БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Пътен полицай отнесе наказание от съда за 590 лв. подкуп

Само в ПИК
Пътен полицай отнесе наказание от съда за 590 лв. подкуп
Автор: ПИК
Дата
Дата
2895
Коментари
2
Пътен полицай отнесе наказание от съда за 590 лв. подкуп

Бургаският апелативен съд потвърди наказание на полицейски инспектор към сектор "Пътна полиция" -Бургас, поискал 590 лева подкуп от петима водачи, управлявали автомобили без сключена застраховка "Гражданска отговорност".

Пътният полицай Божидар Й. е осъден на "лишаване от свобода за срок от три години", глоба в полза на държавата в размер на 1000 лева, както и лишаване от право да заема длъжност държавен служител в системата на МВР.

Съдът е отложил изпълнението на наказанието лишаване от свобода за изпитателен срок от пет години, считано от влизане в сила на присъдата. Решението подлежи на обжалване или протест пред Върховния касационен съд в 15-дневен срок.

Напиши коментар »
(2)
1
Що не го тикнат в дрънголника. Доказали са, че е взел рушвет от 5 човека, после що никой не може да го озапти.
2
Дядо ми Мъдрият заек в такива случаи казваше: " Гарван гарвану око не вади" . Така и с тоя позор за държавноста у нас, след отлагане, отпадане и помилване и няма да се очудя, ако пак го назначат в системата. Корумпирана държава!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Да се изгасят всички културно-информационни приемници от светлинен и друг
тип!”
(Военен)