Вход
София
Времето в София 9 o C

ПЪРВО В ПИК! СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗПАЛВА! Васил Иванов подпука с нов пост Сарелска, Цолова и Бенатова

ПЪРВО В ПИК! СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗПАЛВА! Васил Иванов подпука с нов пост Сарелска, Цолова и Бенатова

на 20.04.2017
2015
37
ПЪРВО В ПИК! СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗПАЛВА! Васил Иванов подпука с нов пост Сарелска, Цолова и Бенатова
Автор: ПИК
20.04.2017
37
2015

Скандалът, който тресе медиите от два дни, продължава с бясна скорост и тази сутрин.

След като сутрешният блок на Нова анонсира участието на шефката на новините Дарина Сарелска по повод обвиненията на Васил Иванов в политическа цензура, налагана от нея, разследващият журналист изригна с нов пост във Фейсбук.

Иванов е безпощаден не само към доскорошната си началничка, но и към колежките си от медията Ани Цолова и Миролюба Бенатова. Ето и пълният текст на поста:

„Тази сутрин в Здравей България ще ме плюят две от тези неразделни приятелки, дошли от БТВ в Нова телевизия за да "наложат истинския журналистически стандарт". Доведе ги Дарина Сарелска(долу вляво). Аз естествено не съм поканен. Тези неразделни приятелки не спряха да ме плюят и обиждат от деня, в който реших да кажа и покажа истината за Сарелска и налаганата от нея цензура към мен. Нарекоха ме "кал","дъно" и какво ли още не. И ме обвиниха, че съм записвал "колеги". Ами аз ако не бях записвал, сега щяха да ме наричат открито "лъжец". Понеже познавам манталитета на "колегите" се застраховах. Обидите на тези неразделни "гуру" в журналистиката не ме засягат - точно от тях не. Засягам се от хора, които уважавам. А тези тук - едната Къртица от Златоград, другата - известна на хората в Катуница, изградила кариера на криминален репортер и репутация на научаваща първа кршминалните новини в един период, в който сутрин с черен джип пред БТВ я оставяше един емблематичен главен секретар на МВР. Понастоящем чрез огромен бюджет, отделен за нея от шефката Сарелска, тя основно пътува по света за да прави истинска журналистика - да види как някой българин в Маями или Лос Анджелис си прекарва деня.Все по такива приятни места. От време на време се разхожда за вклчвания на живо от европейски столици - за да съобщи на живо новини...които й диктуват в слушалката от международния отдел на Нова в София. Другата от тази компания беше добро момиче, дойде преди време от Червен Бряг или някъде от този район. Без дори да е разговаряла с мен започна обидите. Без дори и 1 процент да допусне, че може да имам право и пона дарме попита. Но, това е "елитът на журналистиката" у нас и няма повече да сея ерес срещу тях. Те нека ме обиждат. Нищо, че се правят, че няма записи. А записите направих с колеги, за които имах съмнения, че си говорим едно и ако реша да предприема съпката, която предприех, ще застанат под команда срещу мен за да запазят заплатките си и ще ме нарекат в хор с Къртицата Сарелска и нейните приятелки "лъжец". Бях решил да не пускам записите, ако Марин Николов има доблестта да каже онова, за което и двамата се ядосвахме и коментираме почти година. А то още същия следобед след като Сарелска им дава знак в нюзрума, всички те по едно време, в един и същи час пуснаха в профилите си съобщения, че лъжа и, че не са чували за цензура. Марин също. Ако не го беше направил, бях решил да не използвам записа с него. Но...

Бенатова откри, че Петербург е Сталинград. Екскурзията й продължава по план

Бенатова откри, че Петербург е Сталинград. Екскурзията й продължава по план

Екскурзията на Бенатова в Петербург продължава.

Жената...

на 07.04.2017

Добро утро! :)”.

Публикацията на Васил Иванов беше придружена от снимка от общата морска ваканция на шефката на новините Сарелска, заедно с две от звездите на Нова - Миролюба Бенатова и Ани Цолова, с тяхната колежка от Би Ти Ви Деси Стоянова (крайната вдясно).

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
Кой не знае ,че двете телевизии "миришат"? Реалните им рейтинги са плачевни.
2
И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ,ЧЕ ИМА ЦЕНЗУРА ЗАЩО СПРЯХА ШОУТО НА СЛАВИ,А ТИЯ КИКИМОРИ СЕ БОРЯТ ЗА ВИСОКИТЕ СИ ЗАПЛАТКИ ТОВА Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЛОГИЧНО ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е МАНИПУЛИРАНО В ИНТЕРЕС САМО НА ЕДИН ЧОВЕК-ПАДИШАХА
3
И какво стана с всички гледни точки?
4
Великия разследващ журналист Василчо явно и той е доста ниска топка след като досега не е разбрал, че на БиТиВи и Нова им дърпат конците и ги контролират едни и същи хора. Естествено няма да ти дадат да идеш в еднатат телевизия , за да плюеш другата. Не е необхждимо да прави тайни записи, за да се сети за това. Иначе е прав за колежките си. Смях ме избива като видя нивото на такива кифли, станали уж топ журналистки вероятно по някакви други заслуги. Проблемът е, че и той е като тях. Фъфлещ, посредствено безинтересен и морално нечистоплътен. Тэй че остава ни да си вземем пуканки и да гледаме как се плюят. Явно ще има зрелище
5
ВСИЧКИ ОТ НОВА ТВ. СА ХРАНТУТНИЦИ НА ;АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ; ПОДХРАНВАНИ ОТ СОРОС. ТАМ КОМАНДВАТ ПРОКОПИЕВ, САШО ДОНЧЕВ И ПР. КАНЯТ СЕ ХОРА ПОМАЗАНИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ. СПАСЕНИЕ НЯМА. КОЛКОТО И ДА СЕ РАЗПАЛВА СКАНДАЛА, ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУШИ С МН.ПАРИ. УПРАВИЯ НЯМА
6
Василе, наистина си долен човек
7
Продажните ПРОСТИТУТКИ от Нова - Цоцолово, Бенатова, Шукерова и ГЕРБерастката им шефка са доказателство за "независимостта" на българската журналистика и причината да сме на 197-мо място по отношение свободата на СЛОВОТО! Махнах Нова от ТВ пакета!
8
"Такива журналистки само да искате. Още не са я качили във джипа, А тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е животът! Поздравявам всички вестници И главните редактори, и техните заместници." Слави още преди години го каза с най-добрата си песен за мене - Няма такава държава. Браво на Васил Иванов но за съжаление след 3 дена всичко ще се забрави както става винаги в България.
9
ЧОВЕК ДА КОМЕНТИРА,ЦОЛОВА И БЕНАТОВА-ТРЯБВА ДА СИ Е НАМРАЗИЛ ДОСТОЙНСТВОТО!!!
10
Каквато и да е истината, каквито и да са поводите, крайно непочтенно, примитимно, отблъскащо и цинично е да подвеждаш умишлено към откровеност и да записваш тайно колегите си / и когото и да е било друг/ за постигане на свои .цели.Срамна практика от комунистическото ни минало, когато точно такива хора предаваха родители, братя, приятели, колеги, точно със същите мотиви и оправдания. С крайна цел - лична изгода. Наистина голяма низост и падение.
11
Като пчелички прелитат от телевизия в телевизия. Гнездят на топло място. Получават "скромни" заплата. Само те ВИЖДАТ и КАЗВАТ истината. Оказва се , че са монополизирали съдържанието на думите СЛУГИНАЖ , ЛИЦЕМЕРИЕ , ПОДЛИЗУРСТВО , журналистическа ПРОСтИТУЦИЯ. С една дума - нищо ново ! ....Всъщност , Бойко ли купува НОВА и БТВ ?
12
Ако искам да разбера,кога селяните ще се изнасят от София – гледам БТВ Ако искам да разбера, кога селяните се връщат в София – гледам НТВ. Това им е капацитета. Седят по магистралите като …..
13
Знаете ли кое е страшно и трагично? Такава помия, подобна на тази с тези снимки и протежета е целият ни бизнес. Никой не те пита какво можеш, а с кото се е...ш или на когохси човек. Масово кадърни хора стоят без работа, а подобни недоразумения взимат изкуствено високи заплати и живеят, като лидери на БКП. После реват, че липсвал персонал. Не! Има, но никой не иска кадърни и можещи. Те пречат защото са независими. И защото не обясняват на комплексираното говедо, наречено шеф, че е велик всеки ден. Ето тази снимка показва защо 3 млн българи живеят в чужбина и не желаят да се прибират. А всяка година още 40,000 заминават. Но ние пак ще говорим, че няма персонал. Без истински елит тази държава е за кофата. Тези на снимката, ако са в друга държава няма да помиришат телевизия.
14
като погледнах снимката и ми залютя на очите от миризмата на интимните им области !! тече и смърди,ужас !!
15
отвратителен скандал затворете ги тези телевизии за да не опростачват хората които ги гледат
16
Бенатова ли беше направила "откритието" , което авторитетно ни съобщи при една от скъпо платените си командировкоекскурзии, че Санкт Петербург се е казвал Волгоград? Май тя? Какво да коментираме повече?
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Какви топжурналистки са тия неграмотни, тъпи и комично-некомпетентни фусти, които ни облъчват с глупостта си от екрана на Нова, подкрепяни от корумпираната им шефка Сарелска? А пък Цолова, тя направо чупи тъпомера, заедно с нейния екранен партньор жалкият Виктор Николаев.
19
Истината се казва само като ти спрат лапачката
20
Ани Цолова и Виктор Николаев-Мега отвратителен тандем.Марш на село малоумници
21
КОЛКО ГОДИНИ В.И. Е ЖУРНАЛИСТ? И ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА КАК ЖУРНАЛИСТИТЕ ОБСЛУЖВАТ ТОЯ И ОНЯ И ЧЕ СА МУРВИ? КАКВО ЩЕ ГИ ЗАПИСВА? КАТО Е ТОЛКОВА ЕРБАП ЩО НЕ РАЗСЛЕДВА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП, ДПС, НИНОВА, ДОГАН, ПРОКУРОРИ, СЪДИИ?
22
Ани Цилова беше притурка към Бареков, а после към говорещия носово Виктор Николаев. Голяма журналистка- няма що. Никой няма да я вземе никада на работа, ако не се докопа до приятелство и с подлизурство да оцелее. Бенатовска се опита да прави нещо, но после явно се уплаши, потърси закрила и те я купиха. Деси Стоянова, поне е интелигентна и затова, че понася маминото синче на купонджийката Катя поне ми е симпатична. А тяхната шефка, от километър си личи, че нито има визия нито интелект и за да е на този пост просто си е продала душата на дявола. Васко е умен и търсещ истината журналист, но в България не може да се прави разследваща журналистика, защото засягаш интересите на мафията, а тя е в парламента и дърпа конците на дребните неграмотни мафиоти,/наричам ги еничери, защото ги избраха такива/, с които България е пълна.
23
Е не ги обвинявайте, 750 000 души гласуват за потомствен комунист само и само да се запазят държавните заплатици.
24
не става за продавачка на семки на площада У Златоград - те началничка в национална телевизия я направили !?!?! разказаха ни играта колониалистите и лакеите им
25
Алкохола и доносничеството не прощават.
26
Големи "звезди" са тия пеперуди! Поне да се бяха научили да се държат както подобава , а те ежедневно налагат простотията си от екрана. Провинция, какво да се прави! Жалко за В. Николаев, той поне е интелигентен човек, но явно не смее да им опонира. Провинцията е яко настъпателна и се мисли за велика. Да, къщичката в Драгалевци не е само от спестени закуски, нъл тъй? А и, ако спреде говори едновременно с гостите си или да ги прекъсва, няма да е зле. А Бенатова, е то й личи...
27
Изгледах внимателно сутрешното „отразяване“ на скандала с напусналия Нова телевизия, заради цензура, журналист Васил Иванов: https://nova.bg/news/view/2017/04/20/179924/дарина-сарелска-много-хора-са-журналисти-само-отвън-а-отвътре-са-развалини-от-зависимости/ Изслушах много внимателно „критериите“ на шефката на Васил Иванов в Нова телевизия Дарина Сарелска за това какъв трябва да е „разследващия“ журналист. И какво я учудвало, и какво я възмущавало. И как трябвало „високо да се говори истината“, и как „ние си знаем, че много хора са журналисти само отвън, по дефиниция, а отвътре са развалини от зависимости“… Нямало цензура. Сарелска спирала „само поръчки“. Спряла била и разследване на Васил Иванов, защото донесъл папка със СРС, „готова папка“, а тя не можела да допусне такова нещо, защото не знаела кой бил дал папката и „знаем“ какви неща се пускали с такива папки и записи… Когато човек е чиновник, в случая шеф на „новини и актуални предавания“, винаги звучи спокойно, лежерно, не му трепват оченцата, няма емоции и някак с телевизионните похвати – това изглежда стабилно, сигурно и „правилно“. Когато човек е разследващ журналист, дори и в екип, е единак. Луд. Нервак. Изтъкан от емоции, които външно може и да означават бяс и грубост, но зад тях се крие желязна хладнокръвност и отдаденост. Такава отдаденост, че за „нормалните“ и „правилните“ тя изглежда като пълна лудост. Показано всичко това с телевизионните похвати, понякога може и да ви се види като неуравновесеност, дори истеричност, но да гониш истината, прескачайки не само външните огради, но и най-страшните – вътрешните! – е занятие самотно и в него тук-таме има истински братя по оръжие. Останалите са комформисти, които заради келепира и спокойствието си, могат да те предадат. Дори и без трийсет сребърника. „Няма цензура. Телевизията очевидно трябва да бъде овладяна и сразена, и ние това си го знаем…“ – Виктор Николаев. „Ще продължаваме да ви показваме колко спокойни се чувстваме…“ . Ани Цолова. Цолова и в някой друг живот няма да разбере, че зрителите НИКОГА не искат да виждат колко „спокойни се чувстват“ журналистите в една телевизия. Зрителите искат да видят журналистите БЕСНИ в една телевизия, когато им показват ИСТИНАТА, защото само бесните, лудите журналисти могат да я покажат истината, такава, каквато е, а не такава, каквато им се иска на чорбаджиите, политиците, олигарсите и онези, които диктуват в слушалките на журналята. И така, разпнахте ли го Васил Иванов? Вие! Дето хабер нямате от разследваща журналистика? Спирали сте поръчки? А колко поръчки на час изпълнявате в Нова телевизия? Нямало цензура? Всички ли зрители в България са малоумни, когато виждат, че цензура има и тя лъщи от всяко предаване и всяко „интервю“? Впрочем, вероятно за ВАС наистина няма цензура. Защото цензура няма за онези, които не търсят истината. Не правят разследвания. Не се пъхат, там, „където не им е работа“, не се дърлят, не ровят, не създават конфликти, не никнат, там, където не ги сеят. Разбира се, че за такива „дръжки на микрофони“ цензура няма. Защото цензурата е вътре в тях. Защото не прекрачват онази граница, която е неписана, и отвъд която идва край на комфорта, край на спокойствието да се показваме, край на кефа, да си „известен“ тв журналист. Ама Васил Иванов записвал „некоректно“ колеги? Въх, каква мерзост! Всеки разследващ журналист има програма в телефона си за записване на разговори. Апропо, в някои телефони дори няма нужда да теглиш такава програма, тя просто си съществува. Всеки истински разследващ журналист, когато тръгне да рови в някоя мръсна територия, попада на стотици зависимости вътре в историята. Всеки истински разследващ журналист знае в каква среда работи и когато усети, че овъртолената среда като свински черва може да го затрупа, да го смаже, да го смачка, и вместо истината, на финала да го обяват за луд, пияница, наркоман, дебил, психопат, развалина и каквото още се сетите, той се застрахова… Не заради това, защото е отвратителен нечистоплътник, че записвал „колеги“, а защото утре, когато му кажат в очите, че той е гадът и лошият, а те всичките са ангели – небесни, да може да се защити и да покаже истината, такава, каквато е. Ама записите били „незаконни“? Въх, каква „моралност“ струи от „спокойните“! Те така на тази територия след десетки скандални записи, заради които в нормалните страни падат правителства, още продължават да се занимават с това колко „незаконни“ били записите, а не какво е съдържанието им. Спряла Сарелска разследване на Васил Иванов, защото донесъл папка със СРС. Ама как така донесъл папка? Ама, ние ги знаем тия „папки“, кой му ги е дал… Я, да излезе и да каже въпросната Сарелска какво е имало в тая папка, която е спряла! И когато един разследващ журналист се добере до такава папка – а той не е длъжен да обяснява откъде има тая папка! – в тоалетната ли да я хвърли? Още повече, че със сигурност едно разследване не означава да покажеш само тази папка, а да а разнищиш по следите всички участници. Кого засегна тая папка? И какво си мислят подобни на Сарелска, че първоначалната нишка за едно разследване идва от Свети Дух, който насън ти дава първото инфо?! Всяка информация идва отнякъде, и от някого! Истинският разследващ журналист знае веднага кой е този някой и кое е това отнякъде. Истинският разследващ журналист знае, че винаги разплитането на истината започва от някой засегнат, от някой, който е притиснат до стената и точно затова проговаря. Истинският разследващ журналист използва това, докато стигне докрая. Истинският разследващ журналист не прощава обаче и на онзи, който е подал информацията, ако също се е насрал. Без никакво извинение. Пиша и се улавям, че е смешно да обясняваш на някого, който априори е чиновник, как се прави разследваща журналистика. Защото тя винаги е „на терен“. В нея всички средства са позволени. Включително и да работиш, когато се налага със спецслужбите. Включително и същите тия спецслужби да те предадат. Включително и тях да изиграеш, ако са те предали. Включително и да си мутра с мутрите, и ченге с ченгетата. Скандалът с Васил Иванов извади само една малка част от айсберга с мръсотията, която цари в медиите. Всички онези, които работят в тая „среда“ знаят тази мръсна истина. И когато някой проговори за нея на висок глас, останалите, на които се разваля „спокойното“ статукво и комфорт, го разпват моментално. И заливат медийното пространство с внушения как те са точните журналисти, на точното място, а тоя, лудият, дето е изкрещял, че царят е гол, е мръсно копеле, долно. И е „развалина“. Ама Слави го бил защитил? Това е конспирация! Искат да овладеят телевизия и да я сразят! Айде бе, че тя по-сразена от това, къде повече, бе нови телевизионери? Ама Васил Иванов гласувал за ГЕРБ и мислел Бойко Борисов за мъжкар. Видяхте ли? Тия са в някакъв театър. Всичко е пунта мара. Аз не съм гласувала никога за Бойко Борисов и никога не съм го мислела за мъжкар. Но това не ми пречи да защитя правото на Васил Иванов да говори високо истината. Защото уважавам вълците. Не мишките. А вълци на тая територия – мърцина. И все единаци. Докато мишките – на тълпи. Мишките го разпнаха.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Василе, една птичка пролет не прави. Самолетен билет, Аржентина или Андора, спокойствие и релакс. Тук мамата си е евало.
30
Публична тайна беше, че Нова и БТВ бозаят от една и съща политическа майка. Рекламите им са едни и същи, реакциите по различни събития едни и същи, новините им са като под калъп, събеседниците тичат от едното студио в другото и никога не са различни, отбор пеперудки, които хвърчат от стол на стол и ръсят дълбоките си мисли за бъдещето на България, което според внушенията им е невъзможно без ГЕРБ и Винету! Неслучайно в момента собствениците на двете медии ги продават. Чуждите фирми изтеглят бизнеса си от България, но не защото не печелят, а защото не искат да участват в долнопробни манипулации и да уронват доброто си име. Хората, които са в телевизионния бизнес в Европа не желаят да го развиват в страна, която се срина до 106 място в света по свобода на словото и дори Непал и Уганда са преди нас! И това го показва изследване на авторитетната организация „Репортери без граници“. Има ли медийна мафия в България? Въпросът просто е риторичен! А кой стои зад нея, кой е кукловодът, който дърпа конците, също е ясно. Виждате го всеки ден по двете телевизии: реже лентички, прави си селфита пред санирани блокове, плюе опозицията, дрънка за магистрали и се бори с корупцията, въпреки че е затънал до гуша в нея, изживява се като национален Наполеон, а всъщност е Дон Корлеоне или Дон Борисоне на мафията, с индиански прякор Винету. Стиснал е медиите за гушата, разбира се не без помощта на западните си господари. И който гъкне срещу унищожението на България, корупцията или цензурата, отива в канала на забвението и безработицата. Страшно е да живееш в бедна държава! А по-страшно е да живееш в колониална държава, в която всички са марионетки в ръцете на един и същ човек! А той – марионетка в ръцете на световната неолиберална олигархия.
31
ВАСИЛ ИВАНОВ МИ ИЗГЛЕЖДА ЗЪЛ, ГАДЕН ЧОВЕК. ИЗПИСАНО МУ Е НА ЛИЦЕТО. САМО ЕДИН МРЪСЕН И ДОЛЕН, ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ЗАПИСВА И ЗЛЕПОСТАВЯ КОЛЕГИТЕ СИ, ДА ИЗПОЛЗВА И ПУБЛИКУВА СНИМКИ НЕ НА СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО СИ А НА ДРУГИ ХОРА БЕЗ ТЯХНОТО СЪГЛАСИЕ. ВЕРОЯТНО СА ОТ ФЕЙСБУК. АБЕ СУЛЬО ВАСИЛЕ ТИ ПЪК КОГА СТАНА ГОЛЯМ БОРЕЦ ЗА ПРАВДА? ПОМНЯ ТЕ САМО ОТ СЛУЧАЯ В НЕДЕЛИНО Е И? ДОБРЕ, ЧЕ НА ВСЯКЪДЕ НЯМА ТАКИВА КОЛЕГИ, ПОНЕ ПРИ МЕН. ИНАЧЕ ЩЕ СЕ СТРАХУВАМ ДА КОМУНИКИРАМ С ХОРАТА, ТОКУ ВИЖ МЕ ЗАПИСАЛИ КАК РАЗКАЗВАМ ВИЦОВЕ. ВАСИЛЕ ВЗЕМИ СИ УПРАВИ ВЪТРЕШНИЯ МИР И СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА - ДОБРЕ ЛИ ПОСТЪПИХ С КОЛЕГИТЕ С КОИТО СЪМ РАБОТИЛ? ТЕ БИХА ЛИ ПОСТЪПИЛИ ТАКА С МЕН?
32
До No-27:)......В.Томова от Афера, защо като си толкова смела журналистка, не си си написала името ?хахахах нали не четеше ПИК.......Томова....Томова....иска ти се да си като Васко, но не ти се получава......същото си си го написала и в твоя сайт, обаче тук слагаш само :).Толкова жалка си станала, триеш коментари, които не ти харесват, говориш арогантно, псуваш като хамалин.......това ли ти е смелата журналистика, че сега гледаш да се отъркаш около Васко.През цялата предизборна кампания се беше намърдала под шлифера на .......знаеш кой плюеше Нинова, като за световно стигна до там, че оплю и професор Л.Георгиев......даже есемеса му пусна в сайта си........гнус.....ти не си по добра от цолова, шикерова и останалите...........е сега вече си доволна и щастлива "журналистка" щом кореспондираш само с :)......само не се доближавай до Васко....на светлинни години си от него.
33
Абре кухи журналисти, за някой лев продавате майка си и баща си завърта ви омагьосаната шайба (вашата майка) и се чудите как да се отървете, но който се хвани за хорото трябва да го играе до края.
34
Пърдина Сералска- Голям шеф-Ха-ха-ха!
35
Тези женици не са добър пример за журналистика. Пробивни , амбициозни , от дълбоката провинция , с не високо качество , но с хъс да останат У големия град. Като добавим и посредствения интелектуален багаж , картинката се оформя. Поне да бяха опитали да са добри и почтени. Но явно и това не им се отдава много.
36
Тези са кифли от по-рафинирана порода. Да, но пак си остават кифли. Те така пъплят, защото не могат да летят. Ана Цолова да се погледне на запис как върти белтъци и прави чупки от кръста нагоре, защото долната част е в седящо положение...Като че ли специално е обучавана от Кобилкина. В пълен резонанс с целите на предаването! Васко Иванов е вдъхновяващ пример за всички българи. Ако всички изразявахме позиция и характер нямаше да заемаме последните места във всички възможни класации. Васко, ти си истински ЧОВЕК!
37
Васил Иванов е прав.Всички шушумиги които го плюят не могат да му стъпят на малкия пръст.А най-малко пък ексКУРзоводката Бенатова,която е наистина много добра,но сигурно на друго място.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Дело за изнасилване. Идва първият свидетел.
- Кажете какво видяхте?
- Аз съм бояджия, седя на скелето
на втория етаж и си боядисвам. И видях, че това момиче седеше в стаята отсреща. И гледам оня, ей там първият на пейката, влезе в стаята, хвана я и я хвърли на кревата.
- После.
- После й съблече роклята.
- После.
- После й съблече бикините и сутиена.
- После.
- Ами останаха голи и той легна върху нея.
- И след това какво видяхте?
- Нищо не видях повече, щото скелето се счупи и паднах долу. Вече бяхме станали 15 човека върху него.

няма нови новини
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
сега
1894
четат ПИК
сега
четат тази новина
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Синът на Илиян Михов-Баровеца: Сбогувах се с баща ми всеки път, когато отиваше да пее на мутрите - само в "Жълтите новини"
x
ГОЛЯМ ПРАЗНИК Е! На Еньовден се прави мълчана вода и венец от 77 билки
x