ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията

Само в ПИК
ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията
Автор: ПИК
Дата
Дата
8028
Коментари
0
ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията

Първото заседание на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата или станала известна, като „Комисия-Ревизоро” днес проведе първото си заседание. То беше закрито, поради естеството си на работа, предаде репортер на ПИК.

На него са били представени няколко сигнала, които не са имали пряка връзка с дейността на комисията. Пред медията ни председателят на комисията Емил Димитров – Ревизоро, заяви, че комисията няма да се занимава със сигнали, които не са проверени или пък са меко казано съмнителни.

От свои източници научихме, че един от сигналите подаден до комисията е бил за убийство, вторият пък на част от десните, които не успяха да влязат в 44-ото Народно събрание, но продължават да търсят вратички чрез които да прокарват своите виждания и неосъществени от предишния парламент законопроекти.

„Всеки един от членовете на комисията може да представя сигналите които е получил, но сами разбирате, че ние разпити не можем да провеждаме, а нашата цел ще бъде да чрез законопроекти да улесним работата на колегите в борбата с контрабандата и да видим какво може да се подобри за противодействие на сивата икономика”, допълни пред журналисти Ревизоро. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Акушер-гинеколог решил да става автомонтьор.
Преминал 6-месечно обучение... Съответно и изпит.
Изпитната комисия:
- Какво ще го правим тоя?
- Как какво, бе, та той си е за „Гинес”! Човекът през ауспуха на колата основен ремонт на двигателя направи!