ПЪРВО в ПИК! Владимир Каролев разби Иван Костов! Съветникът на Лукарски посъветва Командира да изчезва от политиката!

Само в ПИК
ПЪРВО в ПИК! Владимир Каролев разби Иван Костов! Съветникът на Лукарски посъветва Командира да изчезва от политиката!
Автор: ПИК
Дата
Дата
28996
Коментари
17
ПЪРВО в ПИК! Владимир Каролев разби Иван Костов! Съветникът на Лукарски посъветва Командира да изчезва от политиката!

Финансистът Владимир Каролев разби на пух и прах политичестите тези на Иван Костов.

През последните седмици Командира бе разобличен от ПИК, че е успял да преправи договора си за депозит с КТБ и е изтеглил безпрепятствено 100 000 евро от сметката си. Според Никола Филчев това са пари за семки, бонбонки и балонки за мащабите на Драгалевския ментор (виж в Още по темата).

Отделно от "Лукойл" обявиха вчера пред медията ни, че ще дадат Костов под съд заради неверни и манипулативни твърдения на неговата лаборатория.

"За да стимулираме инвестициите, предлага освен върху физическите лица, да въведем и прогресивен данък върху бизнеса. Има ли смисъл изобщо да го коментирам този лаборант? Жалка работа", заяви Каролев по адрес на Костов.

"Неслучайно мъдрите хора казват, че едно от най-важните качества в живота е да знаеш кога да спреш. Например, да говориш глупости. Но доцентът по политикономия от бай Тошово време Иван Костов явно не може", допълни финансистът, който е съветник на министър Божидар Лукарски.

Още по темата
САМО в ПИК! Прокуратурата започна проверка за подправения договор на Костов! Обмисля се разпит на бившия премиер!
Часовник
10:45
 Прокуратурата е започнала проверка на фактите и обстоятелствата около договора за депозит на Иван Костов в КТБ, научи ПИК от два независими източника в правораздавателната ни система....
Напиши коментар »
(17)
1
костов тотално трябва да се скрие
2
Агент Камен и цялото ДС срещу Костов!
3
не го крийте а го съдете
4
Само в главите на бивши доносници и настоящи еничари-ибрикчии и наведени ПЕДАЛИ,Кстов е виновен за всичко.Това показва колко е прав Костов за ДПС и за всички крадци в БЪЛГАРИЯ.
5
Недко,ще дойде денят в който коментиращите и четящи сайта,ще са само твоите тролове.
6
Костов е прав че пробутват по-евтин руски петрол на цената на брент. Да се скрие Каролев!
7
Тъпите и некадърните плюват по знаещите и можещите,от завист ли от що ли ?
8
КОСТОВ Е ВИНОВЕН! ВИНОВЕН Е КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ Е! Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ! ВСИЧКО Е КОСТОВ ВИНОВЕН ЗА! ЗА Е КОСТОВ ВСИЧКО ВИНОВЕН Е! Е ВСИЧКО ЗА ВИНОВЕН КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА КОСТОВ Е ВСИЧКО!КОСТОВ Е ВИНОВЕН! ВИНОВЕН Е КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ Е! Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ! ВСИЧКО Е КОСТОВ ВИНОВЕН ЗА! ЗА Е КОСТОВ ВСИЧКО ВИНОВЕН Е! Е ВСИЧКО ЗА ВИНОВЕН КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА КОСТОВ Е ВСИЧКО! КОСТОВ Е ВИНОВЕН! ВИНОВЕН Е КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ Е! Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ! ВСИЧКО Е КОСТОВ ВИНОВЕН ЗА! ЗА Е КОСТОВ ВСИЧКО ВИНОВЕН Е! Е ВСИЧКО ЗА ВИНОВЕН КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА КОСТОВ Е ВСИЧКО!КОСТОВ Е ВИНОВЕН! ВИНОВЕН Е КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ Е! Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО КОСТОВ! ВСИЧКО Е КОСТОВ ВИНОВЕН ЗА! ЗА Е КОСТОВ ВСИЧКО ВИНОВЕН Е! Е ВСИЧКО ЗА ВИНОВЕН КОСТОВ! ВИНОВЕН ЗА КОСТОВ Е ВСИЧКО!
9
"Неслучайно мъдрите хора казват, че едно от най-важните качества в живота е да знаеш кога да спреш. Например, да говориш глупости". Каролев, Каролев, толкова си тъп, че не можеш да проумееш думите на мъдрите хора! Щеше да е смешно, ако не е тъжно, че си съветник!
10
Точно пък това плямпало взело да дава оценка на Костов. Че Костов не е безгрешен и не е света вода ненапита е ясно, но на тоя всезнайко му трябват два живота за да му полее на малкия пръст...
11
Иван Костов е много виновен за дивата приватизация, че нямама думи! Но сега настъпа паричния интерес на монополиста и платените паленца скочиха срещу него да си ходи! Каролев, ние не сме чак такива наивници, за каквито ни вземаш!
12
Костов е абсолютно прав-плоския данък е по голям грабеж от КТБ. Само малоумници , психопати и престъпници го подържат за да източват законно парите на всички данъкоплатци- около 500милиона вместо да влязат в бюджета, изчезват в нечии джобове-познайте кои. По скоро за изчезване е платения клакьор.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Нищо нецензурно нямаше в изтрития коментар! Абсолютно инощ! Просто, попитах този виден "икономист", виден млен на изкуствената партия на комарджията от Мадрид, къде беше, когато приятелчетата му, кобургските винистри Милен Велчев и Николай Василев ощетиха държавата с близо три милиарда евро? Какво нецунзурно видяхте в това? Попитах го и защо тогава не си беше отворил голямата уста, а сега я отваря, че да се докара на новите си господари! Впрочем, използвам слбучая да го попитам и за чудовищните му далавери по Южното черноморие! Той може да се надява, че СИК и Брендо ще го спасят, ама, няма да стане! Пък и, сигурно скоро ще го изритат, та ще ходи да съветва Данчо ментата, нали и двамата са крупни собственици на имоти по черноморието!
16
Костов или друг-никой няма право да се прави на по-голям хитрец от другите.За да има правото да се изказва като ментор по всички въпроси,трябва да е чист пред съвестта си и пред хората.За Костов това не може да се каже-той разчита,че цял живот може да ни поучава като първокласници,а същевременно да урежда дъщерите си с тлъсти консултантски хонорари-неизвестно за какви консултации и да се ползва едновременно от "благинките" на високите лихви и гарантираните депозити-не става така г-н Костов!
17
мрасник тоз костоф
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!