Вход
София
Времето в София 20 o C

ПЪРВО В ПИК! Корнелия Нинова в задочен дебат с Борисов: Червената лидерка си призна, че си писала есемеси с експремиера (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК! Корнелия Нинова в задочен дебат с Борисов: Червената лидерка си призна, че си писала есемеси с експремиера (ОБНОВЕНА)

на 23.03.2017
1702
43
ПЪРВО В ПИК! Корнелия Нинова в задочен дебат с Борисов: Червената лидерка си призна, че си писала есемеси с експремиера (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
23.03.2017
43
1702

Намеквали са ми за корупция за голяма търговска верига, но казах: Не ме занимавайте!, отсече тя

Лидерката на БСП Корнелия Нинова за втори път днес се появява в ефир, след като участва в сутрешния блок на Нова. Пред бТВ Нинова излезе сама, вместо в дебат с Бойко Борисов. Той пък ще се появи в ефир сам утре. 

Ще спя спокойно и ще чакам Борисов в съда, това, което казах е българска поговорка, посочи тя на старта на въпрос ще спи ли спокойно, след като експремиерът заяви, че ще я съди за изречението: "Крадецът вика дръжте крадеца".

Преходът създаде паралелната държава, а тя ни отне милиони от кражби, корупция, коментира още Нинова. Целият политически елит на прехода трябва да понесе отговорност за него. БСП трябва да бъде солидарна с всички за грешки с този преход. Нямам носталгия към комунизма, каквато социалните мрежи се опитаха да представят, посочи тя.

Твърдя, че сме най-демократичната партия в момента. Ние сме единствените, които ограничихме с мандатност влизането в парламента, показвайки, че тази власт не е самоцел. Готова съм да разговаряме с другите партии, когато и те направят това, допълни Нинова.

На въпрос какво й е отнел социализмът, тя отговори: Нищо, била съм твърде малка. 

В студиото бе включен запис на Борисов, който обясни как се е запознал с Тодор Живков. По това време Нинова е върл привърженик на СДС и всички комунисти избягаха в СДС, казва той.

Никога не съм била активист и член на която и да е друга партия, не се познавам с Иван Костов и не сме близки. Свързват ме, защото съм била директор на външнотърговско предприятие, коментира думите му тя.

Баща ми беше член на БКП, отсече тя и заяви, че е влязла в партията по прагматични съображения, тъй като не харесвала управляващите към момента.

Десните бяха сбъркали по темата, която ме интересуваше - външноикономическата търговия, обясни Нинова защо не е продължила кариерата си в СДС.

Лидерката на Столетницата посочи, че нейният членски внос за БСП дава 10 процента от заплатата си и това е 250 лева.

Готова съм да управлявам България, заяви водачката на червените. 

Нинова си е разделила на три групи задачите, които ще гони, когато стане премиер - краткосрочни, средносрочни и дългосрочни. Тя обяви с колко пари живее семейството й - 2500 лв. и те стигали на нея и съпругът й, тъй като синът им не живеел с тях.

 Необходими са 800 милиона за актуализацията на пенсиите, за младите - 300 милиона, така сме разпределили парите, че увеличението на средната заплата да е до края на мандата, но ще пристъпим веднага към това, категорична бе гостенката в студиото.

Не внушавайте на хората, че БСП ще им увеличава данъците. Една група хора от 7 хил.души с над 10 хиляди лева месечни доходи, ще имат по-високи данъци, а някои изобщо няма да имат данъци, посочи тя.

На въпрос давала ли е пари за допълнително лечение, Нинова посочи, че не й се е налагало. На който му се е налагало, да не го прави, защото в Конституцията ни пише, че всеки трябва да има достъп до безплатно здравеопазване, каза соцлидерката.

 Пръстовият отпечатък не работи, не води до премахването на корупцията в здравеопазването. Защо се отказахме от електронното здравеопазване и електронната здравна карта, попита тя. 

Корнелия Нинова проговори и за сина си, за когото обяви, че се гордее много заради успехите му по математика.

Лидерката на БСП коментира и темата за сигурността. Имахме среща със синдикатите на МВР и казаха, че в бюджета на министерството има отпуснати средства за облекло, за униформи, за бензин, за хартия, но въпреки това нямат тези неща. Те попитаха къде отиват парите, разказа тя. 

Пострадали от битови престъпници се обърнаха във видео директно към Нинова, като изплакаха болката си, че са пребити и нощем не спят. Г-жо Нинова, ако спечелите на изборите, какво бихте направили срещу престъпниците, които ни нападат и ние не можем да се спасим, попита пострадала баба.

Голямата, дългосрочната цел е тези хора, които нападат, да не са бедни, за да не крадат. В НК трябва да отпаднат "маловажните случаи", ще премахнем това нещо, колкото и да е малко, ще има отговорност за това. На три населени места ще има полицейски пост, обеща Нинова. Тя допълни, че са необходими 6000 нови назначения за тази цел. За да не се бавят тези дела с разкрити извършители ние предлагаме пострадалият да завежда делото като частен обвинител, а да не чака прокуратурата, добави тя. 

Нинова посочи, че трябва да се ограничи възможността на съда да връща на прокуратурата дела. Ще направим законодателни промени, но е важно да се справим с голямата корупция, цитира Нинова части от програмата.

Намеквали са ми за корупция, да си променя мнението, когато бях депутат. Ставаше въпрос за една голяма търговска верига у нас, но аз казах: Не ме занимавайте, призна соцлидерката. И уточни, че не са й предлагали директно пари, но са й намеквали, че това, което депутатите предприемат не било добро.

По въпроса за скандала с Ердоган, който заяви, че има натиск срещу турците в България Корнелия Нинова заяви: Категорично ще кажа да не се меси във вътрешните работи на България, а това със сигурност сега се случва. Държавата ни трябва да го заяви дипломатично, но твърдо, да се застане заедно с всички лидери на Европа, че това така не може да продължава.

Има конкретна турска партия, която открито води политиката си в България и то грубо, заяви Нинова. Партия ДОСТ е абсолютно неприемлива, това е протурска партия и Ердоган през нея се меси във вътрешните работи у нас. Това е абсолютно неприемливо. Трябва да сме единни и да се обединим, за да защитим националния интерес, отсече тя. 

Соцлидерката призова най-накрая да се довърши оградата на границата и българската армия да отиде там. Президентът Радев трябва да свика след изборите КСНС и апелирам към национално отношение по темата - защита на границите, сигурност за всеки гражданин, границата да се пази, заяви тя. 

На границата никой не те спира, няма военен, няма граничари, няма изградена ограда. Това е разграден двор, ядоса се тя и допълни, че би отменила постановление 208 за заселване на бежанци у нас. Там пише, че кметовете трябва да дават безплатни жилища на бежанците, а на колко български граждани се предлага това. На третия ден постановление 208 ще бъде отменено, закани се гостенката в студиото. 

Корнелия Нинова уточни, че ако БСП спечели изборите, най-добрата коалиция щяла да бъде с Обединените патриоти. "Не допускам и не правя вариант "втора сила", сигурна съм, че ще спечелим тези избори", поясни тя. 

"Чували сме обвинения, че БСП е откъснато от хората. Винаги сме допускали комуникационна грешка. Пример - правим добри неща, но изобщо не ги обясняваме на хората. Ако стана премиер, всяка седмица ще заставам на една трибунка и ще давам обяснение на хората какво можах да направя за тях и какво - не", каза Корнелия Нинова. 

Десетина хиляди лева имала Нинова в банковата си сметка, каза тя в телевизионния ефир. 

"Събрах сина ми и съпруга ми на един разговор какво мисля за развитието на БСП. Синът ми каза да опитам", призна Корнелия Нинова. Тя се виждала със сина си само веднъж в годината. 

От 38 г. Нинова била на кон. Ездата на Тодоровден не била изключение. Все по-малко време обаче й оставало да язди. 

 Помолена да посочи едно добро качество на Борисов тя заяви, че не й идва отвътре, но все пак заяви, че той е достъпен и лесно комуникативен.

На въпрос дали си е писала есемеси с Борисов тя призна, че той я е поздравявал за ЧРД, а тя за 3 март. 

Нинова бе категорична, че няма как да седнат на една маса с ГЕРБ и да направят коалиция. 

Запитана дали ще подаде оставка, ако не спечелят изборите, тя отсече: Няма да изгубим изборите. 

А запитана как ще довърши изречението: Корнелия Нинова е...та посочи: Независим човек. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
чакаме еди кой си,да скъса трътката на някой си бай ..... :)
2
велик е почти колкото великата китайска стена. :)
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Гледах предаването и си беше точно така пуделите на тиквата пак го пуснаха по пързалката .
5
Докога ще позволявате на това комунистическо изчадие да замърсява ефира и да трови въздуха в България ? Не премиер , чеп за каца не става от крадливите червени " приватизатори " и манипулатори !
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Духай ду ду , болшевишко мекере .
8
А Хехимян дали ще се държи така и с Борисов или ще пълзи като червей пред него! На това му се казва платена журналистика като на магистрална жрица.
9
5500 лв заплата в НС, мъжът й взема поне 3000=8500; харчи 2500, остават 6000 на месец, за година 72000лв! Защо ги няма в декларацията й!!!!?????
10
Нагла Лелка. Първо не познавала Костов , който я назначи за директор на Кинтек, на 27 години , без стаж и опит. После каза че вземала 2500 от които давала 10 процента (250) за членски внос, а семейството и живеело с 2500 на месец, докато синай учел в чубина. А онзи парцал мъжа ти, нагла лелко, дето работи директор При Валентин Златев за над 10 000 на месец. Той не носи липари в къщи. НАгло , лъжливо , крадливо същество. Със един куп апартаменти в София !!!!
11
БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?
12
Годината е 2017, но електоратът на БСП отново ще има възможност да гласува за номенклатурните династии от времето на Народна Република България. По имената им ще ги познаете - това са мъже и жени на възраст между 30 и 40 години, със златни дипломи и знатни фамилии, деца, внуци и племенници на "заслужили другари". Сега те попълват вакуума, който ще се отвори след принудителното пенсиониране на ветерани-парламентаристи като Михаил Миков, Ангел Найденов и Янаки Стоилов. Смяната на поколенията може и да се случи, но партийната политика си остана "семеен бизнес". Сред новите кандидат-депутати на БСП е Иван Янчов Таков - внук на партизанина Пеко Таков, бивш министър на вътрешната търговия и заместник на Тодор Живков в Държавния съвет на НРБ. 37-годишният Таков е завършил финанси в Канада, директор е на компания за инвестиции в недвижими имоти, а през март ще се бори за мандат в Народното събрание от 24 МИР София. Две позиции след него се нарежда Ана Пиринска - дъщеря на бившия председател на 40 Народно събрание Георги Пирински и Клавдия Кашева, чийто покоен баща ген. Илия Кашев е дългогодишен началник на Пето управление на ДС - УБО. Пиринска е на 32 години, има диплома по политология от СУ "Св. Климент Охридски" и магистратура по "Политика и икономика на Евразия" в школата за дипломатически кадри на Русия - Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), през която са преминали хора като Андрей Луканов, Петър Младенов, Ирина Бокова. Номер 17 в листата за 24 МИР на "БСП за България" е Ана Ананиева - дъщеря на Нора Ананиева, бивш ръководен кадър в Института за съвременни социални теории към АОНСУ до 1989 г., вицепремиер в двата кабинета на Андрей Луканов, депутат от БСП между 1990-1997 г. През последните 10 години Ана Ананиева направи самостоятелна кариера в администрацията - започна като юридически съветник към Министерски съвет през 2006 г. в мандата на Сергей Станишев, през 2013 г. стана зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето, а от 2014 г. досега е зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане. В края на софийската листа, водена от Корнелия Нинова, са подредени още двама наследници на познати партийни фамилии. Под No. 20 е Тома Трайков - син на бизнесмена Марио Трайков (член на Националния съвет и на Контролната комисия на БСП), кръстен на дядо си - бивш началник в отделение Б на ДС от началото на тоталитарния режим. Трайков-младши се прочу по време на местните избори преди 2 години, когато на предизборната му диплянка се вееха едно до друго знамената на Русия и България. След него се нарежда Владимир Илиевски - син на Радослав Илиевски, който беше кмет на Долна Митрополия и депутат от БСП от 2001 до 2009 г. С номинация за депутатски мандат от Пловдив е и 34-годишният хирург Атанас Баташки, син на бившия народен представител от БСП и настоящ ръководител на МВР-Болница Илия Баташки. Кадър "трето поколение" е икономистът Стоян Мирчев - водач на листата в Силистра. Негов баща е социологът проф. Михаил Мирчев, който беше издигнат от БСП за кандидат-кмет на София през 2015 г. Дядо му е 86-годишният Стоян Михайлов, бивш ръководител на отдел "Пропаганда и агитация" към БКП и секретар на Централния комитет на партията до 1988 г., когато е отстранен от Тодор Живков. Това ще бъде втори депутатски мандат за 35-годишния Стоян Мирчев, който започна политическата си кариера през 2013 г. като началник на кабинета на Иван Данов - министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски. Водач на листата на БСП в Перник е Станислав Владимиров (38 г.) - племенник на дългогодишния ръководител на местната партийна организация и бивш депутат Ненко Темелков, потомък на известния активист на БКП от 20-те години на XX век Темелко Ненков. За Владимиров това ще бъде трети мандат като народен представител от 2013 г. досега. В листата за 21 МИР-Сливен е председателката на Младежкото обединение на БСП - Вероника Делибалтова (29 г., юрист по образование), чийто баща Атанас е пенсиониран полицай, общински съветник и лидер на градската организация на партията. Делибалтова беше част от червената "контрапротестна" група срещу Ранобудните студенти по време на окупацията на Софийския университет през 2013 г. Член на ръководството в младежката структура на партията от 2016 г. е и Мина Антонова Кутева. В Националния съвет на БСП влизат още дъщерята на покойния депутат Димчо Михалевски - Петя, дъщерята на бившия областен управител на Пловдив Тодор Петков - Ия Петкова-Гурбалова, и др. Няма как "децата на Партията" да не си приличат - те са представители на една и съща генерация, високо образовани, идеологически лоялни, родени организатори, партийци по кръвна линия. Тяхното политическо пълнолетие настъпи достатъчно късно, за да не изпитват угризения заради наследството от тоталитарния режим - но достатъчно рано, за да го помнят с добро заради известни фамилни привилегии. За разлика от бащите си, никога не са скандирали "Вечна дружба КПСС - БКП". За тях е въпрос на престиж членството в ПЕС, ръководена от сина на Димитър Станишев - Сергей. Научени са, че "демокрацията ни сполетя", но знаят как да се възползват от предимствата й. Вярно е, че повечето от тях получават по-скоро "почетни", отколкото избираеми позиции в листите (за сметка на партийни журналисти като Александър Симов или безпартийни капиталисти като Петър Кънев). До преди 5 години нито един от тях не влизаше на Националния съвет. Някои са фактически членове на партията едва от няколко месеца. Появата им на преден план изглежда като резултат от конюнктурната случайност - в случая, заради поредната чистка на "неправилните" лобита. А и не всеки наследствен социалист успява в опита си да направи пробив с политическа кариера (справка: Достена Лаверн). Но сред тях вече има лица, в чиито CV-та е вписан поне един депутатски мандат или ръководен пост в държавната администрация. Корнелия Нинова няма нищо общо с тяхната генеалогия, но и няма друг избор, освен да ги използва - особено след отцепването на АБВ, тоталния организационен срив в края на кабинета "Орешарски" и след кръвозагубата на местните избори през 2015 г. По всичко личи, че рано или късно те ще получат ключовете от "Позитано" 20 след Живкови, Станишеви и Добреви.
13
ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА...BTV Е КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИЯ
14
Много я страх да не даде някой лев на лекарите за свършена работа,а съгласна ли е заплатите в тази конвертируема професия да бъдат европейски?
15
Шушумигата КРАДЕЦ Боко Тиквата от ГЕРБ в ЗАТВОРА.
16
Леле, какви лъжи се ръсят само....Но някои все пак сме свидетели и знаем истината при Костов! Жалко, че Хекимян е млад, не може да изтъкне фактите такива, каквито са! Но ние помним!
17
Кметс на СИМИТЛИ ще.скъса ТРЪТКАТА на Боко от ГЕРБ
18
Ето това е радикално, твърде радикално. Костадин Костадинов от ПП "Възраждане: https://www.youtube.com/watch?v=ZXtIcF2nlm4 За някои хора ножът вече е опрял до кокала.
19
Оплетена в популизма си...много елементарно ниво...жал ни става, ако това е нивото на един задълбочен политик! Сега се видя истината за кухата й визия...падение пълно..не е за вярване дори!
20
ZAPOMNETE AKO KOUNSTITE SPE4ELIAT IZBORITE NI6TO DOBRO NE VI 4AKA. PO4VAT SE UVELI4ENIA NA TOK, GAZ ,VODA CENITE TRAGVAT NAGORE. OPOMNETE SE NE SE ZABLUJDAVAITE..............
21
Тази ЛЪЖКИНЯ няма срам от нищо .Непознавала Костов!!!!!!Другарко кои те назначи за контрольор в фирма за продажба на оръжие в арабският свят ИНКО-още в първият месец на управлението на СДС?Кой ти подари ТЕХНОИМПЕКС? Тогава много харесваше СДС,а сега ЛЪЖЕШ безобразно!СРАМ ЗА ТЕЗИ ОТ СДС КОИТО ТЕ НАЗНАЧИХА ТЕБ И МЪЖЪТ ТИ !
22
ZAPOMNETE AKO KOMUNISTITE SPE4ELIAT IZBORITE NI6TO DOBRO NE VI 4AKA. PO4VAT SE UVELI4ENIA NA TOK, GAZ ,VODA CENITE TRAGVAT NAGORE. OPOMNETE SE NE SE ZABLUJDAVAITE..............PAZE TE SE OT BSP
23
Някои се раждат посредствени а на други им го налагат,а някои придобиват посредствеността в живота.Това червено говедо е странна комбинация и от трите.
24
Веднаж да минат изборите и да престана да гледам НАГЛАТА й СЕЛСКА физиономия всеки ден по ТВ
25
Веднаж да минат изборите и да престана да гледам НАГЛАТА й СЕЛСКА физиономия всеки ден по ТВ
26
тука докато не стане гражданска война и не изтепаме изродите нема да се оправиме
27
Костов, само крадохме заедно. Лъжлиня.
28
НИМА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА ПАДНЕ ТОЛКОВА НИСКО И ДА ИЗБЕРЕ ТАЗИ НЕ ОРИЕНТИРАНА В ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ ГОСПОЖА НИНОВА - НАРЕЧИНА ГОСПОЖА ЛЪЖА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. КАТАСТРОФАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ Е СИГУРНА.
29
С нетърпение ще очаквам ...такъв ли ще бъде тона при разговора с Борисов? Ще пълзи Хекимян пред него! Държа се мъжки Нинова и я поздравявам!
30
Горе имаше една оплетена,която нищо не разбира , а само бръщолеви .Изобщо всички,който пишете сте толково елементарни и неориентирани,че ми става жал .Пълни нещастници!
31
Пак ли е плещила глупости на килограм бъдещата премиер-ездачка? "Преходът създаде паралелната държава, а тя ни отне милиони от кражби, корупция, коментира още Нинова. Целият политически елит на прехода трябва да понесе отговорност за него". А ти не беше ли част от този политически елит? Ти не трябваше ли вече да си понесла своята отговорност? За каква мандатност говориш, след като ти си ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ в ПОЛИТИКАТА? 1997-2017 - юрисконсулт на Столичната община, юрисконсулт в БТК, контрольор на специализираната в ембаргови сделки оръжейна фирма ИНКО, изпълнителен директор на „Техноимпекс”, председател на борда на директорите на „Техноимпортекспорт”, заместник-министър на икономиката и енергетиката, председател на управителния съвет на "Булгартабак Холдинг", народен представител в 41, 42, 43 Народни събрания. Бившата приватизаторка има наглостта да говори за кражби и корупция. НИНОВА - единица мярка за НАГЛОСТ! Милионерката говори за отнети милиони - УЖАС! Това е подигравка с хората, които наистина са зле и едва свързват двата края.
32
Според славянският календар 2017г. е година на КРАДЛИВАТА ЛИСИЦА! Нашите предци са я определяли, като ЛОВКА И КОМБИНАТИВНА, и същевременно КОВАРНА И ИЗМАМНА!
33
Нинова, но в интелектуален план е на светлинни години по-напред от банкянския селтак Боко Тиквата.
34
Кукувица!
35
Не ви ли свършиха плюнките,драги ми тиквоиди.
36
Не ви ли свършиха плюнките,драги ми тиквоиди.
37
КАТО НЕСЕ ПОЗНАВАШ С КОСТОВ-КАК ТАКА ТОЙ "НАТИСНА" ПЕТЪР ЖОТЕВ ДА ТЕ НАЗНАЧИ,ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР???А ЧЕ НЕСИ,ЧЛЕНУВАЛА В СДС-ГО ГОВОРЯ И ПИША ОДАВНА,НО ТВОЙТЕ СЪПАРТИЙЦИ НЕМИ ВЯРВАТ!!!И КОСТОВ КОГАТО ГО "НАСАДИ" ЛУКАНОВ И ТОЙ НЕБЕШЕ ЧЛЕН НА СДС-НО БОЛШЕВИКИТЕ НЕ ВЯРВАТ ЧЕ Е ВАШ!???НИТО ПАРТИЯТА ВИЕ ПАРТИЯ-НИТО ЧЛЕНУВАЩИТЕ В НЕЯ СА ТАКИВА КАКВИТО СЕ ПРАВЯТ!!!
38
Щяла да каже на Ердоган да не се меси във вътрешните работи на България, и той веднага ще престане, защото много, ама много се страхува видите ли точно от Курнелия Нинова. Путин не може да се оправи с Ердоган, обаче нашата конничка без глава е готова да отиде да се разбере като мъж с него - смята сигурно да му удари два шамара. Поведението и показва, че изобщо не е в час със случващото се в Турция, Европа и Близкия изток. Две думи няма да може да каже по въпроси като: Ислямския тероризъм, ИДИЛ и Сирия, Брекзит и бъдещето на Европа. За коне и яздене ли ще си говори с другите премиери и президенти като отиде в Брюксел?
39
Това че, нищожеството Нинова лъже , само по себе си не е проблем, проблемът е че, голяма част от хората, които непознават истинското лице на комуниста, най-наивно гласуват за каузата му !!!!!!! Това е страшно !!!!!!!!!!!!!!!!
40
или всеки трябва да си направи сметките, кой чий интереси защитава. За две управления на ГЕРБ видяхме, че в България се защитават интересите само на най-богатите. Ако искаш ГЕРБ да защити твоите интереси, трябва да си с годишен доход над 500 000 лева. За останалите..... Господ да им помага....
41
U4iteli ot indiq I Sudan 6te vnasq KRADNELIQ.SRAM
42
Всички кументатори ще бъдат дълбоко анализирани след изборите.
43
Всеки политик, който твърди, че е европейски политик и същевременно се обявява против санкциите, наложени от цивилизования свят на кремълските агресори, заради колониалните им войни в Украйна и Сирия, такъв политик нито е европеец, нита е политик, а най-долен измамник и руски шпионин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Скъпи, ще си спомняш ли за мен, когато умра?
- Разбира се, скъпа, нали знаеш какъв съм злопаметен.

няма нови новини
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
сега
1560
четат ПИК
сега
четат тази новина
Малините правят чудеса със сърцето
x