Работещите медици у нас са наполовина по-малко от средните стандарти на ЕС

ЧАС ПИК

Работещите медици у нас са наполовина по-малко от средните стандарти на ЕС

6396
на 06.03.2016
Работещите медици у нас са наполовина по-малко от средните стандарти на ЕС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 „В професионално отношение, във връзка с развитието на медицината и новите технологии, които непрекъснато навлизат в работата на медицинските сестри, професионално им развитие е от голяма полза", убедена е и Мариана Шиякова, председател на Асоциация на професионалистите по здравни грижи - София, предаде Нова тв.

препоръчано

И тези, които повишават квалификацията си, и тези, които не го правят, получават еднакво, ниско заплащане.

Всяка година учебните заведения произвеждат около 500 медицински сестри. Точно толкова напускат страната в края на същата тази година.




свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК