Вход
София
Времето в София 25 o C

РАЗКРИТИЕ! Тато повтарял първи клас - истината за матурата му е фалшифицирана, както и рождената му дата

РАЗКРИТИЕ! Тато повтарял първи клас - истината за матурата му е фалшифицирана, както и рождената му дата

на 09.09.2017
8641
54
РАЗКРИТИЕ! Тато повтарял първи клас - истината за матурата му е фалшифицирана, както и рождената му дата
Автор: ПИК
09.09.2017
54
8641

В биографията на първия държавен и партиен ръководител на България преди 10 ноември 1989 г. – Тодор Живков, има множество странни несъответствия. Разминаванията са толкова фрапиращи, че са чак анекдотични. Спорове се водят около това дали Тато е повтарял първи клас и защо, истински или фалшиви са матурата и дипломата му за средно образование, както и дали въобще популярната му рождена дата е действително 7 септември.  

Макар че обичаше да общува с интелектуалци, а писатели и академици бяха част от ловната му дружинка, Живков изглеждаше доста неграмотен. Докато беше на власт, много хора се питаха какво образование има. Блюдолизците около него разпространяваха слуха, че той следвал право в Софийския университет, но не завършил, защото трябвало да премине в нелегалност. Когато започнаха изкопните работи за първия пешеходен подлез в София пред бившия Партиен дом, шегобийци пуснаха вица, че багерите търсят дипломата на Първия.

Какво е образованието на Живков? В дело номер 1 през 1990 г. е посочено „средно“, пише изследователят Крум Благов. Историчката Искра Баева смята, че по онова време взелите матура са били малцинство, т.е. за времето си Тато е бил с образование над средното за страната.

Това може и да е вярно, ала в сравнение със своите предшественици Живков е бил слабообразован. До 1944 г. повечето ни премиери са били с висше образование. Сред тях е имало няколко университетски професори. Дори комунистите на този пост преди Тато са били по-начетени. Васил Коларов и Вълко Червенков, например, са имали висше образование. Докато Живков стига мъчително и в доста напреднала възраст матура.

Във всички енциклопедии пише, че Тато е роден на 7 септември 1911 г. Рождения ден той си избрал всъщност сам, когато пораснал. Точната дата на раждането му не е документирана. В спомените си той казва, че тя липсва в неговото кръщелно свидетелство. Правешкият поп Велчо, който го потопил в купела, „бил порядъчно пийнал” и записал в документа само датата на тайнството, не на раждането. Кръщавката обаче се извършила около месец след появата му на бял свят.

Майката на Живков баба Маруца до края на живота си твърдяла, че синът й е роден на 20 септември. Събитието станало „навръх Симеон”. Справка в православния календар показва, че празникът на преподобния Симеон Стълпник е на 1 септември. Това е и началото на църковната година. Но според официалната му биография Живков е роден през 1911 г., когато днешният Григориански календар още не е бил въведен. И тъй като разликата между стария и новия стил за миналия век е 13 дни, по днешното летоброене Живков ще да е роден на 14 септември. Така от думите на родилката излиза, че бъдещият политик се е появил на бял свят или на 14, или на 20 септември. Несъмнено тя е по-надежден свидетел от бебето.

„Нашият спор така и не приключи – съобщава Живков. – Наложих се аз, но тя остана докрай на своето”. Той сам си избрал 7 септември за рожден ден.

Годината 1911-а също е била поставяна под въпрос. Съветникът на Живков Костадин Чакъров твърди, че „в по-стари биографични справки се сочи годината 1909”. Като нелегален пък документите му били на името на Иван Томов, роден на 14 август 1912 г. 1911 година обаче изглежда най-вероятна, ако се съпостави с ученическите му дипломи.

Живков завършва правешката прогимназия, т.е. VII клас, през 1926 г. Като се има предвид, че на училище тогава се е тръгвало на седемгодишна възраст, това прави закъснение от една година. Причината е, че малкият Тодор остава да повтаря още първи клас. Според самия него бил два пъти първолак, защото семейството му било бедно и не могло да му купи нужните учебни пособия.

От Правец Живков отива в смесената гимназия в Орхание – днешния Ботевград. Докато учи там, Живков живее у една протестантка на име г-жа Пациркова. Той започва да посещава богослуженията в нейната църква – в спомените си твърди, че така му наредили от комсомола. Пасторът дори му издействал стипендия, за да учи богословие, но това поприще не привличало младежа. По неясни причини през 1929 г. той напуска гимназията и Орхание и постъпва в Графическото училище към Държавната печатница в София. Завършва го през 1932 г., но без да държи матура.

В казармата Живков влиза чак на 25 години – през есента на 1936 г. Той твърди, че отначало го взели в Школата за запасни офицери, където започвали задължителната по онова време военна служба по-образованите младежи. По онова време школата се намирала на мястото на днешния НДК в София. След това обаче, понеже бил комунист, го преместили в Трудови войски. Като трудовак строил пътища в Етрополския Балкан и в Родопите до 1937 г.

В своите спомени Живков твърди, че взел матурата през 1939 г. в Трета мъжка гимназия в София. Явил се на зрелостен изпит под натиска на съпругата си – Мара Малеева, която е лекарка и негова връстничка. Двамата се женят в Павликени през 1938 г., тъй като тя е назначена в близкото село Дъскот. Но това не е вярно. Зрелостното свидетелство на Тато е издадено през 1942 г. По това време той вече е навършил 30 г. и се е родила дъщеря му Людмила. Д-р Малеева е назначена в с. Говедарци и семейството живее там.

Защо Живков лъже за своята матура? Най-вероятно, защото този факт развенчава един от митовете за него – че през Втората световна война е бил нелегален и е ръководел партизанското движение в Софийско. Ако беше така, той не би посмял да се яви на изпит с истинското си име. Или, както казваха шегобийците, всъщност е бил полунелегален – той се криел, но никой не го търсел.

Всичко това очевидно не пречи през 80-те години Тодор Живков да е записан сред българските изобретатели, макар и накратко. Той се запознава с шефа на лаборатория „Биоелектроника“ Стефан Найденов, който става известен със своите препарати. Те според него церят неизлечими болести. Найденов дори открива лекарство против рак – биостин. Той твърди, че е произвел и първия български ранитидин – лекарство против язва, което е направено по една таблетка, доставена от Англия.

Веднъж Живков казал на Найденов, че неговите родители баба Маруца и дядо Христо всяка сутрин изяждали по една бучка захар, напоена с две-три капки розово масло. Това помагало против склероза и те запазили ума си свеж до дълбока старост. Стефан Найденов прави изследвания и установява, че розовото масло съдържа гераниол – алкалоидна съставка, която действа антисклеротично. На базата на гераниола е създаден и пуснат в продажба препаратът жирозитал, който уж забавял процеса на стареене и е признат за изобретение.

За него е написана даже книга. Найденов вписва Живков за съавтор на медикамента и патентното ведомство (тогава ИНРА – Институт за изобретения и рационализации) издава авторско свидетелство на държавния глава. Найденов лично му го занесъл. Живков обаче проявява здрав разум и отказва да го вземе. Така не оставя името си в списъка на българските изобретатели. В интерес на истината, Живков никога и никъде не е позволил да го провъзгласят за доктор хонорис кауза – титла, с която университетите се подмазват на видни политици и бизнесмени.

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
Траорен ден за България!
2
Как можа този необразован простак да управлява България 45 год. ?
3
До номер 1. Много си неграмотен!
4
Ти си пък "образован " простак и искаш да те управлява "отличник", бивш пазач на Живков.
5
Такива бяха всички селтаци- комуняги. Взеха насилствено властта да не копат на село.
6
Пишман наследниците на Живков-другарите от ГЕРБ имат много по-неясно минало и образование.
7
И гневът Господен да погуби комунистите и циганите в Огнената пещ.
8
Комисия на МОН установи безспорно плагиатство в дисертацията на ръководителя на ТУ-Варна за присъждането на научната степен "доктор на науките". Според министерството има глави, в които преписаната част е не по-малко от 90%. На база становището на комисията МОН изпрати препоръка до Университета да спре провеждането на процедурата за присъждането на степента (законът не дава по-големи правомощия на министерството, министърът не може да я забрани). Това обаче се случи вчера, а журито одобри присъждането на научната степен на проф. Василев. Според сайта на ТУ решението е взето "единодушно".
9
Ех, Тошо... Лошо, лошо... Да бе прочел една книга, щеше доктор на науките, и генерал да станеш...
10
Пияния свещеник , извършил кръщавката е можел да обърне историята на България само с едно просто действие -- ако беше удавил в купела тъпото кретенче , превърнало се в последствие в болшевишката безгръбначна подметка с измислената биография Янко !
11
И какво ви учудва???Тук гледам червения електорат яко се е заел.По-прост и необразован човек от него чудя се.ПРИЗЕМЯВАНЕ,ПРИЗЕМЯВАНЕ,ПРИЗЕМЯВАНЕ!Това помните ли го или въобще тогава сте минавали прави под масата???И още куп идиотизми сътворени от „великия” ви водач???
12
Много интересно би било да бъдат тествани за грамотност и обща култура , тези които ни управляват. Особено Вожда и шаманите около него. Като ги чуваме как и какво говорят и се държат , ще бъде голям смях и трагедия. Предполагам , че няма да имат СМЕЛОСТ и ДОБЛЕСТ да се тестват. По-лесно ще им е да гризат от суджука , нали ?
13
Сега като ни управляват големи висшисти,по-добре ли сме. ?Такава мизерия и нищета по Татово време нямаше.Без образование , но много хитър.България беше в добро състояние..От 1989г. до сега,никой не може да се сравни с него.
14
Ми той селяка Тошо и лекарство "Нивалин" патентова.... за народа!
15
тато ще остане като бай Тошо,а друг с прякора си тиквата
16
Ало 12-ти . Колко пъти ще ти напомняме , че МАЙКА ти лакомо изяде суджука На 15 ще кажа , че някои ще останат с прякора ДРУГАРКАТА ЛЪЖА - 100 %
17
Това е една удивително личност .Съчетание от китайска хитрост ,чувство за прогрес ,усет за опасност и панически страх за изместване от власт.Този човек според екстрасенси е роден 1910. Резидент на английското разузнаване. Контактувал е често с ванга ,която му е казвала кои хора може да го свалят от власт и просто ги е убивал. Мен ванга визира като скрит враг на властта му. Трябваше да бъда изкаран психично болен и ликвидиран във варненската психиатрия.Не стана. И права е била гущерова. Съдбата ни доведе до там да сключим неписан договор за сигурността на живота на Живков,след промяната на властта.Странно защо ванга не е видяла това във бъдещето,че съм единствения му шанс.Това беше личност подобна на митологичната : двуликия Янус.400 човека лежат на съвестта му.
18
А Бойко-тиквата какво образование има?
19
...другарю?
20
Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, КЕЛЕША ЗАРКОВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити – повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
21
самите юристи казваха , колегата ни(за др.Тодор Живков). сега ви е лесно да го оплювате(не че ме вълнува), но защо тогава не му казахте в прав текст истината. сациализАма и сие, а и минало е всичко, западните медии БиБиСи -- хитър, ловък, а сегашните нима са по-различни от бай Тошо. Същите, с малки изключения. В провинциалните градове много неуки, но с пари управители, такава ни е съдбата, и именно затова много от народа се изнесе от бг, същото беше и преди и сега. без образование(със седми клас и другият също, а и двамата българи, не можеха правилно да говорят на литературен български език, виждахме, чувахме и си мълчахме, траехме, защото бяха от бкп, дс), същото е и сега, нали ги виждам, селяци от селата, със самочувствие, а мнозина и от селата нямат желание и за работа на полето, а точно те са произлезли от там, ама по времето на бай Тошо са се уредили на добре платена работа, сега големи пенсии, що да работят, а и децата си уредиха на същото, не съм злобен човек, но е дразнещо, но нищо не може сам човек да направи, така е било и ще продължава, а на тези, които корят запада, много им здраве. от родното по-хубаво няма, но никой не бяха от хубавото, тук са добре заплатени, а там са чергари, общи работници, а и много от бедни семейства, децата им завършиха, приеха ги, бяха притеснени Магистър, мъчат се за децата си, и те са там, и малко лекомислени майките им с тия запознанства по скайп, но няма как да им кажем в очите, наивници не бъдете мили жени, или както казва една на 50 г. , ако ще да ме удуши, но трябва да си изуча детето (на запад разбира се). нечовешко е, но не виждам нещата да се подобрят, както си беше при бай Тошо, същото е и след него, никаква промяна, ако имаш гръб може, ако ли не започва лутането, но дреме ли им на тях, нали техните деца са устроени на работа, жилища, нови коли, животът е кратък и не си заслужават милионите, милиардите, да им пожелаем много здраве и дълголетие на новите/стари капиталисти/държавен капитализъм, а сега частен капитализъм, уж демокрация, дано това описано от мен е грешка, радваме се, ако е така, но поне за мен смея да твърдя, като човек очевидец, си е по старому всичко, послушник, па макар и не образован, нима при бай Тошо , излишни са ми коментарите, в коша
22
Българите обожават да ги управляват неграмотни, но хитри селяци. И до днес е така.
23
Поредният бойковизиран промит мозък. Вервай на Вожда си и прочети дисертацията му на тема -" Как се държи маркуча с лява и как с дясна ръка " и каква е връзката на 4 тона суджук с кръвното на гербовия бай Ганьо. Та това е , приятелю 16-ти.
24
СЪЩИЯТ , КАКТО Д-Р БОРИСОВ,ОНЗИ НЕ ЧЕЛ КНИГИ,СУДЖУКА ПРОЧЕЛ ЕДНА.
25
Другарю писател белетрист и при теб е станала грешката като при кръщенето на Тато но твоя поп е бил трезен като катаджия и Е истипосал такъв пътен знак като теб.Знак номер Едно.
26
toradol 10mg price generic advair online buy cymbalta generic methotrexate
27
clindamycin
28
antabuse viagra price viagra
29
ПИК # надминахте себе си!!!:-))) А и така да е, това няма абсолютно никакво эначение, че прост бил, неграмотен и т н!!! Неэабравими времена бяха, по-добри от СЕГАШНИТЕ, и хората на средна въэраст, надявам се, че ще се съгласят с мен!!! В момента обаче, ЭЛОТО УПРАВЛЯВА СВЕТА!!!
30
lasix lisinopril indocin generic
31
lisinopril oral fluoxetine 20 mg
32
ampicillin colchicine epocrates bupropion
33
Миленче,трогателна си с твоето е-аборотное,и най-вече с хормоналната си носталгия.
34
Не матурата му, а МАГИСТРАТУРАТА mu! Да му ядете задника!
35
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0 XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
36
Не е вярно, че не е позволявал да го направят доктор хонорис кауза – такава почетна титла му дават от университета в Киото, Япония, и той изобщо не я отказва.
37
survival rates http://abcinform.org/msurvival-rates/ - Buy Viagra Viagra - abcinform.org/msurvival-rates/
38
mesothelioma http://abcinform.org/msurvival-rates - Mesothelioma survival rates Survival rates - abcinform.org/msurvival-rates
39
structured settlement buyer http://abcinform.org/str-sett-com/ - Structured settlement annuity companies Structured settlements annuities - abcinform.org/str-sett-com/
40
pcb board price http://abcinform.org/board-production/ - Circuit board production Types of circuit board - abcinform.org/board-production/
41
essay writing http://writepapersonline.org/ - Write my research paper for me ?writing paper - writepapersonline.org
42
Защо така бе, хора, комунисти от всички партии, когато някой се изкаже, който е живял и видял повече от вас веднага се започва с наплюването. Не , че се жегваме от вашите думи лично написани от вас, но сравнявайки сегашното положение и преди 1989(тук явно пишат и тези със сменените имена, но ние обикновените хора вина нямаме) --сега какво му е хубавото, не че преди беше всичко 6, безпартийни сме, и никога не сме членували в бкп, въпреки, че е имало предложение на някои от нас, не точно на мен, защото явно съм по душа демократ и затова и до ден днешен съм страдалец(не искам съжаление), оставят те през 1999 без работа , а си на възраст между 45-48, кой тогава би те взел, а точно тогава ставаха най-големите извращения , едно шише не го ли допълваш, то остава празно, и какво да ме блазни. магазини пълни със стока, ама за кои, за грабителите на прехода. за тях стана добре, но не и за тези, които дълги години бяха удряни всячески, оставени без работа, а от не всеки става бизнесмен, то ако е така, първи бб и цц щяха да са там, ако имаха глави за това. не искам да обидя нито бб , но истината е тази, а и това се е започнало още през 1970, дотогава самите комунисти си казваха приживе, че сме живели добре до тази година и след това и до ден днешен никаква промяна, всичко си е по старому. тогава пари ни даваха колкото да не умрем от глад--100 лева-обувките струваха под щанда 35 лева, да, храната беше качествена, по-евтина, но и парите не бяха много, а сега пак същото--пари нямаш, стока бол. кой от която партия има изгода им пише + или -, а който е безпартиен и никога няма да бъде му е все едно Или както казват учените--нямаш ли си горе човек не става--ама си викам много добре направиха дори някои добри хора от дс, първи си изпратиха децата в Щатите, защото ще има мъст от страна на дъпъсъъъъъъ, ние сме добър народ, състрадателен, но те--непрекъснато колко били, какво сте били, нима тодора ви изгони, докато нашите родители родени в Х са им казали за 24 часа да напуснат местата--всичко са си оставили там--дори не са успели да вземат кръщелното на малките си дечица и на тях си--ама те си знаят тяхното--дайте им всичко, ние никога няма да разрешим да се върнат тук, да ги тормозят, достатъчно им слушаме в някои забутани региони тежките им думи, като че ли ние сме виновни, да ходят на гроба на бай Тошо и там да се оплакват, а що не и на техните хора от дъпъсъ дето са от ДС, знаем ги, сестра е предавала сестра, и първо от ДС възродените ги изпратиха я в Швеция, я в други з.д., а не в Турция, някои по желание в Турция-циганин обущар женен за рускиня. Предавал е жена си, но и той хубаво не видя, върна се в БГ отвори обущарница и отиде при бай Мангал. А СЕГА МНОГО ХУБАВО ВСИЧКО ИДВАЩО ОТВЪН/НАРКОТИЦИ, НАРКОМАНИ, НАРКОДИЛАРИ, ХАЗАРТ, ПРОСТИТУЦИЯ, ИЗНУДВАНЕ ЗА ПАРИ, ОТВЛИЧАНЕ ЗА ПАРИ, АЛОИЗМАМНИЦИ, ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА АНТОН ТОДОРОВ -- ШАЙКА, ТАМ ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В МНОГО НЕЩА И ИСТИНИ, КОИТО ОПИСВА ТОЙ САМИЯТ. Не желаем партии. Имали сме роднини/на баба ми брат -- Николапетковист, реститутки-магазини в центъра на града, на баба ми по линия на баща ми, имали сме кулаци, имали сме комунисти, НО НЕ МРАЗИМ, мразим само когато ни настъпят и когато се отнасят не коректно с нас и ни мислят за отрепки, но виждаме, че някои или тези, които ни мислят, са много по неуки, а неук човек, без образование, акъл от такива не искаме, да си гледат кравите, богатствата, хвалбите, не можеш веднъж да казваш, твоето дете не може да стигне моят внук, а след това, когато споделиш , че си в беда, да ти отговаря несмислени думи, имали, и какво като имаш, а си прост като галош и не знаеш добре говорещ български език, и гледайте Б.телевизия, а не да ни пълните главите с други ваши телевизии, които изобщо не ни вълнуват. БГ е не страна за живеене, за определени хора, а само с пари, пари, пари, но с празни глави, ще го осетите, но ще е късно, а и тези от НС ще напуснат първи БГ, както стана и с Горби
43
Houston tx auto insurance http://abcinform.org/houston-a-in/ - Houston tx auto insurance houston auto insurance - abcinform.org/houston-a-in/
44
writing paper with picture http://writepapersonline.org/writing-paper-with-picture.html - writing paper with picture writing research paper - writepapersonline.org/writing-research-paper.html
45
Write my research paper for me
46
http://writepapersonline.org/ - Write my research paper for me
47
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his anxiety. I totally told him to link and deal with it.
48
http://ambienforsale.wallinside.com/
49
https://www.scribd.com/document/360866679/Buy-Modafinil-Online
50
Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant Приветствую вас, дорогие друзья! Всегда рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам необходимы определенные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito). Аккаунты не Брут. Живут долго. Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте. Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса. Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок! Гарантия: И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!! Вперед денег не просим... Рады сотрудничеству! Заливы на балансы Авито ________ как не платить деньги за размещение объявлений на авито аккаунты в клэш оф кланс авито забанили аккаунт в авито как в авито восстановить аккаунт по номеру телефона как привязать номер телефона к аккаунту авито
51
https://www.sfbi.com/store/ciallis
52
теплое норвежское термобелье nord city nordcity.xyz http://nordcity.xyz
53
Exchange ideas and find inspiration on thinkingmeme.org interior decor and design tips, home organization ideas, decorating on a budget, decor trends, and more... See more ideas about living room - http://thinkingmeme.org
54
Так к чему снится ежик женщине, как толкуют сонники это сновидение? bengalwood.ru Глядя на игольчатую спинку ежа, трудно представить его мягкое... Всё самое интересное - http://bengalwood.ru
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

Мъж пасе говедо в градинките в двора на Медицинската академия.
- Какво прави тук това говедо? - питат минувачи.
- Това не е говедо. Това е рушветът. Говедото е вътре на изпит!

няма нови новини
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
сега
2216
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК! Борисов в Загреб: Западните Балкани са нашите Балкани, нашата Европа! (ВИДЕО)
x
В модната индустрия все още доминират мъжете
x