Радан Кънев: Лавров дойде да ни насърчи да нарушаваме европейските правила

ЧАС ПИК

Радан Кънев: Лавров дойде да ни насърчи да нарушаваме европейските правила

7823
на 08.07.2014
Радан Кънев: Лавров дойде да ни насърчи да нарушаваме европейските правила
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Сергей Лавров дойде да насърчи България да нарушава европейските правила. Всичко е голяма завера, в която участват руската страна и българската мафия", това заяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев. 

препоръчано

"Ние нищо не знаем за тайния договор, който това правителство е подписал с Русия  за "Южен поток". Не знаем друга причина за съществуването на правителството на Орешарски, освен да обслужва интересите на различни фирми, близки до БСП или ДПС", поясни Кънев.

"Голямата опасност, пред която сме изправени днес, не е това, че БСП няма да е на власт. Проблемът е в ДПС. То остане ли, всичко ще бъде напразно. Защото ще остане секретността какво е подписвано, с какви пари се работи. БСП може да не се върне вече десетилетия във властта, освен ако Борисов не се смили над тях", категоричен бе Радан Кънев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК