НАЙ-ВАЖНОТО

ПЪРВО В ПИК TV! Каракачанов с горещ коментар за скандалите с фашизма: Има сценарий за предизвикване на разкол в коалицията! Няма да уволня Антонов заради това (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК TV! Каракачанов с горещ коментар за скандалите с фашизма: Има сценарий за предизвикване на разкол в коалицията! Няма да уволня Антонов заради това (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
9940
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК TV! Каракачанов с горещ коментар за скандалите с фашизма: Има сценарий за предизвикване на разкол в коалицията! Няма да уволня Антонов заради това (ОБНОВЕНА)

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов дойде първо в парламента след срещите си с представителите на НАТО през последните два дни. Той се появи за да подкрепи колегите си от "Обединени патриоти" заради скандалите с фашизма и обвиненията към тях.

 "Благодарение на нас ДПС за първи път не са във властта и са очаквани тези нападки. В конкретния случай става дума за снимка отпреди 10 години. По кой член от кой закон аз имам право да уволня държавен служител за нещо, направено преди 10 години. Ние не сме бъркали като младежи ли?", заяви Каракачанов по повод снимката на служителя на МО Иво Антонов. 

"Той е на работа от 18 години в МО и има отлични атестации. Благодарение на него започна възстановяването на българските паметници в чужбина и той свърши тази работа. Вчера бях в Брюксел и бях приет. Колко от министрите на отбраната са имали срещи с генералния секретар на НАТО, за да се говори как не ни приемали?! Разпоредих заместникът ми вчера да говори с Антонов и след срещата той е получил криза е бил откаран с линейка. Ще изчакам да излезе и ще поискам лично обяснение, преди да взема решение. Трябва да се държим като хора, а не обслужвайки заради една евтина новина една етническа партия, да съсипваме един човек и да влиза в болница", каза още министърът на отбраната. 

"Сценарият е да се създаде разкол в коалицията между нас и ГЕРБ и е непочтено и некоректно. Както виждате не им се получава. Но това създава лош образ на България в чужбина, само за да унижи някой противниците си вътре в страната. От тази кампания нищо няма да излезе, защото само оклеветява България", каза още той. 

Каракачанов бе категоричен, че ако се стигне до обсъждане на мажоритарен вот, ще има дебати и тогава Патриотите ще заявят позицията си. "В този вид вече сме заявили, че не бихме подкрепили промяната, за мен най-добрият модел е германският", допълни министърът на отбраната. Той отново подчерта, че няма никакви индикации в ЕС за неприемане на Патриотите и срещата му със Столтенберг и разговорите, които са провели доказват това. 

Военният министър коментира и състоянието на българската армия. Задавам ви въпрос някой от вас би ли отишъл на полигона за 608 лева заплата, в студа и в жегата, попита той журналистите. Тройната коалиция въведе професионална армия, която трябваше да е малка, обучена, добре въоръжена. От всичко това остана само "малка", нито има добро въоръжение, нито е платена, нито е обучена. За тези обучения трябват пари, отсече Каракачанов. 

 

Напиши коментар »
(9)
1
Уволни се сам ! Човека събиращ фашистка паплач в централата на ВМРО !
2
NAGRADI GO PO DOBRE!
3
Стар войвода, ветеран от войните простенал на смъртния си одър: - Доведете ми Пешо. - Кой Пешо тате? -Пешо, партийния секретар. -Тате, та ти не си му продумвал на него от 09.09 1944 Г. - Доведете го! Какво да правят синовете му, това било последното желание на баща им - довели му Пешо, партийния секретар. -Искам да ме направиш член на партията -казал войводата. -Браво байно,браво - зарадвал се партийния секретар - най после се осъзна. Ето, заповядай партийната ти книжка. Със здраве да си я ползваш. -Ех сега вече ще мога да си ида спокойно -прошапнал воеводата - като умра - с един комунист по малко!!!
4
Каракачанов, забрави ли аферата в Етрополе с Емо Фаса? Ние не сме забравили! Само заради нея, ти не трябваше да си във властта!
5
пак друг виновен,да ви е познато,не им се изтърва кокала
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Това е българска ПОГОВОРКА,научена във Пиринска ''Македония'' по точно във Неврокоп и то на лобното място на Великият Яни Сандански който се намира във местността "Папаз чаир" през близката 1969 г.
8
Че, трябваше да те изгонят ли?Дипломация. "Приет" си като представител на държава, не в лично качество.Няма да го уволниш. Явно е безценен експерт -за 18 години възстановил български паметници навън.Че дай пари на Жени Калканджиева и тя не само ще ги възстанови ,че и дарения ще получи.Сега е момента със Симеонов да проявите политическа култура и съчувствие към милионните жертви в най -жестокото време в историята на човечеството.Тъпа кауза е да защитавате чиновници па макар и да са майтапчии.
9
Изобщо не е учудващо, че привържениците на т.н. "патриоти" масово се оказват със снимки, на които раздават хитлеристки поздрав. ТВ СКАТ - собственост на Валери Симеонов, всяка година пропагандира т.н. "Луков марш", който е в чест на ген. Луков- най-отявленият почитател на Хитлер и на политиката му на геноцид на всички, които не са германци и на Хилядолетния германски райх.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

Попитали радио Ереван:
- Каква е разликата между ученик и учител?
След кратък размисъл радиото отговорило:
- Учителят знае урока един ден преди ученика!