ПЪРВО В ПИК TV! Избраха Кирил Ананиев за здравен министър (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК TV! Избраха Кирил Ананиев за здравен министър (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18140
Коментари
17
ПЪРВО В ПИК TV! Избраха Кирил Ананиев за здравен министър (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

След бурни дебати депутатите одобриха кандидатурата на Кирил Ананиев за здравен министър. Той сяда на стола на подалия оставка проф. Николай Петров, който си тръгна заради публикация за търг, спечелен от приятеля на дъщеря му. 

Депутатите гласуваха едновременно и освобождаването на проф. Петров. 

Ананиев бе избран със 121 гласа "за" и 85 "против". от 206 гласували. 

Депутатът от БСП Филип Попов възропта, че не е чул думата на Ананиев и прогнозира кратък престой на поста. 

Колегата му Таско Ерменков заяви, че е важно дали има желание за реформи, а не кой ще бъде на поста. Има ли значение как ще се казва министърът, цитира той писмо на недоволни от системата медици. 

„Благодаря на всички народни представители за това, че участваха в гласуването, като уважавам мнението на всички. Ще работя с всички парламентарно представени групи, съсловните организации и всички, които могат да помогнат за подобряване на сектора на здравеопазването. Сектора няма цвят и всички трябва да работим за него. Имаше предложения и от ляво и от дясно, които заслужават обсъждане. За да поема този пост аз съм подготвил палн за действие, който обхваща всички посоки за подобряване на условията”. Това заяви в първите си думи новият здравен министър Кирил Ананиев.

Той заяви, че има идея да състави Консултативен съвет към здравното ведомство, в който да влязат специалисти и лекари, както и съвет на министъра на здравеопазването, с които също да говорят по всички болни въпроси. 

Напиши коментар »
(17)
1
Тройна коалиция - мандат 4 години - четирима здравни министри ?????????
2
Браво, точен избор!!!
3
все пенсионери все старци няма ли млади хора в тая държава ами дедовци ще се разпореждат с нас Аман от пенсии
4
СЕ ТАЯ ЩЕ Я ВЪРШИ И ТОЙ КАТО ДРУГИТЕ ОТ ПРЕДИ 28 ГОД.
6
Кой е Кирил Ананиев бивш член на СДС. Заместник министър на финансите в правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев (1998-2009)!!! От януари до май 2017 година е служебен министър на финансите - в кабинета на проф. Огнян Герджиков. Кирил Ананиев е изпълнявал длъжностите: Член на Съвета на директорите на „Нефтохим“ (юли 1998 - декември 1999) Член на Надзорния съвет на „Банка ДСК“ ЕАД (от септември 2001) Член на УС на Националната здравноосигурителна каса (1999 - 2002), след което председател на УС на НЗОК (2002 - 2005) Член на Надзорния Съвет на „Булгартабак холдинг“ (до 22 декември 2005) Член на съвета на директорите на „Булгаргаз“ (от 4 ноември 2005) Член на Надзорния съвет на Българска банка за развитие (до септември 2009) Правителството избра крадец от Обединеният Паричен Фронт за спасение на Бойко Тиквата от ГЕРБ (Грабим Редовно Република Булгаристан), избраха крадеца от Костовото правителство 1997 г.!!!
7
Представете си от какво семейство е тоя Кирил Ананиев, и какви яки връзки е имал, за да започне работа по разпределение в Министерството на финанситe !!!! И след Преврата през 1989 г., бързо да се ориентира в обстановката, да смени боята, да "прегърне" "синята идея" на психо-десен и да стане седераст от Kостовата шайка !!!! И е продължи по Костовски !!! Прибрал е едни 540 000 лв. обявени от Тиквата, за които Ананиев си признава мигом и обяснява, че това са възнаграждения от участия в десетина бордове, но всъщност той не искал да участва в тях – карали го насила!!!! А като взимал парите, ги раздавал за благотворителност. Само дето… нямал документи за това!!!
8
Желая му успех като здравен министър!
9
по стар немяше ли?Голямо търсене е направило ГЕРБ.Дано да си пие редовно хапчетата за скле...........розата, че ......................какво здравно обслужване ще има ...............
10
Да найстина дялан камък чак паве от ония жълтите - оттогава е и той .Очакваме големи новости и нововъдения?!?!?
11
Първият пациент на „Д-р Кирил Ананиев“ го попитал, каква диагноза ще му постави, АКО ГО БОЛИ ДУШАТА ЗА НАРОДА ??? Отговорът бил недвусмислен: ДУШЕВНО БОЛЕН !!!
12
Голяма грешка ! Трябваше Бойко да изберат. Само той е способен. Стига да иска и суджука да е достатъчно.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
щом е от сдс не е читав
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
По физиономията на Ананиев личи , че е свестен човек. Дано мафията не го провали.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Отишъл Дядото за риба и хванал Златната рибка.
И веднага я занесъл да я претопят и да му направят златен синджир.