ТОП НОВИНАТА

ПЪРВО в ПИК! Съюзът на съдиите се саморазправи с Яне Янев - осъди го по делото на Румен Овчаров!

Само в ПИК
ПЪРВО в ПИК! Съюзът на съдиите се саморазправи с Яне Янев - осъди го по делото на Румен Овчаров!
Автор: ПИК
Дата
Дата
15526
Коментари
5
ПЪРВО в ПИК! Съюзът на съдиите се саморазправи с Яне Янев - осъди го по делото на Румен Овчаров!

Съдийка от Съюза на съдиите осъди Яне Янев по делото за клевета, което водеше срещу него Румен Овчаров.

Самият Янев предупреди още преди две седмици, че е обект на наказателна репресия от неправителственвата организация, която се финансира отн "Америка за България".

Партията на Янев - РЗС изпрати позицията си по горещата тема, която публикуваме без редакторска намеса:

 Правосъдието в България днес стигна дъното. Доскорошната председателка на Съюза на съдиите Таня Маринова осъди Яне Янев за обида на енергийната мафия. Делото бе заведено от Румен Овчаров по поръчка на ментора му Красимир Георгиев - Фронтиера, който бе представляван от адвокатската кантора на Даниела Доковска, прочута с успешните „куфарни защити” на повечето червени мафиоти. От днес обаче спокойно можем да говорим не само за енергийна мафия, но и за съдебна мафия. Двете мафии се съюзиха и не се посвениха да използват същата тази схема, която само преди няколко дни освети пред медиите вече осъденият за обида Яне Янев.

 Случилият се в Софийския районен съд фарс много прилича на мафиотско отмъщение заради разкритията на лидера на РЗС. Съюзът на съдиите вече дори не се опитва да прикрива, че негови членове се явяват изпълнители на поръчки, възлагани им от най-ретроградните политико-мафиотски кръгове на прехода. Досега нито един член на Съюза на съдиите не е осъдил корумпиран политик, но от днес с гордост могат да рапортуват на кръга „Кумовете”, че два пъти са осъдили бившия председател на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта. Какво случайно разпределение, какви пет лева?! И четирите дела, заведени от енергийната мафия срещу Яне Янев за обида, се разпределиха „случайно” в СРС на членове на Съюза на съдиите, въпреки че те са малцинство в най-големия български съд.

 Същият този Съюз на съдиите, чиито досегашни лицемерни крясъци в публичното пространство бяха именно срещу липсата на случайно разпределение на делата, не се посвени да използва този чудовищен порок на съдебната ни система, за да се саморазправи с един от главните критици на половинчатите съдебни реформи. Подаваните от защитниците на Яне Янев жалби, възражения и отводи остават глас в пустинята на българското правораздаване. По предишно дело Яне Янев бе осъден и от друг член на Съюза на съдиите - Силвия Цепова, чиито мотиви дори не бяха подписани от нея и бяха съставени в адвокатската кантора на мъжа й, която по това време извършваше правното обслужване на криминално фалиралата КТБ. И отново нищо.

 Политическият съвет на РЗС счита, че наглото издевателство, което се осъществява от енергийната мафия чрез поръчкови присъди на членове на Съюза на съдиите над лидера на РЗС, писани в кантората на г-жа Доковска, е предизвикателство към всички почетени хора. От днес ние смятаме, че мафията в България си има съдебна власт и тя е обявила открита война на всеки, който й се опълчи. Апелираме ВСС най-после да излезе от летаргичното си състояние и да спре безропотно да обслужва наглите прищевки на един файтон контролирани и купени магистрати, прикриващи се в ръководните органи на Съюза на съдиите и да хване юздите на съдебната власт здраво в ръцете си. Дано и младите съдии, подлъгани да станат членове на тази прикриваща чужди интереси организация, прогледнат най-после. В противен случай Бог да прости правосъдието в България и тежко и горко на нещастниците, които попаднат в лапите на съдебната мафия.

Още по темата
СКАНДАЛ в ПИК! Човек на Съюза на съдиите поема дело на Румен Овчаров срещу Яне Янев! Лъсват шокиращи зависимости и връзки!
Часовник
11:14
Бившият председател на Съюза на съдиите Таня Маринова беше разпределена да поеме дело за клевета, което води Румен Овчаров срещу Яне Янев, научи ПИК. Медията ни потърси за коментар адвокатът на...
Напиши коментар »
(5)
1
Ами че това е супер. С Яне трябва да се саморазправяме всички, а не само Съюза на съдиите. То всъщност не само с Яне трябва да се саморазправяме де, ама той е едно добро начало.
2
Това е само началото! Да му мисли Янето
3
Мафията си има съдебна система.От къде са парите на съдиите в КТБ.
4
Мафията си има съдебна система.От къде са парите на съдиите в КТБ.
5
Нормално е да защитят червения крадец. Комуне съдия на комуне олигарх око не вади, защото техните дядовци заедно са крали мандрите, преди и след 9ти 1944г. Но как така, Генерала пак допусна комунетата на Момата, да го изпързалят с неговия съветник макар, че ги отрупа с големи постове на платени хранилки. Защо, Генерала като премиер, е представляван от най големия кому крадец Р. Овч. в Лукойл... Защо Генерале, та комеунетата на Момата се чувстват по добре, от колкото кога бяха на власт...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.