БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Боршош уреждал срещи с кмета Бойко Борисов срещу комисионни между 5000 и 10 000 лева

Само в ПИК
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Боршош уреждал срещи с кмета Бойко Борисов срещу комисионни между 5000 и 10 000 лева
Автор: ПИК
Дата
Дата
54167
Коментари
15
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Боршош уреждал срещи с кмета Бойко Борисов срещу комисионни между 5000 и 10 000 лева

Мирослав Боршош го е играл комисионер покрай Бойко Борисов, когато днешният премиер е бил кмет на София.

Това разказаха пред ПИК свидетели на драмите, които застигнали доскорошния на НДК, след които Борисов го натирил от обкръжението си и от пиар екипа си.

Боршош обикалял едри бизнесмени и други заинтересовани лица и имм предлагал да им уреди среща с Борисов срещу заплащане. Мизата варирала между 5 000 и 10 000 лева. По това време днешният любител на културата се водел приближен на кмета и дори се грижел за имиджа му.

В един момент обаче Боршош толкова се унесъл в комисионерската си активност, че предложил да уреди платена среща с Брисов на негов близък приятел.

Борисов научил за комисионерската дейност на своя имиджмейкър и моментално го изгонил.

Скандал се разразил и преди това, когато чевръстият културтрегер се лепнал и за някакъв бизнесмен, близък до Ахмед Доган. Разразилия се впоследствие скандал нямал равен на себе си.

Макар да беше свързан пряко със СДС и по-точно с младежката му организация, Боршош комисионерствал яко и между новодошлите юпита на Симеон Сакскобургготски и медиите, за да им урежда данък "спокойствие" или имиджови публикации. Пряко ангажирани с отделните случаи си спомнят, че в тези случаи комисионните му варирали между 10 и 15% от общата сума.

За подобна схема с актьорите и спектаклите и чудовищните суми, изразходвани за тях, намекват и сегашните служители на НДК. Само че 10-15% от тези пари оставали за самите актьори, а останалото се връщало обратно. Разкритията в тази посока тепърва предстоят, вкючително и със свидетелски разкази.

 

Напиши коментар »
(15)
1
Естествено че е знаел за комисионните и са делили заедно . Kласическа рекитръорска схема
3
Свинските черва са много здраво едно за друго навързани Поздрави до гласоподавателите на Г- раби Е- би Р-азори Б- удалите.
5
Кой Бойко Борисов, бе??? Да не е същия - бореца срещу корупцията??? Защо ли не съм изненадан?........
6
Онождам баце редовно
8
Ako e istina- towa e nachaloto na kraia mu
9
На тези срещи да не са си разменяли вицове, уреждали са си далавери от нагласени поръчки.и разни схеми. От тогава до сега нищо не се е променило, само цифрите. Скандалът с НДК го доказва. Същото прави и неговия кметски заместник, СО гъмжи от корупция и далавери
10
Чух някъде, че май баба му се застъпвала много за него и затова го връщат - май баба му е на някакъв висок пост или се занимава с печеливш бизнес, щом и кара такива скъпи коли?
11
Началото на края отдавна е дошъл , но парите го спасяват от липса в политиката.Много грабили , затова няма за пенсии и въобще за народа. По-лошо от турско.
12
Така се прави. Не случайно го върнахме в НДК. Там предстоят ремонти.
13
Всичко свързано със СДС вони неописуемо..
14
САМО СЛЕДЕТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ БОРШОШ ЩЕ ИЗГОРИ. БОЙКО Е ПРИБИРАЛ ПАРАТА ОГРОМНА НО НИКЪДЕ НЕ СЕ Е ПОДПИСВАЛ ТАКА СТАНА И С ШЕФА НА АПИ ЛАЗАРОВ ТАКА ЩЕ Е С МНОГО ДРУГИ ШЕФА НА ОПГ ГДРБ ВИНАГИ СИ НАМИРА БУШОНИ КОИТО ГОРЯТ ПРИ ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ. А ЩОМ МУ СЕ ОПЪЛЧИ НЯКОЙ. ХАЙДЕ ПРИ МИШО БИРАТА И В ТАНОВ ТАКАВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА. МНОГО ДАВА АМА И МНОГО ВЗИМА
15
За това Борисов,го възстанови толкова бързо,за да си мълчи за престъпленията.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Три от четирите гласа в главата ми искат да спят. Четвъртият ни държи будни, чудейки се имат ли пингвините колене?