ПЪРВО В ПИК! Столичният топадвокат Стефан Стефанов изкачи Еверест (СНИМКИ)

Животът днес

ПЪРВО В ПИК! Столичният топадвокат Стефан Стефанов изкачи Еверест (СНИМКИ)

152120
на 20.05.2018
ПЪРВО В ПИК! Столичният топадвокат Стефан Стефанов изкачи Еверест  (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичният топадвокат Стефан Стефанов изкачи Еверест, научи ПИК. Той е тръгнал към заветната цел заедно с групата, в която беше и алпинистът Боян Петров. Припомняме, че само преди дни приключи спасителната акция за Петров, която се оказа без успех и той остана в ледовете на Шиша Пангма.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

За голямата експедиция Стефанов е решил да се довери на опитни шерпи, които да му помагат. Преди няколко часа той се е спуснал на около 6500 метра, от където е позвънил на съпругата си. 

Точно 6:30 ч. местно време, 1:30 ч. българско време, Стефанов е изкачил Еверест от северната страна, като го е направил за 8 часа от Лагер 3 до върха.

Вчера още един българин - Слави Несторов се похвали, че е изкачил Еверест.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК