БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Измамникът със самолетните билети - трол на ДСБ! Представя се като Спас Василев, а в Кочериново го наричат Спаско

Само в ПИК
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Измамникът със самолетните билети - трол на ДСБ! Представя се като Спас Василев, а в Кочериново го наричат Спаско
Автор: ПИК
Дата
Дата
15209
Коментари
7
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Измамникът със самолетните билети - трол на ДСБ! Представя се като Спас Василев, а в Кочериново го наричат Спаско

Измамникът Спас Мурджов от Коречиново, който завлече десетки хора с евтини самолетни билети, е бил трол на ДСБ през 2014 г., научи ексклузивно ПИК от отлично информирани източници.

В родното му Кочериново го наричат Спаско, но той предпочита да се представя като Спас Василев. При последната серия от измами пък се е наричал Александър Николов. Баща му е с фамилията Мурджов, но майка му носи друга .

Измамите му датират от много години и дори вече е бил откриван от потърпевши, които са търсили парите си и отвеждан в полицията. Гражданите, предприели собствено разследване, стигнали до него чрез майка му и сестра му, които живеят в Кочериново.

Запознати твърдят, че Спас Мурджов обикновено се укрива в различни градове, като предпочита Русе, Варна и Пловдив, където избира да живее в стари и евтини хотели. Те смятат, че макар на пръв поглед да действа сам, семейството на измамника също участва в схимата, а в дъното е негова леля, която живее на друго място.

Мурджов бил много интелиггентен, но пълен социопат, който е мамил и българи в чужбина.

Потърпевшите, които вече са си имали работа с него, се учудват как този аферист е на свобода и продължава да безчинства и да ограбва хората. Вчера изтече информация, че Спас Мурджов е арестуван в Пловдив, но МВР опроверга това съобщение.

 

 

Напиши коментар »
(7)
2
ДСБ.............
3
БКП-КПСС......... СДС-ДСБ............
4
Така, така не ви ли прави впечатлениеи , че Спас от Кочериново.е само мюре и бушон в цялата схема. И сега същият този който е лъгал и манипулирал ви.пуска по грешна следа, като се обажда/пише в рередакцият от името на партиен функционер.
5
ТАМ НА СПАС НЕ ВИКАТ СПАСКО А ВИКАТ СПАСЕ БЕ ТАВАРИШИ. В ОНЗИ РЕГИОН СА ПОМАЦИ ТАМ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА НЯМА. ВЗЕМЕТЕ СЕ ОГРАМОТЕТЕ БЕ ТАВАРИШИ В БУГАРСКО ЖИВЕЕТЕ НЕ ЖИВЕЕТ НА МАРС! ТОЗИ ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАТЕ НА НА ФОТОТО НА КЪВ ВИ ПРИЛЧА? НА БУГАРИН????
6
и връзката с ДСБ е нинова.
7
Костовистите са най долната паплач боклуци! Само далавери ги интересуват измами кражби и тн И мотото е като на позитано всичко в което не участвам е корупция. Ако нещо ми развалят далавера е номер примера е масовите имоти от времето на преватизацията и преди време с конюшните в софия за 500 хиляди имоти за 11 милиона евро! Няма по нагли по долни и по злобни интриганти от костовистите даже симпатизантите им са до един по нагли и долни от повечето в ДСБ и от рада селфи задник!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Весела Драганова
Весела Драганова
председател на Партия на българските жени
Ицо Хазарта
Ицо Хазарта
раппевец
Става на: 38 години
проф. Милчо Левиев
проф. Милчо Левиев
музикант, композитор и диригент
Става на: 80 години

Мъжете имат сложен живот - обичаш една, жениш се за друга, правиш секс с трета, а трябва да се ходи и на работа.