ПЪРВО В ПИК! Шок и ужас на Женския пазар! Бежанци нападнаха известна журналистка

ТЕМА

ПЪРВО В ПИК! Шок и ужас на Женския пазар! Бежанци нападнаха известна журналистка

83507
на 20.08.2016
ПЪРВО В ПИК! Шок и ужас на Женския пазар! Бежанци нападнаха известна журналистка
Автор:   ПИК

Очевидци разказват за поредната агресия от страна на мигрантите в центъра на София

Последвайте ни в Google News Showcase

Гневни софиянци алармират за поредна проява на агресия от страна на бежанците в центъра на столицата. Според разказ на очевидката Ники Никонова, мигринтите нападнали известна журналистка и я повалили на земята. Ето какво сподели за кошмара приятелката на потърпевшата в социалната мрежа Фейсбук:

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"До вчера приятелката ми Наталия, известна журналистка от недалечно минало, хранеше съпричастие поне към бежанките с невръстни деца, пометени през граници от вълни на насилие и бедствия. До вчера, до инцидента на Женския пазар в столицата, когато, нищо неподозираща ,е повалена на земята с остра, пронизваща болка в крака. На метър от нея ухилена арабска физиономия вика нещо на езика си, след което изчезва в тълпата. И това ли да очакваме?! Е ли Малкия Бейрут опасен за българи /риторичен въпрос!/ и какво се прави в случаи, когато, независимо от полицейските хайки и патрули на пъпа на София, араби безчинстват, всяват смут и напрежение? Да чакаме да се взриви затаената омраза и религиозен фанатизъм в инцидент, далече не така „безобиден” като повалена жена на Женския пазар?! Кое провокира подобни действия – презумпцията за търпимост и безнаказаност на местна почва?", пита в заключение очевидката на страшния инцидент.

Припомняме, че екип на ПИК засне ексклузивни кадри от района около Лъвов мост и Женския пазар, където софиянци живеят в постоянен страх, а агресията, мръсотията и беззаконието са се превърнали в ежедневие.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК