Радан Кънев: Ако предложенията на Макрон за командировките бъдат приети, ще пострада икономиката ни

Само в ПИК
Радан Кънев: Ако предложенията на Макрон за командировките бъдат приети, ще пострада икономиката ни
Автор: ПИК
Дата
Дата
5254
Коментари
5
Радан Кънев: Ако предложенията на Макрон за командировките бъдат приети, ще пострада икономиката ни

При посещението си у нас френският президент Еманюел Макрон искаше да постигне безусловна подкрепа за затягане на европейските правила за т.нар командировани работници от по-бедните държави от Европейския съюз. Това каза в сутрешния блок на БиТиВи зам.председателят на ДСБ Радан Кънев.

"Ние имаме интерес български работници да бъдат командировани във Франция. Ако предложенията на Макрон бъдат приети едно към едно, ще пострада цялата българска икономика, както и българските работници. Българският интерес е да търси компромисно решение. В този контекст позицията на Борисов беше много по-балансирана от позицията на президента Радев, който, кой знае защо, даде безусловна подкрепа", каза Кънев.

"По отношение на Еврозоната и Шенген срещата не беше успешна, никой не чу каквото искаше. Влизаме в едно ускорено бъдеще на Европа, при което усилено вървим към една по-обединена Европа. В това бъдеще трябва да се научим да отстояваме националния си интерес", коментира Кънев.

По думите му България е трябвало да подкрепи Македония при дипломатическата криза със Сърбия през последните дн

 

Напиши коментар »
(5)
1
И този гей е като Янето,плю по Бойко,после хоп на хранилката.
2
всеки си гледа интереса тупат ни по гьрба целуват ни от сутрин до вечер но си гонят задачата а ние блееме
3
Борисов предаде националния интерес в името на интереса на Макрон и френските работници! Сега от България и всички страни от Източна Европа работници работят във Франция,Германия,Белгия...но взимат примерно тираджия французин 6000€,а българин 2500€,но сме конкурентни и за това ни наемат,пита се в задачата като и французин и българин взимат по 6000€ еднакво,нима френски работодател ще предпочете чужденец за същите пари??? Така всички българи работещи в чужбина ще ги изгонят тук безработицата ще скочи,а там на Запад ще намалее,това постигна Макрон и Борисов се съгласи,а Радев каза това е в приоритетите на правителството да реши и е прав!
4
РАДАНЧО, СЕДИ СИ В КАМПЕРА, ПЪТУВАЙ СИ, ОПОЗНАВАЙ СВЕТА И НЕ СЕ БУТАЙ В НЕЩА, КОИТО СА ЗА БАТКОВЦИ И ЧИЧКОВЦИ !!! СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЕ СИ ДОРАСЪЛ ЗА ТЕЗИ НЕЩА !!!
5
Обещанието--най лаконична та форма на отказа ! ! ! Ще стоите още дълго в Чакалнята,това ни каза френския президент. А ако не иска Български работници във Франция , да им покрие разликата в заплащането каквито са във Франция! ! И тогава французите ще си работят във Франция, а българите във България с почти еднакви заплати.........
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Две баби си говорят и едната пита другата:
- Колко тежиш?
- 70 килограма с очилата.
- А без тях?
- Не мога да видя кантара без очилата…