Разследват смъртта на потрошен и насинен колоездач

Крими

Разследват смъртта на потрошен и насинен колоездач

4389
на 03.10.2014
Разследват смъртта на потрошен и насинен колоездач
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пернишки полицаи изясняват причината за смъртта на 60-годишен мъж от Трънско. Той е открит в безпомощно състояние от Гранична полиция вчера, съобщи МВР.

 
В полицията е получен сигнал от Центъра за спешна помощ – Перник, че е докаран мъж, който починал на път за болницата. Органите на реда изяснили, че това е 60-годишният С.С. от трънското с. Филиповци. Човекът е намерен в безпомощно състояние от служители на Гранична полиция в с. Филиповци, до разклона за с. Велиново. Бил е с колело и най-вероятно е употребил значително количество алкохол.

По данни на Съдебна медицина мъжът имал множество счупвания и кръвонасядане. Една от вероятните причини за смъртта му е прегазване от автомобил.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Източник: Агенция "Фокус"

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК