ПЪРВО В ПИК! Митьо Очите на купон в кръчма с оборотен албанец от Острова! Детар държал верига ресторанти (СНИМКА)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Митьо Очите на купон в кръчма с оборотен албанец от Острова! Детар държал верига ресторанти (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
68441
Коментари
5
ПЪРВО В ПИК! Митьо Очите на купон в кръчма с оборотен албанец от Острова! Детар държал верига ресторанти (СНИМКА)

Интересна снимка стигна преди време до ПИК, на която Митьо Очите се снима спокойно с двама авери по време на купон в кръчма. На снимката се вижда, че Очите се намира в доста добро здраве и е възвърнал в голяма част формата си от преди инцидента в ресторант "Фор Ю" в Слънчев бряг. 

Както е известно, през 2016-а хората на Митьо Очите се сблъскаха с аверите на Божидар Кузманов - Божо Кравата и се стигна до престрелка, в която Очите бе гръмнат с 6 куршува, а гардът му Александър Алексиев застрелян на място.

От известно време Очите доста спокойно се появява на обществени места. Преди малко повече от месец на гости, според наша информация, му е пристигнал авер от Острова. Става въпрос за албанеца Детар, който държи верига ресторанти там. Според запознати самият Детар е обект на наблюдение от страна на полицията на Острова. Той имал много силни контакти сред голяма част от мюсюлманите на острова, което го е вкарало сред "оперативно интересните" лица в британската столица.

Според наша информация визитата на албанеца не останала незабелязана и от родните власти, които следели посещенията му у нас. Все още не е ясно обаче какво Детар е правил в България през останалите няколко дни, защото той не е бил на българска територия само един ден.

Напиши коментар »
(5)
1
Все още не е ясно обаче какво Детар е правил в България през останалите няколко дни, защото той не е бил на българска територия само един ден......ШЕИ КЛАТИ НА БАНКЯ ТААШАКИТЕ !.....
2
Другарска среща, приключила със селфи между пиратите Едуард от Англия и Черната брада комбъл на територията Мутрогения. През останалите дни Едуард от Англия е гостувал в Банкя, на главатаря на всички пиратски главатари, Великия Асфалт бей.
3
Един Гл.упак го кръстили Митьо Очите и този същият Гл.упак редовно влизал в сводките на своите Ментори, като най-надеждния паж на Системата и така до последния човек в Системата, която била създадена за вселяване на страх и ужас в робското съзнание на българите, до последния българин...:) Чудя се при наличието в България на толкова много н.елег.ално ор.ъж.ие, което струва семки и бонбонки защо този човек е все още ж.ив, да не говорим, че една данъчна проверка веднага би трябвало да го вк.ара в затвора?!:) Не е чудно защо в България няма Държавност, а има крепостни селяни и феодална териториалност, изцяло доминирани от хора, набедени от Системата за деспотични страшилища, но с полиц.ейски карти, катожсътрудници на Системата!!!:) Аз му викам: Митьо Зъркела!!!:)
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
koi e toia Mitio Ochite,kav e....raziasniavaite,de
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
“Как да сгънем правилно парашут.”Ръководство.Второ, коригирано издание.