ПЪРВО в ПИК! Евродепутат размазващо пред медията ни: Прокопиев е пръв в енергийната мафия! Костов, Радан, Кадиев и жена му Соня, агент Гоце и Ковачки пазят енергийния октопод! Искам всички в затвора!

ЧАС ПИК

ПЪРВО в ПИК! Евродепутат размазващо пред медията ни: Прокопиев е пръв в енергийната мафия! Костов, Радан, Кадиев и жена му Соня, агент Гоце и Ковачки пазят енергийния октопод! Искам всички в затвора!

54827
на 22.09.2015
ПЪРВО в ПИК! Евродепутат размазващо пред медията ни: Прокопиев е пръв в енергийната мафия! Костов, Радан, Кадиев и жена му Соня, агент Гоце и Ковачки пазят енергийния октопод! Искам всички в затвора!

Преди 10 години Кънев продаваше под масата презервативи втора употреба, а сега пази олигархията в енергетиката, категоричен е Николай Бареков

Последвайте ни в Google News Showcase

"Освен, че честитя Денят на независимостта на българските граждани, искам да им кажа, че започва битката за независимостта ни от енергийната мафия, която ни направи зависими от монопола и високите цени на тока!

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Днес и утре ще запозная колегите ми от комисиите по енергетика и екология в Европейския парламент и ще потърся помощ от тях във връзка с огромния доклад, който ще депозирам за наличие на енергийна мафия и монопол в българската енергетика. В тази мафия членуват личности и олигарси като Иво Прокопиев на първо място, а глава на мафията са хора като Иван Костов и Радан Кънев". Това заяви пред ПИК евродепутатът Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ е категоричен: "Съжалявам, че ще го кажа, но преди 10 години Радан Кънев беше член на Българския червен кръст и продаваше под масата презервативи втора употреба. Днес този човек е един от най-мощните политици, които пазят енергийният октопод и мога да дам пример за лицето Иван Иванов, което беше сложено за шеф на ДКЕВР от Иван Костов и от Радан Кънев. За жалост това се случи с подкрепата на всички партии, в това число и на ГЕРБ".

"За първи път всички политици свързани с енергийната мафия са във властта. Агент Гоце е официален коалиционен партньор на ГЕРБ. Иван Костов кадрува в енергетиката. Георги Кадиев, който е един от най-големите търговци на ток е кандидат-кмет на София. Кадиев и Прокопиев купуват евтин ток от АЕЦ "Козлодуй", а след това го продават скъпо. Не по-малко интересна е и съпругата на Кадиев - Соня, която е декларирала печалба от няколко милиона лева само за миналата година. Кадиев влезе гол като мишка в политиката, а сега е милионер", подчерта Бареков пред ПИК.

Според него част от изброените лица са си построили Комунизма, тъй като произвеждат евтин ток, който след това продават скъпо на държавата.

"Господин Румен Овчаров също е във властта, независимо, че управляват ГЕРБ и Костов, той продължава да държи златната акция в "Лукойл", подчерта Бареков. И допълни: "Ще опиша всички тези връзки в сигнала ми до комисиите по екология и енергетика в Европейския парламент. Ще сезирам ЕП и за изкуственото поддържане на най-големия замърсител на Балканите - ТЕЦ-овете на Христо Ковачки. Ще опиша и загубите, които плащат българите, за да издържа тези енергийни олигарси.

Бареков посочи, че според изчисления на експерти на ББЦ, загубите от енергийните ресурси възлизат на над 2 млрд. лева.

"Толкова ни струват господата Прокопиев, Ковачки и Иван Иванов накуп. И това са само загубите само на българските потребителите, загубите на българския бизнес са много по-големи", категоричен е Бареков. Той ще депозира сигнал в средата на октомври и до главния прокурор Сотир Цацаров.

"Ако има прокуратура и независима съдебна система в България, то всички тези олигарси и политици ще гният за десетки години зад решетките. Това ще е целта на моят сигнал, който няма нищо общо с предстоящите избори", посочи Бареков.

Евродепутатът каза, че разчита на подкрепа от участниците във Февруарските протести, които скочиха срещу цените на високата електроенергия.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК