрежението в партията , а и ръководството не може да удържи на натиска на олигархичните кръгове, с които е свързано - очертава се един дълаг ''сух'' период, в който БСП може само да сънува властта. Неспособността й да се справи с ролята на алтернатива нан управлението и на конструктивна опозиция , ги тласка към тази стратегия на панаири, панаири...
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Бат Валери,защо плачеш на чужд гроб,като при теб нещата са за съжаление!?Този малък на ръст индивид,разбуни духовете в една цяла област.Като клиент на прокуратурата,той трябва да се завре в някоя дупка и да не си показва комсомолския сурат. НФСБ се разпада на съставните си части,а бат Валери тръгнал да оправя бъкийте на герберите. Погледни,колко читатели реагират на просташкото ти бръщолевене и споменават даже някой от родителите ти.18-ет човека членове на НФСБ от областен град,напускаме партията, начело на която стоят демагози.
59
Ей тролове на БСП Я СЕ ОЗЪПТЕТЕ И СПРЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ КОЯТО Е НА БСП.ЯСНО Е,ЧЕ ЛУДОТО ЛЕНЧЕ ЗА ТОВА Е В ПАРЛАМЕНТА,ТЯ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НЕ РАЗБИРА И ИЗОБЩО ОТ КАКВО РАЗБИРА ОСВЕН ОТ КЛЮКИ ,ДОНОСИ,КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ.Да върне всички средства които е взела от бедният български народ,за да си вее ........ и да преставе с клюкарството.БРАВО НА СИМЕОНОВ,А ДОБРЕВ ДА ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА,ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ Я ГЛАСУВА.
60
При наличната грешна парична система политиците са с подсигуряван провал и съдба на жертви. Актуалните злини са от държавна грешка. Централната банка няма необходимата компетентност да предотврати актуални щети. Стабилният политически успех е възможен при подобрена парична система.
61
Валерка, Валерка патриоте наш. Я хвани това неуко лапе Делянчо и му обясни че трябва да си яде суджука тихо и покорно и да не мърка, защото сега ще яде голям бой.Така е на младите трябва да се предава челния опит, защото стават бели иначе.
62
Винкела Валерко убича да прай щвирки на млади, мургъви маже..... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ,ДА!!!
63
Комуняги ,помните ли Ванче Михаилов. Помните ли Тодор Александров.Помните ли Владо Черноземски..Помните ли Менча Кърничева и Мара Бунева.Ако не ,прочетете си отново урока по история. Времето ви изтича.
64
Уважавам те г-н Симеонов.Ти винащги си бил почтен ,патриот и голям българин. Гордея се че те има. Благодаря за защитата на Дилян Добрев. ГЕРБ е ОП не трябва да се предавате под натиска и интригите на жълтата змия Иончева и черната конярка Нинова.Отвътре уж монолитните бесепари се цепят по шевовете и скоро с вътрешен преврат истинските социалисти ще изритат комунистическата смрад на боклука.Това са последните напъни на позитанките ,след което от тях и помен няма да остане.Скоро друг ще бъде лидер на БСП .И широката коалиция-ГЕРБ ,БСП И ОП ще е възможна в името на България.
65
すべての http://bretxxx.com/ 投稿者
66
すべての http://joeyxxx.com/ 投稿者
67
すべての http://bibliotecaistoreco.com/top/MILFs 投稿者
68
すべての http://siteservisleri.com/ 投稿者
69
http://angeltorrent.com/ https://angeltorrent.com/search/all/dig+tv+series/ http://angeltorrent.com/scene-reggae-week-49-torrent-8545532.html https://angeltorrent.com/Cabin-Fever-2016-BRRip-XviD-AC3-EVO-torrent-8059298.html https://www.angeltorrent.com/VA--The-Peanuts-Movie-(Original-Motion-Picture-Soundtrack)-015]---VBR]-CKUS]--torrent-6895778.html https://angeltorrent.com/Chuck-Season-2-Episode-3-torrent-289780.html http://angeltorrent.com/MP3-NEW-RELEASES-2018-WEEK-05---torrent-10467184.html https://angeltorrent.com/Dolly-Partons-Christmas-of-Many-Colors-Circle-of-Love-2016-HDTV-x264-CROOKS-torrent-8467893.html https://angeltorrent.com/search/all/the+walking+dead/ http://angeltorrent.com/MomPov-E73-Amanda-45-Year-Old-Orgasmic-Texas- -torrent-1477860.html
70
http://angeltorrent.com/ http://angeltorrent.com/search/all/4k-bluray-hd2/ http://angeltorrent.com/Gantz-O-2017-(1080p)-torrent-10250597.html http://angeltorrent.com/GIRLS-und-PANZER-(720p-TV)--torrent-2711221.html http://angeltorrent.com/Living-with-Serena-Hacked-torrent-6569334.html https://angeltorrent.com/search/all/house+hunting+2013/ http://angeltorrent.com/The-Ghost-and-the-Darkness-(1996)-(Michael-Douglas -Val-Kilmer)-torrent-2984608.html https://angeltorrent.com/Dr-house-4-serie-ita-completa-torrent-278927.html https://angeltorrent.com/Gantz-O-(2017)-torrent-9476996.html http://angeltorrent.com/PyeongChang-Winter-Olympics-2018-Opening-Ceremony-NBC-FEED-HDTV-torrent-10480592.html http://angeltorrent.com/search/all/720p+dual+hindi/ https://angeltorrent.com/search/all/original+me+cascada/ https://angeltorrent.com/James-Rollins-The-Demon-Crown-(EPUB)-torrent-10252606.html https://angeltorrent.com/Good-Eats--S09E06--Power-Trip-torrent-281524.html https://angeltorrent.com/search/all/mona+wales+angel/ https://angeltorrent.com/Mad-Max-Fury-Road-(2015)-WEBDL-1080p-x264-DD5-1-EN-NL-Subs-torrent-6346161.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Как намерихте щастието си? - Сприятелих се с един богат човек. Той имаше пари, а аз опит ... - А сега? - Сега той има опит, а аз - пари!

няма нови новини
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
сега
1374
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПРОБИВ! Създадоха кръвен тест за откриване на меланом
x