РАЗКРИХА ГИ! 10 типично женски неща, за които мъжете умират, но не си признават

Бомба

РАЗКРИХА ГИ! 10 типично женски неща, за които мъжете умират, но не си признават

25489
на 16.01.2017
РАЗКРИХА ГИ! 10 типично женски неща, за които мъжете умират, но не си признават
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако не трябваше да се съобразят с обществените нагласи, много мъже биха се занимавали със смятани за "чисто женски" занимания, пише "Дейли мирър".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Под прикритието на анонимността потребители от мъжки пол на сайта Редит разкриват най-съкровените си желания, от които се въздържат, за да не бъдат нарочени за твърде женствени от предубеденото общество.

Споделеното от анонимните мъже показва, че въпреки прогреса много представители на силния пол "робуват" на стереотипите и на "мачо" представите.

"Ако нямах пенис, щях да нося клинове, като тези, които обличат практикуващите йога", споделя неизвестен потребител на сайта.

Друг таен противник на общоприетите норми дори казва, че е време мъжете отново да носят поли, роби и пелерини, и да посещават бални зали, без да се притесняват, че ще бъдат нарочени за "женчовци".

Друг представител на силния пол казва, че откакто покрай приятелката си е открил маската за лице, която прави кожата му гладка и свежа, и е пристрастен към процедурата, която си прилага минимум два пъти седмично.

"Аз съм хетеросексуален семеен мъж с две деца и ходя на работа с костюм и вратовръзка. Ползвам лак за нокти, от този, който заздравява и е прозрачен. Изобщо не ме интересува на кого това му се струва странно", споделя друг потребител.

Ето ги типичните женски занимания, за които мъжете направо си умират!

Да си правят маска за лице
Да ползват парфюми с плодов или цветен аромат
Да пият сладки плодови напитки
Да ползват лак за нокти (прозрачен)
Да носят клинове
Да плетат
Да слушат лирични песни
Да ходят на бални танци
Да носят поли, роби и пелерини
Да хапват лимонов кейк

свързани новини

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК