ТОП НОВИНАТА

ПЪРВО В ПИК! Напук на злодея - подпалвач: Дъщерята на убития моден бос Александър Антов разширява империята! (СНИМКИ)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Напук на злодея - подпалвач: Дъщерята на убития моден бос Александър Антов разширява империята! (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
26095
Коментари
2
ПЪРВО В ПИК! Напук на злодея - подпалвач: Дъщерята на убития моден бос Александър Антов разширява империята! (СНИМКИ)

Мая Антова, дъщерята на разстреляния бос на "Агресия" Александър Антов, упорито продължава да разраства модната империя на своя баща. Преди броени минути тя преряза лентата на нов бутик, напук на злодея-подпалвач, който само преди дни направи поредния жалък опит да срине бизнеса й, видя на място репортер на ПИК.

Припомняме, че в ранните часове на 26 октомври умишлен пожар вдигна на крак полицията и пожарната в центъра на София. Един от най-вървежните магазини на фирмата на Антова - този на гъла на улиците "Алабин" и "Леге" бе опожарен. Пристигналите на място екипи на МВР констатираха, че пожарът е предизвикан от хвърлена през счупените витрини запалителна течност. Датата на поредния атентат срещу Антова не е била избрана изобщо случайно - бизнесдамата готвеше откриването на поредния бутик за няколко дни по-късно, но заради експлозията то бе отложено.

Компанията събра приятели, клиенти и почитатели на марката под мотото "Нека заедно продължим традицията!".

Традицията представлява онези ценности, умения и практики, които отразяват същността на обществото и които то съхранява във времето, предавайки от поколение на поколение.

През 1989 година с много амбиция и две скромни помещения, с персонал едва от десет човека, Александър и Мария Антови полагат основите на бъдещия моден гигант. Днес компанията заема почетно място сред световно известните майстори в ушиването по мярка и традиционната италианска технология. Голямото производство и сплотения колектив са вече факт.

За да продължат традицията заедно, гостите отдадоха почит на създателя на марката - господин Александър Антов! Той ще остане завинаги в сърцата ни!

Водещ бе Иван Динев, а думите му развълнуваха дълбоко хората.

Популярни лица от светския елит, бизнесмени, бизнес дами, политици и хора на изкуството, уважиха с присъствието си и лично подкрепиха фирмата.

 Куп известни личности, почитатели на марката, уважиха собственичката на "Агресия". Сред тях се открои Азис. Фолк звездата е бил сред рекламните лица на модната къща.Също така събитието уважиха Вальо Михов, агент Тенев, футболистът Славчо Тошев, Денди, Гери Дончева, брадърът Христо Живков, Петко Димитров и жена му Яна, и още много звездни персони. 

Модната марка представи дефиле с най-новите модели на световните брандове TOMBOLINI и La Martina, на които е вносител и дизайнерските си предложения за ушиване по мярка, съобразени с последните тенденции в материите и кройките. Сред манекените бе синът на Илиян Михов-Баровеца:

Събитието премина под формата на стилен и елегантен коктейл, декориран с бели орхидеи - символ на естетиката.

10 месеца след убийството на баща си, Мая Антова продължава успешно да ръководи създадената от него модна империя. Александър Антов бе екзекутиран близо до къщата си в Бистрица, като убийството му до днес остава неразкрито.

 

 

Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- Чуйте, Петров! - недоволно казва началник-отдела. 
- Вие, вече трети път искате отпуск за погребението на тъща си. Не е ли вече много?!!
- Г-не, откровено казано, и аз започвам да мисля, че тъща ми, меко казано, симулира...