ПЪРВО в ПИК! В парламента става горещо! Кирил Домусчиев: Програма-минимум е оставка на Иван Иванов! Утре решаваме дали ще има протест!

ЧАС ПИК

ПЪРВО в ПИК! В парламента става горещо! Кирил Домусчиев: Програма-минимум е оставка на Иван Иванов! Утре решаваме дали ще има протест!

9719
на 16.09.2015
ПЪРВО в ПИК! В парламента става горещо! Кирил Домусчиев: Програма-минимум е оставка на Иван Иванов! Утре решаваме дали ще има протест!

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев поведе делегация на четири работодателски организации на срещи с парламентарните групи в Народното събрание.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

По повод исканата оставка на председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов, след среща с парламентарната група на ДПС Домусчиев обяви: Оставам с надежда ДПС да ни подкрепят.

Работодателите започнаха среща с и групата на ГЕРБ. Днес и утре са насрочени разговори с всички парламентарни групи, обясни Домусчиев.

При всички положения оставка на Иван Иванов или освобождаването му от парламента ще продължи да стои на дневен ред като програма минимум, както и искането за връщането на старите цени на ел. енергията“, добави шефът на КРИБ.

свързани новини

На въпрос дали може да бъде отложен протестът, планиран за 30 септември, Домусчиев отговори: „Моето мнение е, че имаме значителен напредък в разговорите ни и в потвърждаване на подкрепа на исканията ни от страна и на правителството в това число. Зависи как ще протекат и срещите ни с парламентарните групи, зависи какво ще вземат управителните ни съвети на база на всичко това, което успяхме да договорим. Има вероятност да се отложи протестът, има вероятност и да не се отложи. Надявам се да приемат нашите аргументи за освобождаването (на Иван Иванов – б.а.) “, заяви Кирил Домусчиев.

От думите му стана ясно, че най-късно утре ще стане ясно дали ще има протест на 30 септември. „Управителните съвети на четирите работодателски организации най-късно утре трябва да вземем решение. Имайки предвид, че един такъв протест е една грандиозна организация и ние не можем да го решаваме в последния момент“, обясни Домусчиев.

Алиосман Имамов от ДПС каза, че на този етап не приемат искането за освобождаване на шефа на КЕВР Иван Иванов.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК