ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! ЛЮБОВ ЛИ Е ДА Я ОПИШЕШ! Миглена Ангелова помъкна на работа новото си гадже - задава ли се брак №5? (СНИМКИ)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! ЛЮБОВ ЛИ Е ДА Я ОПИШЕШ! Миглена Ангелова помъкна на работа новото си гадже - задава ли се брак №5? (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
69086
Коментари
7
ПЪРВО В ПИК! ЛЮБОВ ЛИ Е ДА Я ОПИШЕШ! Миглена Ангелова помъкна на работа новото си гадже - задава ли се брак №5? (СНИМКИ)

Задава ли се брак № 5 за Миглена Ангелова? Този въпрос става все по-актуален, след като любовта между култовата водеща и бизнесмена Кузман Примджанов става все по-неконтролируема, а страстта им - неудържима. До толкова, че Мадам "Искрено и лично" и сродната й душа да не се разделят дори и в работното й време.

 

Миналия понеделник Миглена коментира брадърите в "Most Wanted" в студиото на Ники Кънчев. За ангажимента си към риалитито журналистката, оказа се, не е била път до Нови хан сам-саминка и то по тъмни доби. Зад кулисите Кузман търпеливо изчака Миглена цели три часа, колкото продължи лайфът, след което двамата отпътуваха обратно към София.

 

Въпросната вечер Примджанов не е придружил Миглена инцидентно. 43-годишият софиянец е плътно до водещата и по време на гастролите й в страната.

След като написа книга за "ВИП Брадър", Ангелова организира презентации на томчето и разказва за живота си във формата пред университетските аули и зали из най-големите градове. Кузман аплодирал изгората си на презентацията в Русенския университет наскоро (на снимката долу).  

Всъщност, Примджанов има основна заслуга за написването на книгата. Любовта на бизнесмена стимулирала Миглена за творческия й порив, а в знак на признателност на първата страница от творбата си тя му отправи специално послание: "На К. П. Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост. Защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва". 

Откакто е с по-младия от нея Кузман, Ангелова цъфти от щастие. В ръцете му влюбената журналистка се разтапя, а това не остава тайна за никой от обкръжението им.

След последния развод с четвъртия й съпруг - охранителния бос Живко Чакракчиев, Дамата в червено с бурна лична биография като на холивудска знаменитост, се зарече никога повече да не сключва брак. Като я знаят колко е влюбчива, близките на Миглена са готови да заложит, че няма да удържи на заканата си и то когато е до чаровник като Примджанов. Бизнесменът вече има един брак зад гърба си, но не живеел със законната си съпруга. 

 

Още по темата
Антон Стефанов се отрече от "годеницата" си Миглена Ангелова: Вече имам един приятел по-малко!
Часовник
14:41
Антон Стефанов зачеркна Миглена Ангелова от списъка със своите приятел. Светският журналист, който изкара 29 дни в Къщата на "ВИП Брадър" призна, че е непростимо разочарован от своята бивша...
Напиши коментар »
(7)
1
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
ПРИМджанов,бягай,докато не те е оПРИМчила русенската лелка...
3
НЯМА СРАМ ТАЗИ ''ЖЕНА''
4
Няма лошо, хем много умна, хем хубава за годините си с две думи, стара чанта ама лачена. Дядо ми Мъдрият заек казваше: " Деца, действайте докато сте млади, че на някои неща времето им минава и след това ще ги ползвате само да опикавате бомбетата на обувките си".
5
УЖСССС
6
Явно тоя Кузман Примджанов Е ГОЛЯМ ПОМИЯР.....МНОГО ГОЛЯМ. :-(
7
Какво работи пък тая?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

На възрастен пациент с почти пълна глухота му имплантират слухов апарат. На контролния преглед лекарят пита:
- Как е слуховият апарат? Харесва ли ви?
- Чудесен е! Чувам всичко!
- Семейството ви харесва ли го?
- Не съм им казал, че съм се оперирал! Прекарвам си чудесно! През последния месец три пъти си смених завещанието!