Разтърсващо писмо! Млад мъж от София търси близките си (СНИМКИ)

Животът днес

Разтърсващо писмо! Млад мъж от София търси близките си (СНИМКИ)

13579
на 26.09.2016
Разтърсващо писмо! Млад мъж от София търси близките си (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Здравейте!Аз съм осиновен. По документи съм роден на 12.08.1988 г. в гр. София" Така започва писмото на млад мъж, който отчаяно търси близките си. Той моли "Новини.бг" за съдействие.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той споделя, че майка му го е изоставила на осем месеца. "От осиновителката си знам, че съм роден в гр. Самоков и оттам съм преместен в Окръжна болница в София. Казвал съм се Иво Ивайлов Иванов. Бил съм на осем месеца, когато съм осиновен в гр. Добрич. Разбрах, че съм роден от Ана Янкова Иванова (за второто име не съм сигурен). Жената е с руса коса, която е избягала от болницата и е оставила биологичния ми баща - Ивайло Иванов да реши какво ще се случи с мен. Те са били от гр. Самоков", пише Иво. "Разбрах, че имам по-големи брат и сестра. Казват, че в момента те живеели в Америка, но не съм сигурен. Аз живея в Германия. Имам честта да съм отгледан от много добри родители и не желая нищо от биологичните си роднини, освен запознанство. Имам много голямо желание да се познавам с тях. Благодаря." "Дано имам късмет", завършва той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК