БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ! Плащат по 500 евро за основаване на ДОСТ по места и по 150 евро за глас. Хората на Местан развързали кесиите в Благоевградско, Видинско и Монтанско

Само в ПИК
РАЗКРИТИЕ! Плащат по 500 евро за основаване на ДОСТ по места и по 150 евро за глас. Хората на Местан развързали кесиите в Благоевградско, Видинско и Монтанско
Автор: ПИК
Дата
Дата
18919
Коментари
20
РАЗКРИТИЕ! Плащат по 500 евро за основаване на ДОСТ по места и по 150 евро за глас. Хората на Местан развързали кесиите в Благоевградско, Видинско и Монтанско

500 евро струва основаването на структура на ДОСТ, 150 евро цакат хората на Лютви Местан за глас. Тази тарифа разкриха пред ПИК емисари на проислямистката партия у нас, които шетат от нейно име от Благоевград към Сандански и границата, както и във видинския и монтански региони.

Треската за оборудването на партията с местни звена обхвана Местан през последните дни от кампанията, защото след изборите ще удари часът да отчете изхарченото от мощните парични потоци, с които го захранват от Турция.

Във въпросните структури влизали максимум по десетина души, след които един бил обявяван за председател, а двама за зам.-председатели. Те получавали заплати, но покрай тях се плащало и за офиси, консумативи, както и за други разходи.

Парите се пренасяли от 30-40-годишни българи, които не влизали в пряк контакт с централата на ДОСТ, нито със съответната местна структура, а действали чрез посредници, разкриха още емисарите пред ПИК. Финансовите потоци обаче не идвали директно от южната ни съседка, а през Гърция и турци, които живеят там.

В малките населени места, особено в Северозападна България, където цари убийствена бедност, хората сами търсели офисите на ДОСТ, за да се предложат за застъпници, тъй като мълвата за щедрото плащане бързо се разпространила. Някои от тях дори били готови и да се запишат в партията, но само срещу сериозно заплащане.

Според информацията на ПИК българските служби още не са надушили каналите за пренос на живи пари през южната ни граница именно защото ги дебнели откъм Турция, но те влизали през Гърция. Въпреки това някои от емисарите за скалъпването на проислямистката партия ДОСТ били притеснени, че не просто ще бъде ударена от службите ни, но и на всички, които са я обслужвали, ще бъде потърсена отговорност и ще бъдат накарани да връщат изхарчените пари.

Напиши коментар »
(20)
1
Навсякъде плащат яко от ДОСТ, във Варна плащат по 400 лв на семейство !
2
Бойко Борисов нали е приятел с ЕРДОГАН, нека си направят коалиция!
3
а бб доволен ли е ,че по негово време се регистрира ДОСТ,прие постановление 208,все поразии
4
са единствения партньор на ГЕРБ
5
мама ви лижлива
6
Браво бая пара дават, а меня комунягите искат да ма купят със 10 капачки от кола! Казват ми, че ако си купя 10 коли, може да имам печалба снимка със Сланинова!
7
Та, при кое правителство се регистрира ДОСТ? И кого подкрепи на президентските избори? Българи, мислете!
8
Нали Момата направи мuнеm на Местана на Орлов мост, бе червен пеераст недоклатен!
9
"Купуването и продаването на гласове е престъпление."
10
И какво правим??? ПАК ЛИ ПИЕМ КАФЕ С МЕСТАНЯ?
11
А СЕГА СЛЕД ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ ВСИЧКИ В ЗАТВОРА ЗА ПО ЕДНА ПЕТИЛЕТКА! И ТЕЗИ КОИТО СА КУПУВАЛИ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ПРОДАВАЛИ! САМО ТАКА ЩЕ СПРЕ КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ. НО ТОВА НЯМА КОЙ ДА ГО ПРИВЕДЕ В ДЕЙСТВИЕ ЗАЩОТО ЩЕ СИ ПЛЮЯТ САМИ В УСТАТА. САМО КОГАТО ЗАПЕЕ АК 47 САМО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ОТ ТИНЯТА КАЛТА И МИЗЕРИЯТА. И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.
12
Ако,има Държава,то тази Партия би следвало да се Забрани,защото Явно е,че сее Етническа Омраза
13
Опа дайте ги тези пари---гласуваме от сега още.Тия неща ги пишат хора които никога не са се занимавали с избори...Хора които мишкувате и ви е страх
14
Този от ляво на Местан беше зам.министър на отбраната при Ненчев. СМЯТАЙТЕ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ. ПРОДАЛ Е НА ТУРЦИТЕ ДЕ ЩО Е МОГЪЛ ДА ЗНАЕ И ВЗЕМЕ КАТО ИНФОРМАЦИЯ , КАСАЕЩА СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА. В България наистина няма служби и разузнаване, а ако име те явно не работят за страната ни
15
Разпродал съм държавата ни на южната ни братска съседка. Де що има инвеститор, Родопи, лудогорието, от тях е. Нагъсто съм с комшиите, знаете. Искахме да уредим и техните бойни самолети да ни пазят българското небе, но някои простаци ми попречиха. Помогнете чи да си довърша започнатото, на 26 март. Обичам ви, тиквичкииии!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
разкарайте МЕСТАН ОТ БЪЛГАРИЯ докато е време . После ще стане късно ...ЗА ВАС ,ГОСПОДА ПОЛИЦАИ , ПРОКУРОРИ И СЪДИИ
18
Какви гнусни мут-ри! Отврат!
19
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
20
В затвора трябва да е Василев, Тави Петрееску, Павел Кочалка. Това са все хора създали пирамиди и искащи да ограбятклетия българин дето няма пари, като го лъжат, че ще търгуват с акции. Всъюност им даваш колкото пари имаш, вероятно последни спестявания и се получават измами и кражби.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Млад мъж влязъл в бижутерия. Продавачката казала:

- О, господине, добре сте дошли при нас! Заради наближаващия празник на жената 8 март имаме отстъпка от 20%. Купете нещо за вашето момиче. Можем да ви предложим злато с форма на сърце. Вашето момиче ще се влюби!

Мъжът тъжно казал:

- Аз нямам момиче...

Продавачката учудена казала:

- Не може да бъде! Вие сте снажен, привлекателен, висок мъж, а нямате момиче. Защо така?

Мъжът още по-тъжно казал:

- Жена ми не позволява.