ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! Вальо Михов разкри голяма тайна: изгонили Пената от Саудитска Арабия заради 2 казана ракия!

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Вальо Михов разкри голяма тайна: изгонили Пената от Саудитска Арабия заради 2 казана ракия!
Автор: ПИК
Дата
Дата
38997
Коментари
4
ПЪРВО В ПИК! Вальо Михов разкри голяма тайна: изгонили Пената от Саудитска Арабия заради 2 казана ракия!

Най-великият ни футболен треньор на всички времена Димитър Пенев се е простил със сладка службица в Саудитска Арабия заради два казана ракия. Тази строго пазена досега тайна разкри Валентин Михов в Къщата на "ВИП Брадър".

Случката е от 1997 г., когато Пената бе избран за треньор на Ал Насър, а за преговорите съдейства именно Михов. По това време той има солидни контакти, а връзката му е вторият човек в управлението на кралството.

"Всичко вървеше добре до 6-7 месец. После обаче се скараха, защото Пенчо започна да си вари в два казана ракия, а там беше сух режим", издаде бившият президент на ЦСКА.

Той разказа и за друга интересна случка от първите дни на Пената в Саудитска Арабия. Двамата били поканени на прием, а в менюто било само с морски дарове. "А аз не близвам скариди, октоподи, но не мога да наруша протокола. Пената стоеше до мене, аз дъвча, едва преглъщам, обаче се усмихвам и го стискам отстрани на крака. На другия ден беше в синини", спомни си Михов. 

 

Още по темата
Менюто на "лудите" във ВИП-диспансера: лук и сланинка! Френски коняк повали Вальо Михов
Часовник
20:31
Във ВИП-клиниката на "Биг Брадър" край Нови хан не само условията за живот са ужасяващи, но и храната, която влиза в звездните стомаси, е нищожна и на ръба на мизерията. Лустросаните в реалния...
Напиши коментар »
(4)
1
НО В ЪВ ВИП БРАДЪР СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ХРАСТЧЕ. ОСВЕН ТОВА НЯМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
3
Кой го натика в бигбрадър това нефелно старче?
4
Валентин Михов е незабелижим в Къщата на Брадъра. Заедно с Боби, Христо и крехката Надя са най- скучни участници. Единствените им прояви са да нападат враговете на добрата майка Ирина. Явно Михов е прихванал от каките да клюкари дори за хора извън шоуто( като Пената) и да се налива с питиета.. Изглежда много от тях рехабилитират в Къщата срещу добри хонорари.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.