Първо в ПИК и "Ретро"! Братът на Ани Цолова от "Тази сутрин" си сменил името заради прочутата си кака, имал афера с новинарка

ЧАС ПИК

Първо в ПИК и "Ретро"! Братът на Ани Цолова от "Тази сутрин" си сменил името заради прочутата си кака, имал афера с новинарка

240763
на 12.04.2015
Първо в ПИК и Ретро! Братът на Ани Цолова от Тази сутрин си сменил името заради прочутата си кака, имал афера с новинарка
Автор:   ПИК

Екранният партньор на Антон Хекимян се казва Стоян Цолов, а не Георгиев

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият екранен партньор на Антон Хекимян в „Тази сутрин” Стоян Георгиев крие истинското си име, научи „Ретро”. В действителност топрепортерът на Би Ти Ви носи фамилията Цолов, с която започва и работата си в медията преди повече от 7 години. Скоро след това обаче настоява всички да започнат да го наричат с презимето му Георгиев и така да се подписват и репортажите и филмите му за медията. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Причината е, че не искал да го свързват със сестра му Ани Цолова, която тогава беше водеща на „Тази сутрин” по Би Ти Ви заедно с Николай Бареков и истниска тв звезда. Веднага след като започнал работа в телевизията, колегите му започнали да шушукат, че е връзкар и е бил назначен директно за репортер в новините, благодарение на кака си. Ситуацията била доста обидна за плевенчанина, тъй като той имал не по-малък журналистически опит и нюх от сестра си и работел доста преди това в популярни вестници, където натрупал достатъчно стаж като разследващ журналист.

„Стоян не искаше да му викат „какиното” и какво ли още не, защото Ани тогава беше топзвезда, а за него никой не беше чувал. Нормално беше да се говори, че е в Би Ти Ви благодарение на нейните връзки, което обаче не беше истина. Той се опита цяла година да работи в сянката й и направи интересни разследвания, но Ани като водеща си беше звездата”, обясняват колеги на настоящия ководещ на „Тази сутрин”. Именно тогава Стоян решил да се представя с бащиното си Георгиев. То обаче му служело само за репортажите в телевизията. Навсякъде другаде – във фейсбук, пред приятели и по лична карта, той се казвал Цолов. Тази фамилия носела и съпругата му Катина, с която имат вече едно дете. Също като него и тя е журналистка, но след раждането започнала да се занимава повече с образователна тематика и ръководи интернет блог в подкрепа на свободното обучение, в който голяма помощ й оказвала и зълва й Ани Цолова. Водещата на „Здравей, България” и снаха й се разбирали отлично от самото начало, тъй като и двете били запалени къмпингарки. Лятото двете семейства почивали заедно на каравани и палатки и живеели много задружно.

В кариерата обаче Стоян всячески се стараел да се разграничава от сестра си. Затова и след като Ани Цолова напусна Би Ти Ви с Виктор Николаев и поеха сутрешния блок на Нова тв, той категорично отказал да се мести.

„Стоян също имаше предложение да напусне заедно със сестра си. Тя много се притесняваше дали нейното напускане няма да му се отрази негативно. Той обаче реши да грабне шанса да остане сам в Би Ти Ви и най-после да докаже, че работи там, защото е добър, а не защото е неин брат. Ето че успя и доказателство е предложението за новата позиция в „Тази сутрин”, обясняват колегите на Георгиев-Цолов. Всички в медията са категорични, че той заслужавал отдавна това повишение и го приел без колебание, макар така да изпада в деликатната ситуация да се конкурира със сестра си. По думите на близките му в в телевизията той неведнъж рискувал и живота си в името на работата – получавал заплахи заради репортажите си и дори катастрофирал по време на командировка.

С Би Ти Ви била свързана и най-драматичната му любовна история, която преживял малко преди да срещне съпругата си. Като начинаещ тв репортер Цолов изживял роман с настоящата водеща на обедните новини Ирина Костадинова. Според колегите им двамата били много влюбени и дори планирали сватба, но в крайна сметка работата ги разделила. За да не рискуват кариерите си, тогавашните репортери решили да останат само приятели и потърсили личното щастие далеч от мястото, където си изкарват хляба. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК