ПЪРВО В ПИК! Кой е новият Ерген на годината!? Златотърсачките изпаднаха в транс - той е и милионер!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! Кой е новият Ерген на годината!? Златотърсачките изпаднаха в транс - той е и милионер!

44878
на 21.07.2016
ПЪРВО В ПИК! Кой е новият Ерген на годината!? Златотърсачките изпаднаха в транс - той е и милионер!
Автор:   ПИК

Ники Михайлов събра повече гласове дори от Гришо, който спечели титлата миналата година

Последвайте ни в Google News Showcase

Вратарят Николай Михайлов е един от победителите в класацията "Ерген на годината", която се провежда за трета поредна година, научи ексклузивно ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Футболният милионер е събрал най-много гласове в своя полза в категорията "Спорт", в която сред номинираните бе и бившият му съотборник в националния отбор и баджанак Валери Божинов. 

Нападателят на Партизан обаче е изостанал доста зад Михайлов, тъй като той реално все още не е истински ерген. Божинов е в процес на развод с Николета Лозанова. Ники е събрал повече гласове дори от Григор Димитров, който спечели титлата миналата година.

Останалите номинирани в категория "Спорт" бяха футболистите Иван Бандаловски, Илиян Мицански, Мартин Камбуров, Станислав Манолев, Владислав Стоянов и Андрей Гълъбинов, щангистът Иван Марков, боксьорите Кубрат Пулев и Благой Найденов, волейболният треньор Пламен Константинов и други. 

Ники Михайлов и останалите трима топ ергени в категориите "Политика", "Бизнес" и "Шоубизнес" ще бъдат наградени на бляскава церемония в края на следващия месец.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК