ПЪРВО в ПИК! Мутрата Слави си тръгна по криминален начин от СДВР след разпита за заканите срещу Недялко Недялков! (обновена)

ЧАС ПИК

ПЪРВО в ПИК! Мутрата Слави си тръгна по криминален начин от СДВР след разпита за заканите срещу Недялко Недялков! (обновена)

219736
на 04.02.2016
ПЪРВО в ПИК! Мутрата Слави си тръгна по криминален начин от СДВР след разпита за заканите срещу Недялко Недялков! (обновена)
Автор:   ПИК

Дългия си признал за вулгарните писма към издателя на ПИК и "Ретро", оправдал се, че ги написал с ирония

Последвайте ни в Google News Showcase

Мутрата Слави Трифонов се изниза като апаш от сградата на СДВР, в която бе разпитан във връзка със заканите му срещу собственика на ПИК и в. "Ретро" Недялко Недялков, видя репортер на медията ни.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

За да заблуди очакващите го с неудобни въпроси многобройни журналисти, черният джип на Дългия потегли от служебния вход на полицейската сграда. В същото време Трифонов се изсулил с друга кола през подземния гараж, който е близо до входа за граждани.

Дългия се метнал в автомобила и отпрашил към столичното си жилище.

Преди това той бе разпитван близо 2 часа от разследващи полицаи във връзка с проверката на прокуратурата за заканите към Недялков, които отправи в ефир, а след това и с мафиотски намеци за погребения, изпращайки по куриер 20 карамфила.

Медията ни научи, че Дългия си е признал авторството за двете отвратителни писма с физиологични закани за саморазправа с Недялков, но посочил, че ги е написал с ирония. 

Първи във връзка с производството бяха разпитани шефовете на ПИК Недялко Недялков и Ивайло Крачунов, както и служители от медията ни.

Това не е първата мутренска проява на Трифонов към Недялков.

През 2005 г. Дългия отправи жестоки закани към журналисти от екрана на Би Ти Ви. Това означава, че последните му изцепки могат да се тълкуват като опасен рецидив.

Очаква се компетентните органи да си свършат съвестно работата и да не се държат към Трифонов като към недосегаем. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК