Бомба

Разберете по датата си на раждане, коя икона е ваша закрилница! Трудностите ще заобикалят къщата ви

Само в ПИК
Разберете по датата си на раждане, коя икона е ваша закрилница! Трудностите ще заобикалят къщата ви
Автор: ПИК
Дата
Дата
32055
Коментари
2
Разберете по датата си на раждане, коя икона е ваша закрилница! Трудностите ще заобикалят къщата ви

Много религии много внимателно и с уважение към датата на раждане на лицето: смята се, че този ден се отразява на съдбата и определят ангел пазител.

 Икона-пазителка

В християнството се смята, че всеки от нас има личен ангел-пазител , който може да бъде идентифициран по име или по дата на раждане на дадено лице. Днес ще прегледаме последния случай и също така ще говорим за индивидуалната икона-закрилница

22 декември - 20 януари

Хората, родени в този приод са под патронажа на св. Силвестър и Серафим. Заслужава си да купите православната икона на Божията майка. Пред нея трябва да се молим за честност и истина, сърдечна радост и любов към съседа, за дарбата на духовното и физическото изцеление.

21 януари - 20 февруари

Тези, които са родени в този период, са под патронажа на св. Кирил и Атанасий. Но иконите на застъпниците са Божията Майка и отново иконата под нея.

 

21 февруари - 20 март

През този период са ангелите-пазители Милентий от Антиохия и Свети Алексий пазят народа. А иконата на Иберийската Богородица се смята за иконата-пазителка. Образът помага на хората, които са се покаяли за греховете си. Иконата има голямо влияние върху хората с умствени и телесни заболявания.

21 Март - 20 май

Хората, които са родени в този период, е необходимо да се молят на иконата "Споручница грешних", като и техните ангели пазители са евангелист Йоан, Свети Стефан и Тамара. Повечето хора се обръщат към иконата за помощ в духовно прозрение, за да се отърват от мъките, за изцеление от тежки заболявания.

21 май - 21 юни

Родените в тези дни, трябва да се смятат покровителствани от светиите Алексей и Константин. Необходими са и молитви към иконите "Взискание мертвих", "Ноемалима купина" и  икона на Божията майка.

22 юни - 22 юли

Св. Кирил - основен защитник на родените в този период. Необходимо е да се молим на ангел-пазител, както и на иконата на Божията Майка по-долу. Молитвите пред нейния образ спомагат за намирането на решения по трудни въпроси, излекуване от болести. Също така е обичайно иконата да се поставя в детската стая, знаейки, че Божията майка ще се грижи за бебето.

23 юли - 23 август

Илия Пророкът и Свети Николай ще пазят онези, родени в този период. А иконата за закрила на благословената Богородица ще бъде тяхна пазителка. Молитвата пред лика на иконата е в състояние да се предпази от всички злини, злини и болести, даваща мир и благодат.

24 Септември - 23 октомври

Родените в тези дни са под крилото на свети Сергей и им помага иконата на патрона на Въздвижение на Светия кръст.

 

24 октомври - 22 ноември

Иконите на Ерусалимската Божия Майка и Скоропослушница защитават хората, родени през този период. Но ангел-пазител се смята за Свети Павел.

23 ноември - 21 декември

Светиите Николай, Сава и Варвара ще защитят хората, родени в този период. Иконите на Богородица и "Знамение" се считат за закрилници.

 

 

 

 

За жената

Напиши коментар »
(2)
1
За иконите не знам.То дървото не говори,ама имам таман три ангела - хранителя. Кварталният,шефът и инспекторът от НАП.И тримата бдят като орли над мен и ме пазят да не сгреша,че иначе...
2
А от 23 август до 24 септември нямаме икони . Каръжка работа .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

– Петьо, имаме ли друг шампоан?
– Не! Защо ти е? На този какво му е?
– Ами тук пише за суха коса! Аз моята коса вече я намокрих…