ПЪРВО В ПИК TV! Министър Лиляна Павлова: Подготовката за европредседателството свърши, започваме да изпълняваме задачите

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК TV! Министър Лиляна Павлова: Подготовката за европредседателството свърши, започваме да изпълняваме задачите
Дата
Дата
8530
Коментари
13
ПЪРВО В ПИК TV! Министър Лиляна Павлова: Подготовката за европредседателството свърши, започваме да изпълняваме задачите

Проведената среща днес дава висока оценка както по организацията, така и на ниво политики. Лично Юнкер обяви, че министрите ни са готови. Подготовката свършва днес и започваме да изпълняваме задачите. Това обяви министър Лиляна Павлова, която пряко отговаря за подготовката ни за европредседателството в Брюксел, където е нашият пратеник Гергана Ингилизова.

„Имаме няколко фокуса, които бяха одобрени от Европейската комисия. Получихме пълна подкрепа за мотото: „Съединението прави силата!“ В момента то е валидно изцяло за Европа. Западните Балкани са важна тема. Определихме 4 приоритета:

- бъдещето на Европа и финансовата рамка

- Европейската перспектива и свързаността на Западнита балкани

- сигурност и стабилност в Европа

- развитие на единния и цифров пазар

По всичко точки имаме подкрепа. Програмата е амбициозна, по която трябва да работим“, обясни Павлова.

Тя добави също така, че на 17 май 2018-а в София ще има голяма среща, на която ще се коментира отпадането на роуминга за Западните Балкани, което ще стане поетапно.

 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лиляна Павлова с ексклузивни разкрития за готовността ни за европредседателството - къде са спънките и скова ли страх родните чиновници (ОБНОВЕНА)
Часовник
15:01
Министърът по европредседателството Лиляна Павлова с ексклузивни новини за българското председателство, което трябва да започне след 2 месеца - на 1 януари 2018 г. Къде са най-големите спънки по...
Напиши коментар »
(13)
1
лпената топка се появи,колко кг е вече
2
дупито лиле дупито голям мерак
3
Най-вече финансовата рамка! Иначе кво ще краднем?
4
Mургавата кво се е нахъсала-изпълнявай ма, с градинския маркуч и с метлата. Та как се казва чистачката ти ?
5
Министър Лиляна Павлова: Подготовката за европредседателството свърши, започваме да КРАДЕМ!
6
Защо в най-бедната европеска държава, с най-мизерните пенсии и заплати се направи цяло министерство за това европредседателство с такъв грандиозен ремонт на една сграда? Единственото впечатление, което оставя това безумно решение е отново отклоняване на милиони, а пенсиите и заплатите на поданиците ще почакат за неопределено бъдеще
7
Браво , Лили ! Ама разбираш ли поне половината от това , което казваш. Натруфени думи , сложни фрази , словесни абракадабри , празни от съдържание , неясни за обикновените хора. Ясно е КОЙ ще се "облажи" от европредседателството и кой ще се бие по гърдите , ясно е и КОЙ ще тегли каруцата , на която ще стоят ухилени Бойко , Лилито , Цецо и другите гербови хубавци. И ако цитираме ВОЖДА - за едни СУДЖУК , за други - чУшмЕна студена вода ! Това е !
8
Кажи на главния шайкаджия и той да направи същото. Няма да ви се размине. Павлова, следвай примера на Деса от дуловските села, подмивай си сливата по често. При теб е наложително, дебела си, отдолу ти е като на охлювна торба дъното, правиш много пяна, ще си претриеш кълките.
9
Чанта за 4000лв!!!!Не за 40!4000!!!!!!!!Тя си е за бесилка!!!!
10
Още две кила и крадливата свиня ще се взриви.
11
Министър Лиляна Павлова: Подготовката за европредседателството свърши А циганските каруци в София ще ги боядисаме в бяло а конете ще серът рози.
12
Лилянка така се е засилила да работи , че снагата й се е вталила и едва се вижда. Слаба , слаба , та чак на вейка прилича. От толкова много работа и усилия на ползу роду. Каква жертвоготовност , какво чудо ! Личи си бившата комунистическа закалка. Ей такива видни моми са ни нужни. С големите си гърди да закриват амбразурите за вожда и да запълват дупките от гафовете , които непрекъснато ни сервира управляващия гений.Много искат да са като нея , но малко са БОГО-Бойко-избраните !
13
Като си помисля че след три месеца Дебили ще ръководят ЕС ми идва да избягам при Путин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Имате на разположение 5 мин…. Остават ви още 4мин. и 99 сек.”
(Военен)