ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! Митко Пайнера връща Годишните награди! Продуцентът готви тесла за хакерите на чалга коконите

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Митко Пайнера връща Годишните награди! Продуцентът готви тесла за хакерите на чалга коконите
Автор: ПИК
Дата
Дата
13166
Коментари
0
ПЪРВО В ПИК! Митко Пайнера връща Годишните награди! Продуцентът готви тесла за хакерите на чалга коконите

Музикалните икони на "Пайнер" са на тръни, тъй като всеки момент се очаква да бъде обявено завръщането на Годишните награди, научи ПИК преди всички.

В началото на 2017 г. компанията на инж. Митко Димитров не излъчи своите отличнички за предходната година след безпрецедентно решение на самия продуцента. Пайнера нулира всички класации, както и отмени церемонията по награждаването на най-добрите. 

До тези крути мерки се стигна заради хакерски манипулации на зрителските вотове. От фирмата признаха, че зрителското гласуване е опорочено заради нечестни начини за увеличаване на гласовете в полза на един или друг изпълнител. Пайнер реши зрителски вот да определи най-добрите заради скандалите в началото на 2016 г. Тогава Галена бойкотира наградите, след като предварително се разбра, че конкурентката й Преслава ще бъде избрана за "Певица №1".

След година прекъсване, статуетките отново ще си имат собственици. Почти сигурно е, че честта да определят кои са най-достойните изпълнители в димитровградската компания ще се падне отново на техните почитатели. Митко Пайнера се е зарекъл никога повече да не награждава по свое усмотрение, тъй като вечно има недоволни. 

В момента хората на продуцента търсят начини как да защитят електронното гласуване, за да няма хакерски пробив. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.