ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията

Само в ПИК
ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията
Автор: ПИК
Дата
Дата
7863
Коментари
0
ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ! Ревизоро категоричен: Няма да разглеждам съмнителни сигнали в комисията

Първото заседание на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата или станала известна, като „Комисия-Ревизоро” днес проведе първото си заседание. То беше закрито, поради естеството си на работа, предаде репортер на ПИК.

На него са били представени няколко сигнала, които не са имали пряка връзка с дейността на комисията. Пред медията ни председателят на комисията Емил Димитров – Ревизоро, заяви, че комисията няма да се занимава със сигнали, които не са проверени или пък са меко казано съмнителни.

От свои източници научихме, че един от сигналите подаден до комисията е бил за убийство, вторият пък на част от десните, които не успяха да влязат в 44-ото Народно събрание, но продължават да търсят вратички чрез които да прокарват своите виждания и неосъществени от предишния парламент законопроекти.

„Всеки един от членовете на комисията може да представя сигналите които е получил, но сами разбирате, че ние разпити не можем да провеждаме, а нашата цел ще бъде да чрез законопроекти да улесним работата на колегите в борбата с контрабандата и да видим какво може да се подобри за противодействие на сивата икономика”, допълни пред журналисти Ревизоро. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

В реанимацията приемат яко натрошен и насинен мъж. Докторът:
– Какво стана? С мотора ли се преби?
– Не… Кихнах в гардероба…