Разград ще има нов център за 5,3 млн. лв

Региони

Разград ще има нов център за 5,3 млн. лв

23195
на 18.06.2014
Разград ще има нов център за 5,3 млн. лв
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

5,3 млн. лв. ще струва обновяването на центъра на Разград, което се очаква да стартира т.г. Проектът се финансира по ОП “Регионално развитие” и трябва да приключи следващия май, съобщи зам.-кметът на общината Любомир Цонев.

препоръчано

Строителните работи включват цялостно обновяване на ларгото на Разград и подходите към него. Символът на града - “Момина чешма”, ще бъде преместен в центъра. Ще се изгради нова чешма, фонтани с ефекти, както и зелени зони за отдих. Ще се направят подходи за инвалиди и детски колички, велоалея, паркинги и други.

Настилките на пешеходната зона от близо 37 хил. кв. м, ще се подменят с цветни съвременни материали.

Проектът предвижда монтиране на енергоспестяващо и парково осветление. Обновяването на централната зона ще покрие площ от над 50 000 кв. м

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК