ПЪРВО В ПИК! Деси Банова с къща за 3 млн. евро от Плевнелиев - само в "Жълтите новини" (ВИДЕО)

ПИК TV

ПЪРВО В ПИК! Деси Банова с къща за 3 млн. евро от Плевнелиев - само в "Жълтите новини" (ВИДЕО)

499579
на 14.11.2017
ПЪРВО В ПИК! Деси Банова с къща за 3 млн. евро от Плевнелиев - само в Жълтите новини (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Деси Банова е новата стопанка на луксозното имение на Росен Плевнелиев в съседна Гърция. Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще чества заедно и то за пръв път като семейство, съобщи светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини". 

препоръчано

За Коледните празници обаче влюбените ще се разделят, но за кратко. Росен и Деси са се разбрали да споделят Бъдни вечер с бившите си половинки и децата им от тях, та поне на най-семейния празник хлапетата да са и с двамата си родители. Банова има дъщеря от доскорошния си мъж Ивайло, а Плевнелиев - две момичета от Юлияна, с която са в процедура на развод. 

След Коледа Деси и Росен имали намерение да се отправят към съседна Гърция, където само двамата да се отдадат на чувства и романтика в имението на бившия първи в държавата. Палатът на Плевнелиев се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики.

През лятото, когато циклонът "Медуза" връхлетя комшиите, се чу, че хасиендата, оценявана на 3 милиона евро, е претърпяла тежки поражения от гръмотевичните бури и градушките.

Застрахователите обаче вече са възстановили щетите и занапред вместо с бившата първа дама Юлияна, имението ще посреща нейната наследничка - синоптичката Банова. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК