ПЪРВО В ПИК TV! Погром в центъра на София - стълб на тролейбусите за малко не уби столичани, срути се върху кола на ул. "Раковски" и запуши движението (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК TV! Погром в центъра на София - стълб на тролейбусите за малко не уби столичани, срути се върху кола на ул. "Раковски" и запуши движението (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
20725
Коментари
12
ПЪРВО В ПИК TV! Погром в центъра на София - стълб на тролейбусите за малко не уби столичани, срути се върху кола на ул. "Раковски" и запуши движението (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Стълб на тролейбусите за малко не уби столичани в центъра на София. Той се срутил изневиделица и предизвикал пълен погром, запушвайки ул. "Раковски". Съоръжението е паднало близо до пешеходната пътека и по чудо няма жертви. Пострадал е обаче автомобил, който е ударен от стълба. 

Полицията е отцепила района.

Шофьорът, чиято кола е пострадала не е ранен, но е съсипан, че колата му е потрошена. "Нали оцелях! Това е малкия дявол, но съм притеснен. По чудо оцелях", заяви той пред камерите на ПИК TV. Движението в района е затруднено и тролеите са спрени, което допълнително затруднява движението. 

Стълбът се е счупил, защото е изгнил и се е прекършил.

"Сам се наклони от вятъра и падна на улицата. Никой не го е удрял и никой не се подпирал дори на него. Късмет е, че няма жертви. Можеше да падне в другата посока и да ме убие, защото работя тук в павилиона. Удари се първо върху асфалта, след това помете колата и я изхвърли в насрещното. По жиците тече ток и сега и това е огромна опасност", заяви пред камерата, работещ в будката наблизо.

Пред камерите на ПИК TV от екипа на Гражданска защита заявиха, че токът не е спрян и има опасност. Те помолиха журналистката Ива Николова, която е на място да се отстрани, за да не рискуват живота на екипа.

Пред репортер на ПИК от Столична община заявиха, че още не знаят нищо за аварията. 

 

Напиши коментар »
(12)
2
Ама самоковската даскалица нЕма нищо общо нали?! Виновна е Корнелия! Да живее ОПГ ГРОБ....
3
Хайде,да направи сега Фъндъчката два лева билета,за да "подменят" стълбовете.Важното е,че редовно ги боядисват.Да не проличава ръждата.И тази, след като кажем на бокича" Сбогом за винаги", трябва да чуе римейк на Сбогом,любима!"Женски вариант,на Стефчо усмихнатият.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Смазваща преднина на БСП на изборите показват данни от вътрешно социологическо проучване, поръчано от една от партиите. 25,3% за „левите” сочи телефонно изследване с 812 абонати. 17,5% печели ГЕРБ към този момент. 12,8 на сто от анкетираните дават доверието си на „Воля” на варненския бизнесмен Марешки. На четвърто място са обединените патриоти, които са одобрени от 6,8%. Пети са ДОСТ с 3,9 на сто, а след тях идва ДПС с 2,7 на сто. „Нова република” получава подкрепа от 2,3%, следвани от „Да, България” с 1,9 на сто. 1,4 има коалицията АБВ – „Движение 21”. Другите участници са под летвата на единицата. Повечето социологически агенции дават почти равен резултат за основните конкуренти ГЕРБ и БСП. Според някои експерти близките резултати са плод на стремеж да се вдъхне оптимизъм на формациите и да се мобилизират твърдите електорати да отидат масово да гласуват на 26 март.
6
Цар Симеон пък след ремонта въпреки знака за забранено паркиране се превръща в БЕЗПЛАТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ паркинг все едно, че тоя град няма КМЕТ, няма общински съвет.
7
Знам го тоя стълб , и знам че приятел на Иван Костов го сложи преди години, гадината той .
8
Ето го резултата от руската хибридна война.Запознати достоверни источници казват че наблизо е видян Владимир Путин дегизиран като османски султан, да бута стълба.А по надолу до клек-шопа Бялата Златка да скандира "Гласувайте за №17".А ако ГЕРБ беше на власт нямаше да има такива работи.
9
Недоучени журналисти, Раковска е дълга, къде точно....
10
Явно някой гладен шоп го е изгризал като бобър........?????Тук няма нищо общо политиката този стълб е поставен още при Бай Тошо – защо не плюете него А...???
11
Мотико - голяма мотика си! В София шопи няма - те са към Елин Пелин. То вече и софиянци няма. Такива като теб ни наводниха. А колкото до стълба - да бъдем оптимисти. Можеха да паднат 2 броя.
12
Гарантирано от ГЕРБ - парите дето уж са за поддръжка и строителство, се крадат безогледно от калинките на Бойко
Вашето мнение
Код за сигурност:
Към кой член на българското правителство изпитвате най-силно доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Ще продължите да работите по започнатите задачи, много от които са свързани с административни и правителствени институции. Други ще започнат нова работа, ще се включат в образователни програми, пътуванията и отдихът също са част от програмата ви. Всичко това ще ви вълнува и поддържа в добра кондиция. Натовареността ще се редува с дни на разпускане. Следвайки разума и сърцето си, ще печелите не само придобивки, но и нови възможности във вторник. Късметът е на ваша страна, съумейте да се възползвате от съпътстващите ви събития.
ВИП рожденици
Дарина Павлова
Дарина Павлова
бизнес дама
Ивайло Калфин
Ивайло Калфин
бивш министър на труда и социалната политика
Става на: 53 години
Николай Пешалов
Николай Пешалов
трикратен световен шампион по вдигане на тежести
Става на: 47 години

- Деца, коя е най-великата личност на XX век?
Иванчо вдига ръка:
- Кажи, Иванчо.
- Ленин, другарко.
- Браво, Иванчо! – взела му бележника, писала му шестица. Сядайки на чина си, Иванчо си отваря бележника, поглежда снимката на Майкъл Джексън и казва:
- Сори, Майкъл, бизнес!