ТЕМА

ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)
Дата
Дата
28758
Коментари
10
ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)

"Изключихме от партията кметът на Хитрино Нуридин Исмаил и общинския председате на ДПС Мустафа Ахмед", разкри зам.-председателят на парламентарната група Йордан Цонев. 

Причините за чистката са чл. 6 от устава на партията, за неизпълнение задълженията. Основната причина е, че сигналите от гражданите в Хитрино са твърде много, за това че възстановяването на Хитрино не върви съобразно техните очаквания. Цонев допълни, че няма прозрачност в общинската организация и в частност в Общинския съвет. 

Йордан Цонев обясни още, че няма никаква информация за всички събрани средства след трагедията там, а кметът се държи арогантно и не дава информация на никого и по никакъв начин.

„Сайтът, който трябва да поддържат и допълват със средствата, които се събират и изразходват, може да проверите, че в няма никаква информация”, заяви Цонев пред журналистите, като ги призова да отидат на място и да видят какво се случва в Хитрино.

Според депутатът от ДПС дали има злоупотреба с финансови средства предстои да бъде проверено, а той не не се ангажира да дава оценки от парламента. 

Припомняме, че премиерът Борисов беше направен почетен гражданин на Хитрино именно от кмета Исмаил.  Министър-председателя и Исмаил работиха в тясна връзка по време на трагичната катастрофа, като до този момент не е имало оплаквания за липса на информация. И взаимно се уверяваха колко добри приятели са.

По думите на Цонев обаче, хората се оплакват, че няма никакъв ред във възстановявавено и никой не знае какво се случва. "Ние се надяваме, че вие медиите ще обърнете внимание на този случай", призова отново депутатът. 

Напиши коментар »
(10)
1
ПИК! С копи -пейс можеше да напълните и цялата страница
2
целуването с борисов до това води моето мнение е че мая манолова трябва да уяаства вьв вьзстановяването за да има прозрачност ред и дисциплина
3
ДПС се надяваха на малко отчисления в партийната каса но това не се е случило май и Исмаил изтича в канала.Хайде сега журналистите да отидат с камерите и микрофоните и да ни покажат истинската картинка че и ние давахме парички......
4
Кмета на Хитрино ще бъде анализиран от ДПС.
5
не се е облажил от средствата за възстановяване.
6
правилно
7
Не е искал да дели с ментата и другите човекоподобни от турската партия!
8
Хипофизното джудже данчо- ментата се е огледал в едни пари за въстановителни работи!
9
Господин Исмаил, сега е време ти да покажеш среден пръст на Руските подлоги от ДПС и да се запишеш в коалцията Обединение ДОСТ !
10
Още 1 нов член на ГЕРБ ! Прегръдките с ББ водят до това. Пречистване , осъзнаване , катарзис . Борисовщината е новата доктрина на България.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един пиян се прибирал вечерта и видял в една локва да се отразява Луната. Стъпил отгоре на отражението и почнал да вика: - Аз съм царят на Луната! Аз съм царят на Луната! Минал един полицай и му казал: - Добре, добре, само по-тихо... А аз сега ще викна лунохода да те прибере.