ПЪРВО в ПИК! Приближен на Костов - сценарист на провокацията срещу премиера в Лондон!

ЧАС ПИК

ПЪРВО в ПИК! Приближен на Костов - сценарист на провокацията срещу премиера в Лондон!

65051
на 05.02.2016
ПЪРВО в ПИК! Приближен на Костов - сценарист на провокацията срещу премиера в Лондон!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от най-близките хора на Иван Костов - дипломатът Константин Димитров е бил главен сценарист на срещата на премиера с български емигранти, студенти и работници в Лондон. Видео от срещата се разпространява от сутринта от медиите на олигарсите Огнян Донев, Иво Прокопиев и бившата пиарка на Командира Стоянка Георгиева. От него става ясно, че Борисов е атакуван мощно от т. нар българска общност. Срещата започва с реч на момиче, което го пита, защо е спрял проекта Южен поток. След това продължава с провокации от дневния ред на кръга "Капитал". Неслучайно ден по-късно разкази за срещата се разпространяват именно в сайтовете на медиите, спонсорирани от "Америка за България".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Емигрант в Лондон съобщи за агенция ПИК, че докато премиерът е бил атакуван и провокиран, посланик Димитров не само не се е намесил, за да сложи ред в надвикването и да влезе в ролята на модератор, за да се проведе смислен разговор, ами доволно гледал и се подхилквал, че тълпата разпъва на кръст премиера. Според нашия човек в английската столица, Димитров бил съучастник в сценарий, чиято цел била да компрометира премиера. В типичния си стил обаче Борисов се справил с агресията и до последно отговарял на въпросите. 

Всъщност не е изненадващо, че Димитров е изпитвал задоволство от ситуацията. Несменяемият кадър работи във Външно от 1992 година. Той е заместник-министър на Външните работи именно в правителството на Иван Костов, където негов началник е Надежда Михайлова. От 1998 г. Димитров е и член на Съвета за сигурност при министър-председателя и член на Комисията по търговия с оръжие и стоки и технологии с двойно предназначение. От 2000 до 2002 г. е ръководител на мисията на България в НАТО и посланик в Белгия. От 2002 до 2006 г. е изпълнителен директор на Института за евроатлантическа сигурност.

През 2004 г., след оттеглянето на група депутати начело с Иван Костов от СДС, Димитров плътно следва Командира. Той е сред основателите на бутиковата партия ДСБ и е избран за член на Националното ръководство на партията. През 2007 г. е водач на листата на ДСБ за изборите за евродепутати. Верният на Костов кадър е пратен посланик във Великобритания през 2012 година, когато министър на Външните работи беше Николай Младенов, също бивш тъмно-син кадър, който напълни Външно с костовисти. 

Всъщност хората на Костов са се настанили удобно в почти всички легации на държавите от Западна Европа. Те правят мили очи на премиера Бойко Борисов, но зад гърба му играят двойна игра - от сутрин до вечер плюят него и правителството. 

Циркът в английското посолство е поредното доказателство, че българската дипломация се командва от Драгалевци, а не от сградата на МнВР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК