ПЪРВО В ПИК! Чудо невиждано в парламента - ДПС хвали Волен Сидеров

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! Чудо невиждано в парламента - ДПС хвали Волен Сидеров
Автор: ПИК
Дата
Дата
13193
Коментари
3
ПЪРВО В ПИК! Чудо невиждано в парламента - ДПС хвали Волен Сидеров

От известно време се иска оставката на Валери Симеонов. Имам чувството, че и сняг да завали сега, пак ще се иска оставката на Валери Симеонов, заключи от името на Обединените патриоти лидерът на "Атака" и шеф на ПГ на националистите Волен Сидеров. Сидеров призна, че видял в медиите, че Корнелия Нинова иска оставките само на вътрешния министър Валентин Радев и на Валери Симеонов, но не и на премиера и на останалите министри. В същото време решението за засекретяването на граничната ограда е на цялото правителство, напомни Сидеров. Той заключи, че налице виждаме "една фиксация и посочване на виновния Валери Симеонов, на когото му се иска оставката". Тази ограда свърши работа, нелегалното мигрантство намаля почти до нула, това никога не е било, похвали атакистът усилията на колегата си Валери Симеонов. Когато искате оставки, започнете от себе си, апелира Сидеров.

Познавам го от ученик, той е действен човек, по-добре нещо да свършиш нещо, някъде да сгрешиш, но пасивният човек гледа в тавана. Но да му се поиска оставката само на него, вече е тенденциозно, госпожо Нинова. Във всяка държава има секретни обекти. Идете да снимате на мексиканската граница, никой няма да може да ви спаси. Аз обаче питам защо Елена не снима филм, когато в центъра на София нелегални мигранти изнасилваха чупеха и когато запалиха общежитието.

 „Тя поиска оставката на Валентин Радев и Валери Симеонов. Защо след като има решение на МС, тя не иска оставката на премиера, министрите и на всички останали? Защо само на тези двама министри? Елена Йончева правила мистериозен филм, но не е ясно къде ще бъде излъчен, но всички са поканени да арестуват всички 80 депутати. Никой няма да ги арестува. Ако някой е бил арестуван, това съм бил аз и колегата Десислав Чуколов. Защо на Валери Симеонов?“, запита той.

„Защо патриотите са лошо и не трябва да са във властта? Защото наближава председателството. Това е лошо за ДПС и БСП, защото ще покажем, че в управлението могат да бъдат патриотични формации. ДПС разпространяват, че никъде във властта не са участвали националисти в ЕС. Това не е вярно“, каза още Волен Сидеров и добави, че познава Валери Симеонов от ученик. „Сигурно много кусури могат да му се намерят, но да му се иска оставката само на него, означава тенденциозност, г-жо Нинова. Идете да снимате стената, която Израел построи, за да се отдели от палестинците. Идете да снимате на мексиканската граница стената, с която американците се отделят. Никой няма да ви спаси“, продължи той и добави: „Ако искате оставки, започнете от себе си“. 

Веднага след изказването на лидера на Атака на трибуната от името на парламентарната група на ДПС. Цялата зала обаче бе изненадата, че за първи път от ДПС похвалиха човек от Обединените патриоти. 

"Приятно съм провокиран от спокойния тон, какъвто трябва да е от трибуната на парламента. ДПС първа поиска тази оставка на Валери Симеонов и още преди влизането във властта говорихме, защо не бива да влизат във властта. Етнонационализъм е това срещу което ние се борим, а не патриотизма, който обединява и кара всички етноси да се обединят около родината", заяви Цонев. 

Той допълни, че България не е моноетническа държава. Тона е езика който се използвал от Симеонов по никакъв начин не спомагало за единственото на нацията, обижда една етническа група срещу друга, ако той настройва нас етническите българи, срещу ромите, етническите турци. 

 

Напиши коментар »
(3)
1
НЕКА ЗАСТАНЕМ ..ПЛЪТНО ЗАД ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ..И ГО. .ПОДКРЕПИМ. ..ВСЕКИ КАК ..МОЖЕ. ..
2
Сидеров падна в очите дори на собствените си симпатизанти от Атака в деня в който си стисна ръцете с бб повече власт никога няма да видят патриотите
3
Това,Ми прилича,като Целувката на Юда
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.