РАЗКРИТИЕ НА ПИК И "РЕТРО"! Гинка джитка с „Ферари“ за половин милион

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК И "РЕТРО"! Гинка джитка с „Ферари“ за половин милион

610230
на 28.02.2018
РАЗКРИТИЕ НА ПИК И РЕТРО! Гинка джитка с „Ферари“ за половин милион
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Митичната Гинка Върбакова, която претендира да е новият притежател на българските активи на чешката енергоразпределителна фирма ЧЕЗ, е виждана да джитка със спортен автомобил „Ферари“ за над половин милион лева.

препоръчано

Собственичката на никому неизвестната доскоро фирма „Инерком“ е родом от малкото градче Стамболийски, което отстои на 17 километра от Пловдив. Тя и сестра ѝ Теодора са познати в бившия Нови Кричим като Пайтакови.

Нищо лошо не се е чуло нито за тях, нито за майка им и баща им, твърдят отлично осведомени източници на „Ретро“.

Най-личната номенклатурна фигура още от времето на соца в рода е чичото по бащина линия – Йордан Пайтаков. Въпросният другар е познат на местните запалянковци като футболен съдия. По-важно обаче е, че той е бил на ключовата длъжност главен магазинер в най-голямото на Балканския полуостров и в системата на СИВ консервно предприятие „Витамина“. Неговите нектари, компоти, кисели краставички, домати, лютеници и гулаши задоволяваха не само необятния пазар в СССР, но хранеха и по-претенциозни страни от бившия Източен блок като ГДР, Чехословакия и Полша. Покрай продукцията за милиарди може би нещо е капвало и в джобовете на Пайтакови, допускат хора от региона.

След промените огромният комбинат с над 100 декара разгъната площ е купен от гърци, съсипан е и е превърнат в руини. Точно върху тези руини – вече на 70 декара, последният номенклатурен шеф на КК „Витамина“ Матей Шутев изгражда соларен парк. Участник в това енергийно предприятие вече е г-жа Гинка, която носи фамилията на съпруга си – Върбакова.
Какво точно прави Гинка с Шутев, не е много ясно. Местните не са сигурни и колко може да се печели от събирането на пари от паркинг в Пазарджик, където Върбакови имат апартамент, както се твърди.

И ако лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов е категоричен в ефир за съпруга на Гинка – Славчо, че е известен на ДАНС с афери за източване на телефонни импулси през БТК, местните хора нито потвърждават, нито отричат подобни врътки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК